merhaba canım , uygun yapıyor evet ama şehirdışından geldiğin vakit fevkalade masrafın oluyor..3 buçuğa (ortalama 3000-3500 tl ) yakın gömdük geldik biz malatyaya.. 10 gün orada kaldık..Bilge Bey'in ameliyatları uyguna yaptığını ve ayrıca yaptıranların burunlarından hoşnut olduğunu okuyunca Bilge Bey'i de düşünmeye başlamadım desem yalan olur :)
Benim nefes alamama ya da başka tip herhangi bir sağlık problemim yok.Sadece estetik açıdan ameliyat olmayı düşünüyorum.
Ve eğer gerçekten Bilge Bey ameliyatlarını uygun fiyata yapıyorsa ( yanlış hatırlamıyorsam sağlık sorunu gibi gösterip sadece ilaçların fiyatlarını ödüyomuşuz) çok çok iyi ve ailemden destek almadan kendm karşılayabilicem masrafları..
estağfirullah canım şimdi gönderiyorum numarayı.
çok sağol canım ...
tamam canım sağol :))
senin resimlerin görünmüyor zaten ya da yok mu anlayamadım:)
kime oldun peki ameliyatını?
ya kafam çok karıştı aslında off çok zor bir karar sanırım 2 doktorla daha görüşüp kararımı vermem gerekiyor.yoksa bu kafa karışıklığı ile biraz daha zaman geçiçek:))
her insanın burnu farklı ve yapısı farklı olduğundan aslında tek bir iyi doktor yok.
araştırmalarım sonucu bunda karar kıldım.frekansımın en uygun olduğu ve ameliyatlarını beğendiğim doktora olucam sanırm :)
yoo ....beğeniyorum kii :)) benimki de güzel seninki de güzel
benim dert başkaydı , bunu beğenmemek değil :))) şimdi şişleri de baya indi heralde ki daha güzel gelmeye başladı gözüme
birde saçları kestirdim , kahveye boyadım çok dadlu oldum :)
22 si tam 1 ayımın dolduğu gündü , o akşam arkadaşlarla çıktık dışarı..bolca foto çektik..yüklicem buraya da
yoo ....beğeniyorum kii :)) benimki de güzel seninki de güzel
benim dert başkaydı , bunu beğenmemek değil :))) şimdi şişleri de baya indi heralde ki daha güzel gelmeye başladı gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?