termessos burun Estetiği ameliyatı

ben hiç küsmedim ki burnuma.. o 3 oda+1 salon halini sevmişim de bu halini mi sevmicem opuyorumnanaktan
ya aslında yorum yapamıyorum..ama yapılan yorumlar hoşuma gidiyor
en başta eşim.. çok mutlu çok oynanmadığı için..ama daha kibarlaşmış güzelleşmiş dedi ( tırsa tırsa dedi bu kısmı..arıza çıkartıp ''ne ynai daha önce kötüydümü demek istiyorsun'' nağmeleriyle başlayabilitesi yüksek mini bir kıyamet kopartmamdan korkmuştu besbelli )

annem beğendi.. ama o zor anlarda yanımdaydı ya hep.. alçının altından 45 derece açılı bir burun çıksaydı bile onu da beğenirdi.. yaşadığıma dua etmekle meşgul hala kendisi çünkü

arkadaşlarım '' ee hani bişey değişmemiş , mazoşistmisin kızım sen '' şeklinde engin yorumlarını kattılar olaya

kız kardeşim '' bence gayet iyi olmuş abla eskisi iğğğğğreeennççtiiiiii '' şeklinde bir medusa darbesi attı bana

erkek kardeşim bakamıyor bana hala.. çocuk ilk görüntülerimden sonra koptu.. bana her baktığında suratı değişiyor.. içi acıyor resmen ...yavrum benim.. gözlerini kaçırıyor
çünkü onun da aynı sebepten ameliyat olması lazım.onunki daha fena hemde.. burnu innnanılmaz küçük ..çok düzgün ama yavrumun kıkırdağı eğri ve temelli kapamış.. geniz eti varmış gibi sesi , konuması , telaffuzu..

ben aynada güzel görüyorum ama fotod çok şiş ve kanatlı çıkıyor

ama sen beni baz alma canım.. benim ki normal parametrelerde gelişen bir süreç olmadı
nem i , asilemi , skyeed i , eda yı , perna yı xözgeyi felan düşünn onların fotolarına bak

Ben de aynadan burun ucumu beğeniyorum ama fotoğraf çekince delikleri bir tuhaf gözüküyor gözüme, demekki tek bende değilmiş :S

3 boyutlu değil ya bikere o yüzden inanmıyorum fotolara :dilcikar:

görüntüyü şekillendiren en önemli şey enerji aslındaa

belki benim muhteşem bir enerjim var ve görenlere dünyanın en güzel kadını izlenimi veriyorum..dimi.olamaz mı..

inanmıyorum ben fotolara

Şekerim sen fotoda da harika çıkıyorsun, sana öyle geliyordur, ben fotoğraf makinası görünce kasılan tiplerdenim ondan fotojenik değilim, yoksam çok iyi iş çıkarcam da, alttan kazık dürtüyolar gibi çıkıyom her resimde, ağlamakla gülmek arası tuhaf bir pozisyonda yakalanıyorum:kedi:

teşekkür ederim ben de fazla fotojenik değilim ki.. muuuuuhteşem güzelliğimden anca o kadarcığı fotoda belgeleniyo.. felan.. :))))))))))))
yaa kınama beniii :)))) ben kendimi öyle hissetmek istiyorum dünyanın en güzeliymiş gibi
çevremdekilere de zorla söylettiriyorum bunu '' çok güzelim dimi.. en güzel benim dimi '' diye.. espriyle yapıyorum bu işi ama hee dedirttiriyorum..bişeyi 40 kere söylerlerse olurmuş ya.. bide söyleye söyleye inanıyolar :)))))))))))))) ay yeminle söylüyorum .. inanıyolar kız :)))))) küçüklükten beri böyleymişim annem ve anneannem anlatırlar hep .. yaş geldi 30 a haala aynı terraneyim :)))
halbuki fıssss :))))))))))))))))))))))))))))))))

ben de çok kasılırım :))) sırıtık vaziyette footoğraf çekilene kadar donmuş bir halde durmak... anında çekecekseniz çekin kardeşim ne kastırıyonuz öyle dimi

rüyaaa
bak annem , kız ne yazmışş
muhteşem haber yaaa

napcakmışız hiiiç morallerimizin ayarıyla oynamicakmışızzz

Güzelsin şekerim onlarda emin ol içlerinden gelerek söylüyorlardır, valla artiz gibisin :))) (körler sağırlar birbirini ağırlar P) kaydirigubbakcemile2

nııh hhahahahahaha DD
senide çok beğendm yanlıızzzzz söylemeden edemicemmm
hele o kızını varyaaaa !!!rabbbim nazarlardan saklasın bana da nasibetsin dua et kız

nııh hhahahahahaha DD
senide çok beğendm yanlıızzzzz söylemeden edemicemmm
hele o kızını varyaaaa !!!rabbbim nazarlardan saklasın bana da nasibetsin dua et kız

Sağol canım o senin güzelliğin, kızıma gelince evet o şaheserdir, kim doğurdu onu hııı tabi şaheser olcak, biblo gibim maşallah :)) Allah sana ve tüm isteyenlere de tez zamanda aratmadan nasip etsin inşallahhhhhh zemuszemus

canım ben hala geceleri bantlıyorum burun ucu düşmesin diye

helen senın kac gun oldu?
kızlar sız alcıdan sonra hala dık mı yatıyosunuz
saga sola donuyor musunuz?
bu burun tam anlamıyla ne zaman kaynıyor

helen senın kac gun oldu?
kızlar sız alcıdan sonra hala dık mı yatıyosunuz
saga sola donuyor musunuz?
bu burun tam anlamıyla ne zaman kaynıyor

benim 47.günüm...ya yatağa sırtüstü yatıcam bu gece umuduyla yatıyosun ama sabah yan uyanıyorsunnaniknanikama alçılıyken kesinlikle sırtüstü...6 ayda kaynıyor günden güne çok değişiyor yani bana arkadaşlar öyle söylüyor belkide üzülmemem için öyle söylüyorlardır:sinifsinif:

senın resımlerın varmı canım?

termessoscum benim burnumda hiç bişe yok biraz önce bebişim bi çarptı yandım resmen ucu sisti biraz napsam ???????????????????????????

bant bile yok gittim dikişlerimi aldırdım alçım cıktı cok rahatım böyle yarın gidip bantlatsam mı

benim de aynıısı olmuştu.. elflatun bana dedi ki ; yürüyüp dolaştıkça ödemler gözlerden aşağıya doğru iniyor..
dombilik komik bir suratım olmuştu :)))))

canım baya baya dolasıyorum ben
bugun dıkıslerım alındı
artık yatmıyorum
mutfakta oturuyorum
onumde pc ve tv
cenem hala dort kose ama
sanırım vucudumda gezecek
bu arada arnıca jelı
surdum morluklarıma bakalım etkı edecek mı
cok ıyı yorumlar var hakkında

yurt disinda yasayan arkadaslar homöpatik ilac kullanmanizi tavsiye ederim morluklar icin Arnica globuli sislikler icin Apis melifica globulisi eczaneden kendiniz alabilirsiniz tamamen dogal yan etkisi yok.

yurt disinda yasayan arkadaslar homöpatik ilac kullanmanizi tavsiye ederim morluklar icin Arnica globuli sislikler icin Apis melifica globulisi eczaneden kendiniz alabilirsiniz tamamen dogal yan etkisi yok.

canım arnıca ıcın ıyı bısı mı dedın anlayamadım dakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…