termessos burun Estetiği ameliyatı

termessoscum benim burnumda hiç bişe yok biraz önce bebişim bi çarptı yandım resmen ucu sisti biraz napsam ???????????????????????????

tut bebeği ayaklarından , dirrreek duvaraa!!! dermişimm

buzla hayatım burnunu.. soğuk bişeyler tut ama bastırmaa
çok sevindim,demek 2. alçıya gerek duyulmadı haa süpper vallahi !
minyon tiplisin ya , tahminimce bilge hoca sna fındık gibi bir burun yapmıştır
çok mutlu oldum
B. ye çok selamlar

helen senın kac gun oldu?
kızlar sız alcıdan sonra hala dık mı yatıyosunuz
saga sola donuyor musunuz?
bu burun tam anlamıyla ne zaman kaynıyor

ayynenn ! daha alçılıyken de öyle ! sırtüstü yatıp yanaküstü uyanıyorum hep.. kimbilir neler yapıyorum daha burnumu uyku halindeyken..

bant bile yok gittim dikişlerimi aldırdım alçım cıktı cok rahatım böyle yarın gidip bantlatsam mı

bence bantla yaaa , işi şansa bırakma , nazar da etme kendine
kız cimcime maşşallah mete zoruyla herşeyi 6 güne sığdırdın ama işi sıkı tut artık
ben hiçbir krem kullanmadım morluklar için , habire de o kızgın güneşin altındaydım sabahtan akşama kadar..gezecem tozacam diyee.. iz miz kalmadı şükürler olsun
antalyaya döneceğim gün bilge hocaya sordum morluklarımın durumunu , kalıcımı acaba çünkü beni uyarmmıştınız diye.. baktı yook geçer dedi.. haklıymış

şuan suratımdaki tek rahatsızlıklarım çıban gibi çıkan 4 adet sivilce
belkide çıbandır.
bilmiyorum valla
nabız atışı gibi zonkluyorlar

canım alcılı ıken yuzumuzu yıkayamadık ya ondanmı cıktıkı
benım yuzum cok yaglandıda
ben guneste sapka taktım
bende morluklar cok bellı ondan dıkkat eıdorum walla

hah ! MUHŞEM BİR KONUYA TEMAS ETTİN
BEN NE ZAMAN SURATIMA SUYU ÇARPA ÇARPA YÜZÜMÜ YIKAYACAĞIM mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bu sabah uyku sersemi lavaboda bunu yaptım !! kırıyordum az daha burnumuu
bu kısım hiç aklıma gelmemişti hiç amlt. öncesindee
hiç kimse değinmedi bu konuya
hiçbir zaman yüzümü düzgün yıkayamayacakmıyımmmm

termossos canım yüzünün fotoğrafını çekme, madem sivilcen var çekilmek istemiyorsun, burnuşunu çekte görelim artık:)
bak, maşallah deriz nazarımız değmez yaw:)

çektim zaten.. ama kasa fot. mak. kartını okumaz oldu
internet cafe ye gidip cd ye çektireyim dedim.. videolar çok diye cd almaz diye düşünmüş ve dvd ye çekmiş adam
pc'mde dvd room yok , dvd okumuyor
bugün de hiç fırsatım olmadı tekrar nete gitmeye , misafirlerim vardı
kısacası var bi hayır ... baksana aksiliklere
çok meraklancak bişi yok ciddiyim bak
eskisine benziyo
ucu daha derli toplu o kadar

Termossos canım bilge beyden diyelim pazartesi sabahı randevu aldık, ki bizimki pazartesiye denk geliyor, forumdan okuduğum bilge beyin muayne günleri pazartesi ve muhakkak pazartesi yerinde olur dimi canım? bilgin varmı?

termesosss naberr giiiii:) iyisin umarim mucukkssşakkıdı ben nezle oldum yaff(

iyiyim ,teşekkür ederim güzel kadın
geçmiş olsunnnn birden soğudu havalar o yüzden sanırım
benim de dizlerim ağrıyor çok fena.. yağamadı şu yağmur

bugün pek giremedim foruma

şimdi bu burun derdi bitince nolcak? foruma girmeyiz mi artık?

Son düzenleme:
Termossos canım bilge beyden diyelim pazartesi sabahı randevu aldık, ki bizimki pazartesiye denk geliyor, forumdan okuduğum bilge beyin muayne günleri pazartesi ve muhakkak pazartesi yerinde olur dimi canım? bilgin varmı?

her sn. odasında olmuyor.. beklemek gerekiyor genelde
adamcağız fulltime ameliyatta hep
pzt. muayene günüyse başka tabi. odasında olur o zaman
Yılmaz bey takip ediyor genelde işleri , sen tahlil koşturmacasında olacaksın o esnada arada bir yoklarsın odasını

inşallah odaya gireriz görüşürüz doktorla ama dimi:)),
termossos sende kadınlar kulubündenmi tanıdın bilge beyi? iyikide gitmişim diyebiliyormusun, yoksa başka doktora gitsem burnumu daha küçük yapardı diye aklından geçiyormu:)?

selmaaaaaa
sakin ol bi kız kaydirigubbakcemile3
herhalde görüşeceksin doktorla..öyle bodoslama ameliyata mı girilir

termossos sende kadınlar kulubündenmi tanıdın bilge beyi? iyikide gitmişim diyebiliyormusun, yoksa başka doktora gitsem burnumu daha küçük yapardı diye aklından geçiyormu:)?

iyikide gitmişim diyebiliyormusun, yoksa başka doktora gitsem burnumu daha küçük yapardı diye aklından geçiyormu:)?

keşkem yok hiç bebeğim.. inşallahlardayım ben
olan olmuş biten bitmiş .. geriye bakmayı sevmem hiç .. tamamiyle güven duydum bu adama o yüzden oldum ameliyat..tüm riskleri göze aldım ..bu derece güven verdi bana
inşallah sanada güven verir
Tereddüt duyarsan onda ameliyat olma derim ben.. içinde hep bi huzursuzluk duyarsın sonrasında
anladığım kadarıyla estetik kaygın sağlık kaygının çok önünde.. bunu iyi ifade et enazından doktora ki sonrasında hayal kırıklığı yaşma

bence yanii

evet ilk burda duydum
bu sayede yani vefa borcu olarak bu foruma takılıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…