• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terre hermes kullanıcı yorumları?

arkadaşlar bu parfüm nasıl sizce?

zevk meselesi tabi ama parfüm sıkıldıktan sonra her anı ayrı,her dakikada hoş bir koku çıkıyor.fresh bir koku değil,tene uyumlu bir koku.her tende farklı kokuyor.herkesin hoşlanacağı bir parfüm değil ama özel bir koku oldugunu düşünüyorum.

Esimin favori parfumlrinden ve cok SIKca kullanir , ben bayiliyorum hele tenede uyumlu olunca cok erkeksi ve cekici bi koku olusuyor cikiyorr :16:

Terre d' hermes Designer parfüm dünyasının bence "en iyi" kokusu, tabiki Tr de bulunabilenler içerisinde..
Öncelikle belirteyim ki kompleks yapısı sebebiyle piyasadaki 2 şişe bile birbirinden farklı kokabiliyor.ama hepsi ayrı güzel.
Terre farklı bir portakal kokusuyla açılıyor bu kokuya zamanla baharat(biber) vetiver ve mineral notalar (çakmak taşı) eklenerek koku giriş gelişme sonuç şeklinde devam ediyor..kimi zaman yağmur sonrası toprak kokusu gibi kimi zaman bir prtakal bahçesi gibi yada bu ikisinin birleşimi gibi kokuyor...
kalıcılık ve farkedilirlik muazzam,3 fıs akşama kadar götürür..D&P den aldıgı code yi deli gibi üzerine boşaltan apaçiler için tavsiye etmeyin lütfen. doz aşımı yapan bir apaçi, bir otobüs yada bir ofis dolusu insanı kokusuyla telef edebilir:)
Ama lütfen ben avon severim, ben rochas, 1million vs severim diyen bayanlar denemesin, denetmesin, sevgilisine eşine dostuna da almasın. zira koku size hitap etmeyecektir.
sevgiler..

etkileyici bir iş adamı kokusu

ARKADAŞLAR BİR MARKA KEŞFETTİM ÜNLÜ KOKULARIN BENZER KOKULARINI ÇOK KALİTELİ VE UYGUN BİR ŞEKİLDE SATIYORLAR

Back