evet termassos dan selam ve notlar getirdim size arkidişler
Öncelikle hepinize selamı var ardından yazmaya can attığı izlenimler şöyle:
1- Eğer çevre sakinlerinin yüzünüze bakmasını istiyorsanız kesinlikle short giymeyin diyor sempatiksalakcinni tüm gözler bacaklarına çevrildiğinden kıyafet değiştirmek zorunda kalmış.. short giymemek ilk dipnot..bayanssulusmile
2- Bilge hoca ameleyatta olduğundan görüşme imkanı olmamış henüz.. Ancak hastane personeli son derece ilgili alakalı ve yardımsevermiş. En ufak bir soruya cevap veriyor ilgileniyorlarmış. Bilge beyin yardımcıları yapılması gerekenleri bir bir anlatmışlar..
3- Yapılacak testler için sabah erken gitmekte fayda varmış sonuçların öğleden sonra alınması ve doktora gösterilmesi açısından. " Kan tahlili, röntgen, ekg ve anestezi testi" istemişler.. Şuana kadar anestesi testi dışında herşeyi halletmiş.. :hulya:
4- Foto istenmiş.. Merkezdeki fotoğrafçıya yönlendirilmiş.. Onlar nasıl çekmesi gerektiğini biliyorlar zati 6 adet foto 20 tl. Ayrıca 2 adet alçı istenmiş tanesi 22 tlden 44 tl..
5- Polikilinikler inanılmaz güzelmiş. "Bebek işitme kontrol kliniği, kulak çınlama kliniği, horlama kliniği, kabızlık kliniği vs." şikayete göre klinikler olmasına çok şaşırmış bizdeki gibi dahliye diyip çıkmamışlar işin içinden alkisalkisalkis
6- Hastane çevre yolunda tepede bir yer. Otogardan merkeze servis yok. Taksi 20 tl.. Merkezden hastaneye 30 tl. Merkezden otobüsde kalkıyormuş 1 tl ye ancak sadece merkezdeki tek bir caddeden.. Minibüslerde 1 tl..
Evet şimdilik durum böyle...umarım karışık değildir yazım... Gelişmelerle burada olacağım..saygılar..a.s.
canım anestezı testı nasıl oluyor benden ıstemedıler de?
ne kadar güzel anlatmısın cnm yasadıklarını İnş ameliyatın güzel geçer şimdiden geçmiş olsun cnm...
termessos,
Yaşadıklarını çok olumlu ve pozitif bir şekilde aktarmışsın.Şimdiden geçmiş olsun.
cnm şimdiden gecmiş olsun dualarım seninleeee hersey istediğin gibi olucakkkk
AYYYYYYYY canım şuanda etlerim dikem diken oldu,çok mutluyum.silerden böyle haberler alınca seviniyorum canım.Siz böyle anlattıkça ben de doktorumu çok özlüyorum.Çokkkkkkkkkk tatlı ya canım doktorum benim.Hele o kibarlığı beni yiyip bitiriyor.:))))))çokkk tatlısın kahraman bilge doktorrrrrrr:))canım takipçinim.ayyyy mutlaka malatya da olsam seni de görmeye gelirdim.Ada ile tanıştık,seninle de çok isterdim tanışmayı.ama şuanda ben gaziantepteyim görev icabı.dualarım seninle canım.Mutlaka beni haberdar et.öpüyorummmmmmmmmmm...
termessos canım en sonunda karar verebilmene çok sevindimumarımherşey senin için hayırlı olurr...:) Demeke bizleri antalyada yalnız bıraktın ama olsun yeter ki sen istediğin gibi bir ameliyat geçir bu arada ben de bilge bey konusunda biraz daha düşünmeye başladım kız ben de mi gelseydim neee neyse ama malatya beni biraz korkutuyır hiç bilmiyorum oraları senin tecrübelerinden sonra belkim ben de biraz cesaret alırımgiderimmm ha ne dersinnn tekrar hayırlı olsun umarım herşey çok güzel giderrrrr...:)
Burun ameliyati yaptiran arkadaslar mutluluktan dillerinizmi cözülüyor nedir ne kadar güzel icten anlatiyorsunuz yasadiklarinizi :)
bende anlatabilirmiyim acaba böyle birgün :)))
Yarin insallah hersey cok güzel ve yolunda gider ... iy haberlerini bekliyoruz
termessos cnm şimdi hastahanede muayene oluyorsundur:)heycan dorukta olmalı:)umarım istediignden dahada güzle bi burnun olurrrr:)hadi bakalım dualarımız seninle:)
Canım senin yazını okudum ve çok mutlu oldum, Rabbim senin istediğinde çok daha sağlık ve güzelini nasip etsin en kolay en rahat şekilde bu ameliyattan en iyi sonuçları alarak çıkarsın inşallah, tatlım bende senin gibi çok araştırdım nerdeyse iki senedir bende Allatan bir keder olmazsa Bilge Bey'le görüşeceğim hatta ameliyat olmak için işten bile çıkmayı düşünüyorum:)) kısmetse Kasım gibi bende Malatya yollarında olacağım......... Emin olsana çok duacıyım kader arkadaşım, senden tüm detayları merakla bekliyor olacağız HAKKINDA EN HAYIRLISI VE EN GÜZELİ OLSUN İNAŞLLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?