termessos burun Estetiği ameliyatı

tamam canım sağol :))
senin resimlerin görünmüyor zaten ya da yok mu anlayamadım:)
kime oldun peki ameliyatını?
ya kafam çok karıştı aslında off çok zor bir karar sanırım 2 doktorla daha görüşüp kararımı vermem gerekiyor.yoksa bu kafa karışıklığı ile biraz daha zaman geçiçek:))
her insanın burnu farklı ve yapısı farklı olduğundan aslında tek bir iyi doktor yok.
araştırmalarım sonucu bunda karar kıldım.frekansımın en uygun olduğu ve ameliyatlarını beğendiğim doktora olucam sanırm :)

merhaba canım , uygun yapıyor evet ama şehirdışından geldiğin vakit fevkalade masrafın oluyor..3 buçuğa (ortalama 3000-3500 tl ) yakın gömdük geldik biz malatyaya.. 10 gün orada kaldık..

hayır yok öyle bişey ! bu konuda yanlış bilgilendirmeler yapılıyor canım.. doktorumuz amme hizmeti yapmıyor, bu dediğin uygulama da yasadışı..bu işlere girmez bilge hoca :1no2:
sağlık sorunun varsa adam o sorunu çözüyor ve eğer bu esnada halihazırda bir estetik bozukluğun da var ise ,onu da düzeltiveriyor .. bu; sağlık güvencen var ise devlet tarafından karşılanan bir ameliyat oluyor..

ama sadece estetik için ise 2 seçeneğin var,
1- Bilge hoca yapsın ama özel koşullarda olsun dersin: üniversitenin özel bir bölümünde parasını ödeyerek yaptırırsın . (yeni yılda tüm hastanelerde bu uygulama kalkacak !
bknz: Tam gün Yasası )

2-Bilge hocaya muayeneni olursun , gün verir sana , standart şekilde ameliyatını olursun.. ama ücretini de ödersin.. limit hakkında bilgim yok ama özel hastanelerin 3 de biri civarındadır benim tahminimce

Son düzenleme:

canım ben kbb de oldum
rüyarüyanın konusuna 29.09.... diye başlayan konuya resim koydum
ılk gun acıldıgı gunku hali
acıkcası ben daha düz bir burun bekliyordum
hatta kızlar bilir ben burun şeklim için çok beklentim olmadı ama şu an beğenildi gibi

ay sağol bebişim bence senın burnun benden daha guzel su an kendınınkını nıye begenmıosun ben onu anlamadım:)

yoo ....beğeniyorum kii :)) benimki de güzel seninki de güzel
benim dert başkaydı , bunu beğenmemek değil :))) şimdi şişleri de baya indi heralde ki daha güzel gelmeye başladı gözüme

benim dert başkaydı , bunu beğenmemek değil :))) şimdi şişleri de baya indi heralde ki daha güzel gelmeye başladı gözüme

Eee hadi bakalım şişler biraz daha indiyse ne duruyon şekerim koy yeni resimlerini de gözlerimiz şenlensin :)))

birde saçları kestirdim , kahveye boyadım çok dadlu oldum :)
22 si tam 1 ayımın dolduğu gündü , o akşam arkadaşlarla çıktık dışarı..bolca foto çektik..yüklicem buraya da

birde saçları kestirdim , kahveye boyadım çok dadlu oldum :)
22 si tam 1 ayımın dolduğu gündü , o akşam arkadaşlarla çıktık dışarı..bolca foto çektik..yüklicem buraya da

Akşama yükle artık tembel şey tamam maşallah deriz nazar değdirmeyiz söz :)

ama baya koyu duruyor saçlar gene.. ne zaman akıp kahverengine dönüşecekse artık..
daha da açılmasına müsade etmem amaaaa, gene de siyah gibi de durmasın yani

tamam tamam yüklicem.. ama uyarayım bak , şişler indi dediysem fındık gibi de değil yaaniii
kendim fındık gibi değilim ki burun nasıl olsun , doğasına aykırı yaniii

zaten fındık gibi de olsa yakışmazdı dimi
keşke fındık kadar olan şey ayaklarım olsaydı
40 numero da sıkaayor artıkımmm

Canım sana burnunun ilk şiş halleride yakışmıştıki, sanki o burunla doğmuşsun gibi, yan profiliei bakıldığında
minik bir burun, önden biraz şişti resimlerde o kadar
Termosos ya bu midedeki kanı absorbe yöntemi falan, herhangi bir yöntem yokmu hastanede kan yutmamızı engeleyebilecek,
ablam hastane koşullarına taktı kafayı, çok eski yöntemler diyor,
birde diğer doktorlarda ameliyat olan hastaları görünce, ki son teknoloji kullanıldığından hastalarda şişme morarma kanama vs pek olmamış..

yooo ,ennn yeni yöntemmlerr kolay kolay bulunmuyor tabiikide heryerde ama eski yöntem falan da değiil yani tatlım..
bütüüün fotolara bakıyorum hayatım , her burun albümüne baktım , herkesinkini okudum
ve 3 tane doktor ve hastanesi dışında heeepsi aynı
kusura bakma da o hastane ve doktor ücretleri de 7000 den başlıyor , valla o kadar parayı verdiğimde ben yetinmem kıkırdağım da altın olsun isterimm.. değil ki özel muamele eksik olacak...
müsterih olun tatlım ya , 9000 veren de morardı , hiç vermeyen de
kan absorbe işlemi bizde yapılmadı ama aynı gün yapılan 4 burun ameliyatı arasında tek kan kusan , tekrar acilen müdehale edilen tek kişi de ben oldum yanii

veli bey var bak bir de.. onun topiğini okusana.. bilge beye olmasaydım veli beyi düşünürdüm ben de

Canım benim çok haklısın yazdıklarında, hatta bende ablama dedim en kötü ihtimalle birkaçgün zahmet çeker insan, şişer morarır kanar,
en mühimi doktorun yeteneği ve ne istediğimizi nasıl bir burun istediğimizi çok iyi ifade edebilmek
ya milyarlar verilen, dünya para verilen burunlarıda görüyoruz, ben o paralara değecek bir burun göremedim

Bilge beyin yeteneğine güveniyorum, ve maşallah o kadar sakinki, ben 2-3 kez telde görüştüm herseferinde aynı sakinlik, kibarlık ve hoşgörü, telaşesiz, stressiz bir ses tonu, ve telefondan anladığım hasta taleplerinide dikkate alıyor

evet, ama sen bastıra bastıra ifade et estetik yönünün senin için çoook daha önemli olduğunu.. hatta ameliyathaneye gittiğinde bile devamlı söyle
birde alt yapıda önemli sanırım yaaa
mesela burun kanatların zaten dar ise yapıldıktan sonra önden de çok muhteşem bişey çıkıyor ortayaa
ince kemikliysen mesela burnunun çok zarif olması muhtemel bişey oluyor
gibi ..gibi..

en son konustugumuzda cok ıcıne sınmemıstı dıye hatırlıyorum da o yuzden solemıstım
yoksa bence gayet guzeldı canım
kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…