termessos burun Estetiği ameliyatı

termessos cnm şimdi hastahanede muayene oluyorsundur:)heycan dorukta olmalı:)umarım istediignden dahada güzle bi burnun olurrrr:)hadi bakalım dualarımız seninle:)

evet termassos dan selam ve notlar getirdim size arkidişler

Öncelikle hepinize selamı var ardından yazmaya can attığı izlenimler şöyle :

1- Eğer çevre sakinlerinin yüzünüze bakmasını istiyorsanız kesinlikle short giymeyin diyor sempatiksalakcinni tüm gözler bacaklarına çevrildiğinden kıyafet değiştirmek zorunda kalmış.. short giymemek ilk dipnot..bayanssulusmile

2- Bilge hoca ameleyatta olduğundan görüşme imkanı olmamış henüz.. Ancak hastane personeli son derece ilgili alakalı ve yardımsevermiş. En ufak bir soruya cevap veriyor ilgileniyorlarmış. Bilge beyin yardımcıları yapılması gerekenleri bir bir anlatmışlar..

3- Yapılacak testler için sabah erken gitmekte fayda varmış sonuçların öğleden sonra alınması ve doktora gösterilmesi açısından. " Kan tahlili, röntgen, ekg ve anestezi testi" istemişler.. Şuana kadar anestesi testi dışında herşeyi halletmiş.. :hulya:

4- Foto istenmiş.. Merkezdeki fotoğrafçıya yönlendirilmiş.. Onlar nasıl çekmesi gerektiğini biliyorlar zati 6 adet foto 20 tl. Ayrıca 2 adet alçı istenmiş tanesi 22 tlden 44 tl..

5- Polikilinikler inanılmaz güzelmiş. "Bebek işitme kontrol kliniği, kulak çınlama kliniği, horlama kliniği, kabızlık kliniği vs." şikayete göre klinikler olmasına çok şaşırmış bizdeki gibi dahliye diyip çıkmamışlar işin içinden alkisalkisalkis

6- Hastane çevre yolunda tepede bir yer. Otogardan merkeze servis yok. Taksi 20 tl.. Merkezden hastaneye 30 tl. Merkezden otobüsde kalkıyormuş 1 tl ye ancak sadece merkezdeki tek bir caddeden.. Minibüslerde 1 tl..

Evet şimdilik durum böyle...umarım karışık değildir yazım... Gelişmelerle burada olacağım..saygılar..a.s.

Canım çoko saol verdiğin bilgiler içinnn umarım termessos da iyidir kendisine kucak dolusu sevgilerimizi ilet lütfennn..:)

cnmm teşkürler haber verdigin içinnn sende slm sölee merkala gelmesini bekledigimizi iletirsin inşşş:)

merhabalaaarrr
öncelikle ''ruhum'' elflatun a çoook teşekkür ediyorum.. Rabbim 2 cihanda da ayırmasın beni senden inşallah
Tüüüm güzel dilekleriniz ve DUAlarınız için çooook teşekkür ederim muhteşem kadınlar..
Demin otele döndük annem hemen duşa girdi ben de aşağıdaki nete fırladım :))
efenim şimdi şöööle şööle oldu herbişiii;
1- uçak değil otobüsle gelelim dedik annemle..tabi annemi bir şartla getirdim: en küçük bi 'aman' . 'ay ay ay' , 'vah' vs. herhangi bir tedirgin edici ünlemi lügatından silme kaydıyla.. ameliyata deil tatile gidiyoruz sloganıyla çıktık yola..
özzafer seyahatle geldik ama bir daha TÖVBEEEE !! saat başı mola yerinde durduk , kış uygulamasına geçilmediği için sabaha kadar 7'C de donarak seyahat ettik!! Şirket politikaları sanırım TINNNNN idi ki davranışlar tamamiyle bu yöndeydi.. millet parçalayacaktı ekibi ! sabah boğazlarım şişmişti yutkunamıyordum donmuş bedenimin çözülmesi baya zaman aldı :S ameliyat iptal olacak diye tırsmış bir haldeydim ! Hiç bu kadar dua ettiğimi hatırlamıyorum ama Rabbim gene Hızır a.s. ı gönderdi ve doktorun yanındayken attt gibi sağlıklıydım!
2-taksi ile otelimin bulunduğu şehir merkezine geldik..İnönü kapalı pazarına çok yakın. 20 TL tuttu taksi.
3-Otel muhteşem .tavsiye ederim.
haha şuan gülümsüyorum çünkü demin bişi oldu.Lobide resepsiyona uyandırma verdim sabah 6:30 a . 07:30 da ameliyata gireceğim için 7 de taksi gelsin dedim. derken sohbet ederken uzmanlığım soruldu (!) mesleğimi söyledim.şaşkın şaşkın baktılar aaa ssiz ameliyat mı olacaksınız dediler evet dedim..olay anlaşıldı ki beni doktor sanıyorlarmış ve ameliyata gireceğim (cerrah olarak ) diye biliyorlarmış :))))) ahh sivilcemi bile sıkarken baygınlık geçirdiğimi bilselerdii :)))))
4-evet üzerimde öğlene kadarki birkaç saatlik süreçte şort vardı şık bir ofis short u yani öyle kısa bişi deil ama sıkıntı çektim :/ hiç aklıma gelmemişti ama düşünülmesi gereken bişeymiş :S tüm antalyalıların başına bu tür şeylerin geldiği yönünde arkadaşlarımdan enstanteneler dinledim bugün hep :))) biraz fazla rahatız galba..
ve evet ..kınadım kendimi
Turgut Özal Tıp merkezi Malatya şehir merkezinin dışında çevreyolunda Elezığ istikametinde.. Merkez-hastane 30 TL civarında (sabah 28 tuttu, öğleden sonra fotograf çekimi sonucunda tekrar giderken 33 TL tuttu )
5- 4 kez taksi kullandım ve 4 şöförden de malatya hikayeleri dinleyerek çok eğlendim.tarihlerini iyi biliyorlar ve sıkı bir Özal hayranları! Kürtler çoğunlukta ama devletlerine çok düşkünler ve PKK vs. nefret ediyorlar . Bayyılldımmmmm onlara resmen !! Antalya da neredeyse faşist bir hale dönüşmek üzereydik ne yalan söyleyeyim.. Olan olaylardan ötürü artık bakış açımız çok değişikti ama burası... burası bambaşka.. helal olsun size Malatya ! kısa ve öz.. HELAL OLSUN
6- Öğleden önce Bilge hocamla görüşme şansım olmadı çünkü ameliyattaydı.. Yılmaz Hoca çooook şeker :) çok yardımcı oldu ..bu kısmı yineliyorum GERÇEKTEN çoook yardımcı oldu...( benden çok pinpirikli bayan evham olan annemle uğraştılar.. tansiyonu vs.. yanlarından ayırmadılar, anacım kuruldu adamların koltuğuna hükümdar gibi ,7 ceddimiz hakkında bilgi veriyordu tüüm hastane ekibine :S dııdısıgilin dıdısıgil bilmem nolmuş falanmış felanmışş oy bu kadın beni öldürecek :)))
ben de kan tahlili , röntgen ve EKG işlemleriyle uğraştım..Sonuçlar öğleden sonraya kaldığı için merkeze inip hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçıdan 6 farklı açıdan foto çektirdik. 20 TL.. otele geldik üzerimi değiştirdim araziye uydum yanii.. ve bişiler atıştırdıktan sonra tekrar hastaneye döndük

Hızır A. S. yazmıştım ama o smiley çıkmış.. tövbe Allahım düzeltilmiyo da.. nerde editt ?

Hastaneye döndük. Sonuçları almadan önce hocamla tanışıcam diye tutturdum.. Gene odasında yoktur diyede aklımda bişi kalmış sanırım küüüütt diye kapısına bi asıldım kendimi içerde buldum.. Yazık adamcağız yorgundu toparlandı hemen.. içimden kendime en mahrem yerlerimle ilgili küfürlerimi sıraladım tabiii
Ay beni yarın ameliyat edeceksiniz hocam ama tanışmadıkki daha gibi bişiler saçmaladım.. buyur etti.. sohbet ettik .. ben demedimmi sesinden zerafetini hissettim diye ! Gelin tanıyın neolur maşşallaaah yaa
çok ilgilendi ama burnumdaki kemiğin alınmasının ürtikerimi düzelteceğini sanmadığını söyleyince ölüyorum sandım biran.. ama rahat nefes alman için bu operasyonu olmalısın tabiiki dedi.burnumun şekliyle oynamayacağını söyledi..çok muntazam ve düzgün dedi.. gülünce çok kötü ama dedim.. güldürdü.. ve haklılığımı anladı sanırım :))) burmun direk yerçekimine secde halinde ! kanatlar tüüüüm ihtişamıyla yüzüme yayılmış oof offf
neyse gördü velhasıl..ucunu biraz kaldıralım istersen dedi size emanetim hocam dedim.. burnuma değil ruhuma atacaksınız o neşteri dedim ( Misyon yükledim aklımcaaa ) ( elfim senden mi duymuştum kız bu sözü ? ) neyse..hoşuna gitti :)
annem anneleri oluvermişti bu arada..bir ara sallanmadım ,kendi halime bırakılmıştım derken o anda bir güzellik içeri girdi.. o da şehir dışından gelmişti ve perşembe günüydü operasyonu.. işlemlerini yaptırmıştı fotoğrafları çektirmemişti henüz sonra getirsem gbi bişi derken annem '' sakın ! fotoğrafçı mersine gidecek kızı jeoloji mühendisliğini kazanmış kaydettirecek ..işte şu zaman gidecek bu zaman gelecek gibi (evet fotoğrafçıyla da kanki olmuştu ) bilgileri kızcağıza verdi ..bu arada içime bişi doğdu '' KLÜPTENMİSİN '' deyiverdim ve o da ''evet sen ?'' diyince şaşkınlıkla gülümseşerek ayaküstü biraz sohbet ettik ve o hemen fotoğrafçı otogara gitmeden ( DD ) koştur koştur merkeze gitti
bizde yatış işlemlerini bitirip otele döndük.. araziye uymuştuk ya hemen ''Yaşasınnn malatyaa '' diyerek hastanenin önündeki kalabalığa karıştık ve onlar hangi dolmuşa binerse bizde binmeye karar verdik :)) bi otobüs geldi..Bilet alınıyormuş (1 tl ).. hemen bilet aldık ve merkeze döndük

ne kadar güzel anlatmısın cnm yasadıklarını İnş ameliyatın güzel geçer şimdiden geçmiş olsun cnm...

kızlar bu sayfayı ısgal etmek ıstemezdım ama tek destekcı yıne sızlersınız.
bu seferde oylarınızı ben beklıyorum.Sımdıden tesekkurler...

ETİ Browni

Burun ameliyati yaptiran arkadaslar mutluluktan dillerinizmi cözülüyor nedir ne kadar güzel icten anlatiyorsunuz yasadiklarinizi :)
bende anlatabilirmiyim acaba böyle birgün :)))
Yarin insallah hersey cok güzel ve yolunda gider ... iy haberlerini bekliyoruz

canım anestezı testı nasıl oluyor benden ıstemedıler de?

ben ürtikerim yani alerjiğim.. kritik düzeyde alerji olduğum için anesteziyle ilgili bir sorun varmı diye göndermiş olabilirler bilmiyorum.. ki riskli sayılırım :S onayladı ama sabah ameliyat öncesi tekrar uyarı verilmeliymiş.. biranda boğazım şişip soluk borumu kapayabiliyor.. tecrübeyle sabittir ;
Bikaç sene önce ;hergün ilaç kullanmaktan gına geldiği bir gün ;ZİHİn gücümle bu hastalığın üstesinden gelebileceğime inanıp bir kaç gün ilaç içmemiştim ve işkence dolu günler yaşamıştım.. derken kendimi acill de buldum.. sadece vücudum derim değil boğazlarım da şişmiş ve kapamıştı nefes borumu

ama bir sn ! ameliyat olacak herkes anestezi polikliğinin önündeydi.. test sonuçları ona veriliyordu ve onun vereceği onaya göre ameliyat yapılıyordu evet evettt!

termessos,
Yaşadıklarını çok olumlu ve pozitif bir şekilde aktarmışsın.Şimdiden geçmiş olsun.

ne kadar güzel anlatmısın cnm yasadıklarını İnş ameliyatın güzel geçer şimdiden geçmiş olsun cnm...

Aminn çok teşekkür ederim .valla çok pozitifim.. 1 hafta o tır geçmiş gibi suratla antalyaya dönmeyeceğim ama ne olur ne olmaz belki şişlikler daha da inmez felan diye çevreme belli bir süre daha görüşmeyelim mesajı verdim

İş Doktoruma ve tabi ki de Allahıma kaldı

cnm şimdiden gecmiş olsun dualarım seninleeee hersey istediğin gibi olucakkkk

Teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim ben de sana çoooook dua edicem çookkkk

evet vallahi ben de tanışmayı çok isterim.. Umarım bu fırsatımız olur birgün
teşekkür ederim duaların için kocaman kocaman AAMİİİNNNNN

tereddüt bile etme bence , tatil havasında gel kız :)) bence hiç korkma :)) şort giyme yeter :)))

Benden önceki arkadaşlar o kadar güzel bilgiler vermemiş olsalar inan ben hala tam cesaretimi toplayamamış olabilirdim. Ben de aynı yoldan gitmeye çalışıyorum.. umarım yardımcı olabilirim
Anlatırsın bence :)) senin maceralarını da bekliyoruz

termessos cnm şimdi hastahanede muayene oluyorsundur:)heycan dorukta olmalı:)umarım istediignden dahada güzle bi burnun olurrrr:)hadi bakalım dualarımız seninle:)

Teşekkür ederim Nem çook çook dua et ne olur.. senin burnunun yarısı kadar bile olsa bana yeter :)) ööyle fındık burun hayalinde değilim zaten doğal dursun ve kelebek ( ) gibi kalmasın suratımda yeter :)
Hoca da Allahtan o fikirdeydi

AMİNNNNNN canım arkadaşımmm sonu da başı gibi güzel olur İNNŞALLAAHHH

Kasım da ben de tekrar geleceğim , aynı güne denk getirebilirsek hem yardımcı olabilirim sana hem de görüşmüş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…