- 8 Ocak 2011
- 1.429
- 347
tamam canım.50 beden kombinezon askılar falan var daraltılınca olur mu bozulmaz mı ki ya o takıldı kafama
terzi yaparsa düzgün olur canım heralde ama aklına takılıp memnun kalmayacaksan başka birşey seç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım.50 beden kombinezon askılar falan var daraltılınca olur mu bozulmaz mı ki ya o takıldı kafama
terzi yaparsa düzgün olur canım heralde ama aklına takılıp memnun kalmayacaksan başka birşey seç
canım kombinezon yerine mavi fermuarlı varya onu alayım ben mangonun
7tl parfüm
10tl parfüm
5 tl mango fermuarlı
3tl mavi bluz
3tl şal
5tl boğazlı
kırmızı ipli yazlık body son kararım bunlar canım
canım kombinezon yerine mavi fermuarlı varya onu alayım ben mangonun
7tl parfüm
10tl parfüm
5 tl mango fermuarlı
3tl mavi bluz
3tl şal
5tl boğazlı
kırmızı ipli yazlık body son kararım bunlar canım
tamam kargoyu nasıl yapıyoruz peki
herkes kendi yolladığını ödesin
ok.herkes kendi gönderdiğini ödesin. içine hediyeliklerde koyucam .kıyafet olmaz sanırım beden uymuo.ama aksesuar falan koyucam .sizde adresinizi yazın gönderdiğinizde msj atarsınız buradan .ii geceler.
ok.herkes kendi gönderdiğini ödesin. içine hediyeliklerde koyucam .kıyafet olmaz sanırım beden uymuo.ama aksesuar falan koyucam .sizde adresinizi yazın gönderdiğinizde msj atarsınız buradan .ii geceler.
ok teşekkür ederim ben de çamaşır koyacağım hediye olarak
bilgileri yolladım özelden
iyi geceler
yeni ürünlerle beraber diğer ürünlerin açıklamalarını ekledim ve bedenlere göre ayırdım şimdi seçim yapmanız daha kolay kızlar :)
yeni ürünlerle beraber diğer ürünlerin açıklamalarını ekledim ve bedenlere göre ayırdım şimdi seçim yapmanız daha kolay kızlar :)