termessos burun Estetiği ameliyatı

yerim seni yafss:)) bende yuvaya dönüsde cok tuhaf olmusdum sanki yasadiklarim bi rüyaydi hayaldi ...farkli bi duygu...basen burnuma elliyodum hakikaten ameliyat olmusmuydum diye:)) yafs lesn lere bende bakdim bende istiom ya hangisini tavsiye edersin:??

astım burnumun ucunu valla !! havada duruyo öyle :)))

ya hidrocharm ice çok fena girdi kanıma :kedi: nc icemint de öyle
topazio da hoş duruyo ama riskli.. mel i de beğendim risksiz ve direk kendi gözrengin gibi yutturulabilir aklinialirimsmile

herifin acilen eve dönmesi lazım..karı yoldan çıkıyooo

saabah kalktım trallalllallaallaaa suratım çıban gibi sivilce dolumuşş lallalallala lala laaaa burnumdan akamayan sümük tralla lallalaa laa derimden mi geliyo yoksa laallla lalala laaa

canım neler yazdın öyle ya hiç bişe anlamadım yazdıklarından :)

aaa hoşgeldin kuzumm nasıl olsun dün aradım açmadı b. telefonu ..sonrada hep kapalıydı

soloticanın modelleri kız onlar.. lens lens :)))

Hahahaaayt allah iyligini versin:))) cok tuhaf bende kendimi orda buldum, ben siparis verdim bile cnm nc ocre ben bayan dogaliktan yana ya fazla cakmasini istemiyorum ama sonradan keske hidrocharm mel mi siparis verseydim diye de dusunmedim degil:)))
Esimde su aralar zaten hep soylenip duruyor sen artik kendinlen cok daha fazla ilgileniyorsun ne istir felan:)))

saabah kalktım trallalllallaallaaa suratım çıban gibi sivilce dolumuşş lallalallala lala laaaa burnumdan akamayan sümük tralla lallalaa laa derimden mi geliyo yoksa laallla lalala laaa

Allah'ım bu hatun beni öldürcek ağzım yırtılcak burnum yamulcak puahahahhahh :)))))))))))))) delikafadulden

:)) mel ve ocre baya benziyorlar ..hangisini seçersem seçeyim ötekinde aklım kalmaz yani

hahhaha bakimm benimkinin tepkisi ne olacak.. %1500 pinpirikleneceğinden eminim ama bakayım nasıl ifade edecek rahatsızlığını :))) accık eğleniim kıısss çok acı çektim çoookkk :)))
aldılar bizi odaya ameliyat edecez sizi diye..uyuttular.. dövdüler dövdüler dövdüler ağzımızı burnumuzu kırdılar..sinirleri yatışınca 2 bez tıktılar burnumuza ..biz sizi angelina yaptık die ..
günlerdir bizim kızlarla değişik komplo teorileri kuruyoruz
en yakın teori bu :)))

:))) ay eglen cnm eglen biliyorum cok aci cektin ben bile yazdiklarini okurken sanki ayni acilardan gecmis gibi oldum icim acidi ama olsun dövme de dövse doktorlar marifetlilerdir eminim seninkide guzel olmustur, bekliyoruz ha yeni resimlerini bir ara koyarsin kendini daha iyi hissetiginde

inşallah inşallah :)
çıbanımsıgiller familyası bugün inmiş bayaa.. koyabilirim fotoları bugün :)

bayanlar , bu bantlama olayı işe yarıyor gibi .. 1 gün açık almıştı ve kocaman olmuştu akşama doğru.. hemen bantlamıştım bende ..ucunu askıya alıp alna yapıştırdım ,kanatlarıda sıkıcı birleştirip onlarıda bantlamıştım.. demin yüzümü yıkarken değiştireyim bantları dedim ve çıkarttım
ay çok minicik kalmış !!! şokk oldum
işe yarıyor bu yaaa
doğumdan sonra karnın sarılması gibi bişey bu !!
koşturmacalarım başladı maalesef..o yüzden sadece geceleri sarmak zorundayım..gündüz kocaman olur geneee

Canım ya şişlikleri iniyordur ondan öyle oluyordur bence, geri şişmez, her geçen gün daha da ufalır taki şişlikler gidene kadar. Bu arada doktorun mu söyledi bantla diye, ya benim doktorum o gün alçısını aldığı kızın burnuna bant falan demedi, hoş bantlanacak gibi bir burunda değildi ufacıktı maşallah, kızın hiç şişliği falan kalmamıştı, herkes ne şanslı ya benim suratım ise maymuna döndü aşağı sarktı, ama bugün biraz daha ii gibiyim. Sabretcez başarcaz.
Koy artık şu fotolarını çatlıycaz :))))

rüyacım benımde alt cenem ucgendı
şimdi dört köşe oldu orada bi böle şişlik var:)

canım yarın için bana sabah 10 da gel alçını değiştirelim demişlerdi değiştirip ne koycaklar yeni alçı mı yapılcak yoksa bandaj mı yapılcak buralarda bi doktora gidicem..

Canım ya benim çenem sağlam duruyorda üst dudağım sanki balyoz yemiş gibi, bir de halen uyuşuk hareket ettiremiyorum, sanki burun ile dudak aram açık gibi görünüyor, bu üst dudaktaki şişlik ve uyuşukluk sizde de var mı? ne zaman geçer acep, gülümseyemiyom bile doğru dürüst

evet canım benımde o kısım bıraz acık
ve cenem 4 köşe oldu
bakalım ne ara duzelecegız

benim de aynıısı olmuştu.. elflatun bana dedi ki ; yürüyüp dolaştıkça ödemler gözlerden aşağıya doğru iniyor..
dombilik komik bir suratım olmuştu :)))))

Canım ya şişlikleri iniyordur ondan öyle oluyordur bence, geri şişmez, her geçen gün daha da ufalır taki şişlikler gidene kadar. Bu arada doktorun mu söyledi bantla diye,

evet bilge hoca dedi bantlama işini ama ben bikaç ay devamlı yapmayı düşünüyorum..kısa süre değil.. otururken kalkık şekilde otursun burun

canım yarın için bana sabah 10 da gel alçını değiştirelim demişlerdi değiştirip ne koycaklar yeni alçı mı yapılcak yoksa bandaj mı yapılcak buralarda bi doktora gidicem..

bende alçı değişti..dikişler de alınacaktı ama kaynamamıştı ( kötü bişiler yaşamıştım ta hani) o yüzden en son gün artık antalyaya dönerken alındı.. kaynayanları çıkarmıştı sadece
bandaj 10. gün yapılıyor.son alçı çıktığındaa

ama bilmiyorum bütün hastalara mı böyle
bende sorunlu geçtiği için 2 alçı yapılmış da olabilir
hiçbirşey düzgün periyotta gerçekleşmedi kii benneyaptımki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…