Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
bebek kıyafetleri ve ayakkabılarla takas yapalım mı canım ? whatshaptan foto atarım istersen cam fritöz ne durumda şuan gitti miii

bebek kıyafeti ve ayakkabı sadece sıfır ürünlerle yapabiliyorum çünkü kendime değil yeğenime hediye olarak alıyorum

cam fritöz bir aksilik olmazsa yarın kargolanacak canım

bebek kıyafeti ve ayakkabı sadece sıfır ürünlerle yapabiliyorum çünkü kendime değil yeğenime hediye olarak alıyorum

cam fritöz bir aksilik olmazsa yarın kargolanacak canım

tamam canım bendede sıfır ürünler var özelden tlf no gönderirsen whatshaptan foto atarım

Canim kargolari gonderiyoruz dimi ?? Ozelden yazamadm

canım ben kargonu yaptım eşim söylene söylene ikna ettim pttye götürttüm .aracımız olmadığı için taşımak zorunda kaldı
hediye ekleyecektim ama aceleyle çıkınca evden koyamadım kusura bakma 22.90 tuttu kargo
istersen seçtiğim parçalardan biraz eksilt kargo ücretine biraz katkım olmuş olsun çünkü bende tahmin etmedim o kadar tutacağını

Himm baya tutmus canim o zman bi tulum eksik gondrrsem bi arkadasima hediye edicem yeni bebegi oldu cok beyenmisti:)

yarın tekrar kargo günü
ondan sonra bir süre kargolarım ertelenecek

izmirde evden alacak kişiye ücretsiz verilecektir
hiçbir sorunu yok üstünde uzatma prizi var
resimde masa örtüsü yok ama örtü de verilecektir

Son düzenleme:
arkadaşım 5 dakika engele takıldım ben yanlış yaptım senin kargonu seçtiğin ürünle göndermem gerekiyordu kusuruma bakma geç anladım sen bana tekrar özelden adresini yaz gönderi vereyim canım

arkadaşım 5 dakika engele takıldım ben yanlış yaptım senin kargonu seçtiğin ürünle göndermem gerekiyordu kusuruma bakma geç anladım sen bana tekrar özelden adresini yaz gönderi vereyim canım

Canommmm adresi buldum bugün gönderiyorum inşallahhhhhh hayırlı bol satışlar,takaslar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…