keşkem yok hiç bebeğim.. inşallahlardayım ben
olan olmuş biten bitmiş .. geriye bakmayı sevmem hiç .. tamamiyle güven duydum bu adama o yüzden oldum ameliyat..tüm riskleri göze aldım ..bu derece güven verdi bana
inşallah sanada güven verir
Tereddüt duyarsan onda ameliyat olma derim ben.. içinde hep bi huzursuzluk duyarsın sonrasında
anladığım kadarıyla estetik kaygın sağlık kaygının çok önünde.. bunu iyi ifade et enazından doktora ki sonrasında hayal kırıklığı yaşma
bence yanii
ahh bilmiyorum ama en geç 6 ay sonra bu tarz gündelik yaşamı aksatıcı tüm poblemlerin bitmiş olması gerekiyormuş.. normal süreçte yanii
Allahım bizi en kötü ihtimalle normal süreçtekilerden eyleeeeee
aminnnn
:))))))))))))))))))) SAPIK BU KIZ DEMİŞLERDİR:d
amin canım aminnn
ben dun grıbım dıye burnumu zorladım da
sumkurmeye calıstım
burnumu cektım
gece 2,3e kadar agrı devam ettı
ınsallah yanlıs bırsey yapmamısımdır
Günaydın
Bugün ameliyatımın üstünden 16 gün geçti.
Şişliklerim tam anlamıyla geçmedi.. burnumun uç kısımları hala hissiz.ama kanatların dikliği kayboldu eski haline döndü.. yayılıyor hala yüzüme
Yandan güzel ,fena değil.. önden ise aynada güzel , fotoğraflarda kötü
2 gündür fena hastayım.. grip olmuşum.. tüm kemiklerim burnum şakaklarım heryerim ağrıyor
yanaklarıma krem süremiyorum burnum ağrımaya başlıyor.. ne alaka anlamadım
değişik bir yüz yıkama taktiği buldum.. suratıma su çarpmak gibisi yok ama neyse idare edeceğiz birkaç ay daha..
sümkürmek yasaktı ama ben sümkürdümya banyodan çıkarken abdest almam lazım ama burna su çekiyorum geri veremiyorum..olurmu böyleee .. bu sefer dayanamadım
azıcık sümkürdüm ben dee
Günaydın
Bugün ameliyatımın üstünden 16 gün geçti.
Şişliklerim tam anlamıyla geçmedi.. burnumun uç kısımları hala hissiz.ama kanatların dikliği kayboldu eski haline döndü.. yayılıyor hala yüzüme
Yandan güzel ,fena değil.. önden ise aynada güzel , fotoğraflarda kötü
2 gündür fena hastayım.. grip olmuşum.. tüm kemiklerim burnum şakaklarım heryerim ağrıyor
yanaklarıma krem süremiyorum burnum ağrımaya başlıyor.. ne alaka anlamadım
değişik bir yüz yıkama taktiği buldum.. suratıma su çarpmak gibisi yok ama neyse idare edeceğiz birkaç ay daha..
sümkürmek yasaktı ama ben sümkürdümya banyodan çıkarken abdest almam lazım ama burna su çekiyorum geri veremiyorum..olurmu böyleee .. bu sefer dayanamadım
azıcık sümkürdüm ben dee
geçmiş olsun bebik bende fena hastayım ama bunu antibiyotiğe bağladım hemen bıraktım vücudu dirençsiz kılıyo bide vitamin kullanmadım diye hep uyumak istiyorum annem bebeğin var kendine gel diyip duruyo..son 3 antibiyoyu icmedim yaradıgı kadar yarasın havalarda cok sogudu oglusumla yatagın içinde fıkır fıkır oynamak istiyorum bir ay sonra burun kemiği tam olarak kaynar diye duydum az kaldı sabredicez artık.bizim aramızda tam 10 gün var :)
termessos nasılsın ateller çıkmış sanırım hayırlı olsun :)
takip ediyorum konunu sürekli anlatım tarzına hayranım belirtmeden geçmeyim dedim :)
burnuşunla aran nasıl daha önce de demiştim bence çok güzel burnun olacak diye :)
termessos nasılsın ateller çıkmış sanırım hayırlı olsun :)
takip ediyorum konunu sürekli anlatım tarzına hayranım belirtmeden geçmeyim dedim :)
burnuşunla aran nasıl daha önce de demiştim bence çok güzel burnun olacak diye :)
geçmiş olsun bebik bende fena hastayım ama bunu antibiyotiğe bağladım hemen bıraktım vücudu dirençsiz kılıyo bide vitamin kullanmadım diye hep uyumak istiyorum annem bebeğin var kendine gel diyip duruyo..son 3 antibiyoyu icmedim yaradıgı kadar yarasın havalarda cok sogudu oglusumla yatagın içinde fıkır fıkır oynamak istiyorum bir ay sonra burun kemiği tam olarak kaynar diye duydum az kaldı sabredicez artık.bizim aramızda tam 10 gün var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?