- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
Kızlar bir başlık açayım dedim, güzellik sıralarımızı paylaşırız, cildimize, saçımıza başımıza bakar sohbet ederiz belki diye ama başlığı editler inceleyip ondan sonra karar vereceklermiş, bu saate kadarda ses seda çıkmadı, her halde yediler başlığımın başını
:a015: :umursamaz:
bana yardımcı olucak bir arkadaş yokmu:sinifsinif:
skyeed , ne yap et git !
bu kadar çile çekmişiz , ''ne demek böyle kaynayıversin ''
bebeğim tabii ki endişelenmen lazım, sen o eğriliği hoş görüyorsun ama benim ve üzlerce kişinin o işkence ameliyatı olma sebebi o eğriliğin ta kendişsi.. nefes almanı etkileyecek..bir dünya hastalığa sebep oluyor bu
astımın ucundan döndüm hayatım ne diyosun sen.. çözüm üretirsin sen , ben eminim..bebişi bırakacak bir yer bul..
doktorla konuştum ben , tekrar ameliyat felan olmayacaksın gidince, üzülme.. yerine oturtacak sadece.. o da masaj yaparken küt oluveriyor
hadi kuşum , bebişi emanet edebileceğin birini bul tez zamanda, gerisi kolay
Canım ben Bilgetürk Bey'e ameliyat olmadım ama bir arkadaşım için termessos'dan doktor beyin cep numarasını almıştım, özelden atarım birazdan, liposuction yapıp yapmadığını bilmiyorum, aradığında sorarsın canım.
rüyarüyacım kusura bakma canım siteden hiç mesajlaşmadım eski üyeyim ama daha kullanmayı bile bilmiyorum:2:
şimdi açtım özel mesaj ayarlarını tekrara gönderebirmisin rica etsem ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım ya karabiber86 üyesi özel mesaj alamıyor veya almak istemiyor diyor, sanırım belli miktarda foruma yazmadığın için özel mesaj atamıyoruz, tam da bilmiyorum. Yine gönderemedim mesaj.
benim için mi konustn doktorla
korkuyorum operasyon falan der diye.
nasıl kütdiye turtcak ellesem agrı oluyo
Canım ya karabiber86 üyesi özel mesaj alamıyor veya almak istemiyor diyor, sanırım belli miktarda foruma yazmadığın için özel mesaj atamıyoruz, tam da bilmiyorum. Yine gönderemedim mesaj.
rüyarüya canım ya senide yordum kaçtır uğraştırdım kusura bakma kontrol panelinden sadece arkdaşlardan ve moderatörlerden kısmı işaretliymiş kaldırdım şimdi...gerçi arkadaşlık teklifimide kabul etmişssin tatlım çok teşkkür ederim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?