Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30

çay takımı 6 kişilik sıfır hiç kullanılmadı
40tl

merinos halı çok çok az serili kaldı misafir odasında basılmadı gibi bir şey
yıkatıldı ve kaldırıldı
200tl

takas da yapıyorum özellikle halıda başka renklerde shaggy olmayan düz modern desenli halılarla yapabilirim

parfümler işaretli yere kadar kullanılmış hepsi beraber 20tl

yapılmış puzzlelar 1000 parça tanesi 30tl

yapılmamış 2000 parçalık puzzle 20tl

lila pembe pike sadece pikedir yastık kılıfı vs yok. yatak örtüsü olarak kullanılmıştır 2-3 kez yıkandı ama yırtık vs yok 15tl days and colors marka çift kişilik

battaniye de aynı şekilde çift kişilik ve yatak örtüsü olarak kullanıldı temizletilmeye verildi ve kaldırıldı 40tlden 35tlye indirdim evde yer açılsın diye bu fiyata veriyorum indirim sitelerinde 80tlye satılan battaniyelerden

m bedene uygun erkek kıyafetler

mont 20tl sıfır gibi sadece birtane cep astarı yırtılmış, dikiş konusunda iyi olmadığımdan dikmedim

kip marka ata yaka gömlek 99 tlye alınmıştı 1 kere giyildi , yıkandı temiz sorunsuz 30tlye veriyorum

kotlar 32/32 ölçülerinde 5 tl tanesi sorunsuz yıpranmamış 1-2 kere anca giyildiler

gömlekler de aynı şekilde sıfırdan farksızlar 3tlye veriyorum

yelek kravat mendil erkek ürünlerinden alana isteyen olursa hediye

kot etekler bel ölçüleri 49-50 cm 3 tl tanesi

bordo pullu etiketli sıfır 52 ama kalıbı çok geniş değil 48-50 bedene olur 5tl ben 25tlye almıştım

uzun elbise 54-56 beden sıfır hiç giyilmedi 5tl . 35tlye alınmıştı

siyah beyaz pullu 48-52 beden için uygun çok şık 10tl . 55tlye almıştım sıfır hiç giymedim

sütlü kahve 46 bedene uygun 3tl sıfır hiç giyilmedi

yer kaplamasın diye komik fiyatlara satıyorum

Son düzenleme:

bu 36 bedene uygun genişleyebildiği için 38 e de olur

dekolteli ve çok şuh farklı bir model

iki kolaltı arası 36cm
made in france
290tlye alınmıştı

120tl

Eklentiler

• $SAM_2571.JPG
    78,6 KB · Görüntüleme: 59
Yarın son kargo günü
1 ay boyunca kargo yapamayacağım yarın son kez yolluyorum

erkek mont ve kotlardan biri takaslandı

bayan bluzlar ve çay seti ayırtıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…