Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
ingiltereden aldım hiç kullanmadım çok şık
fermuarı takılıyor sabunlanırsa geçer sanıyorum ya da tuhafiyede fermuar tamiri yaptırılabilir
3tlye yapıyorlar

35tl

110tlye denk gelen bir rakama almıştım

kullanılmış ama sorunsuz

bol gözlü oldukça geniş
tertemiz

35tl

fırsat sitelerinde satılan dandik çantalardan değil

aimi 5tl parfüm

jessica simpson parfüm fancy kesinlikle orjinal yurtdışından mağazadan aldım ama yaklaşık 4yıllık ve görüldüğü gibi çok çok az kullanıldı 20tl

bioclinic cilt tonu dengeleyici oriflame sadece bezelye tanesi kadar kullanıldı 5tl katalogdan fiyatına bakın lütfen komik bir fiyata veriyorum

bioderma nemlendirici krem içinde az miktarda var 10kullanımlıktan daha fazla vardır diye düşünüyorum 2 tl

bioderma küçük şişe temizleme suyu 5tl

fixgo jöle 2tl 1 kere kullanıldı bezelye kadar anca

oriflame makyaj temizleme çift bazlı 2 tl

olay makyaj temizleme yarısı kadar var 1tl

bioderma büyük boy 20tl

baştaki yüz ferahlatma spreyi 20tl üzeri alışverişte bedava

kesinlikle orjinal boynerden alındı
2-3 kere giyildi
yıkandı kaldırıldı biraz büyük geldi
43 numara
neden bilmiyorum ayakkabı kutusunda bekliyordu ama bazı yerlerinde hafif sararma olmuş
hiçbir yıpranma yırtık yok
sararma kesinlikle çok büyük boyutta değil
30tl

bioderma büyük boyu istiyorum canım

tamam sadece bu mu yoksa cüzdanı da istiyor musunuz?

ben sizdeki krem sandaleti beğenmiştim para alışverişi yerine kargoyu karşılayarak onu yollarsanız denk gelir sanırım

tmam canım whatsapp kullanıyor musun

212 vip bayan parfüm var elimde jelatiniyle duruyor 1 hafta önce yurtdışından hediye geldi
kesinlikle orjinal isteyene kod nosu veririm resmini de eklerim bu aralar müsait değilim pek takibini yapamıyorum sitenin
fiyat belirlemedim başka bir edp orjinal parfümle takas yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…