termossos annenle aynı şeyi düşünmüşüz:))), burnum güzel olsun hemen taşlı parıltılı hızma yapıştırcam burnuma:))),
senin burnunun şekli nasıl şuan canım, burun kanatlarını küçültmiyeceğim demişti ya Bilge bey, gitti yüzüne , nasıl biraz bilgi verirmisin? nasıl olsa bant düşmüştü birkere, burnunun nasıl olduğunu görmüşsündür canım
ben aynada güzel görüyorum ama fotod çok şiş ve kanatlı çıkıyor
Ben de aynadan burun ucumu beğeniyorum ama fotoğraf çekince delikleri bir tuhaf gözüküyor gözüme, demekki tek bende değilmiş :S
3 boyutlu değil ya bikere o yüzden inanmıyorum fotolara :dilcikar:
görüntüyü şekillendiren en önemli şey enerji aslındaa
belki benim muhteşem bir enerjim var ve görenlere dünyanın en güzel kadını izlenimi veriyorum..dimi.olamaz mı..
inanmıyorum ben fotolara
kızlar burun 6 aya kadar küçülüyor, 1 sene de tam oturuyor denmesi bir şehir efsanesi değil, altı ayım doldu ve burnum ciddi oranda küçüldü. bu yüzden altı aya kadar hiçbir şekilde moralinizi bozmayın. burun şişliği yukarıdan başlayıp aşağıya doğru indiğinden yukardan itibaren hissetmeye başlayacaksınız, ucu en geç hissediceksiniz ve şişliği en son inecek. hissetmediğiniz noktalar hala şiştir. benim 6 ay oldu ucu hala şiş ve hissettmmeme durumu çok azda olsa devam ediyor.
yani rahat olsun :)
teşekkür ederim ben de fazla fotojenik değilim ki.. muuuuuhteşem güzelliğimden anca o kadarcığı fotoda belgeleniyo.. felan.. :))))))))))))
yaa kınama beniii :)))) ben kendimi öyle hissetmek istiyorum dünyanın en güzeliymiş gibi
çevremdekilere de zorla söylettiriyorum bunu '' çok güzelim dimi.. en güzel benim dimi '' diye.. espriyle yapıyorum bu işi ama hee dedirttiriyorum..bişeyi 40 kere söylerlerse olurmuş ya.. bide söyleye söyleye inanıyolar :)))))))))))))) ay yeminle söylüyorum .. inanıyolar kız :)))))) küçüklükten beri böyleymişim annem ve anneannem anlatırlar hep .. yaş geldi 30 a haala aynı terraneyim :)))
halbuki fıssss :))))))))))))))))))))))))))))))))
ben de çok kasılırım :))) sırıtık vaziyette footoğraf çekilene kadar donmuş bir halde durmak... anında çekecekseniz çekin kardeşim ne kastırıyonuz öyle dimi
nııh hhahahahahahaDD
senide çok beğendm yanlıızzzzz söylemeden edemicemmm
hele o kızını varyaaaa !!!rabbbim nazarlardan saklasın bana da nasibetsin dua et kız
yenı resımlerımı koydunuz kızlar?
teşekkür ederim opuyorumnanaktan seni bu konuda gurme olarak görüyorum helen ve çok sevindirik oldum şimdii
bantın düşümünü çarşamba olark planlamıştı doktorum ama ben düşürdüm bu öğlen :sinifsinif: tümden banyo yapmaya can atıyordum dayanamadım vallahii
yarın eczaneden bant alıp bantlicam bir ay boyunca ..çünkü burun küçük ama kanatlar eski haşmetiyle duruyo kaydirigubbakcemile3
antalyaya beklerim seni mutlaka
skyeed de gelecek inşallah olumunekankayizsmile
helen senın kac gun oldu?
kızlar sız alcıdan sonra hala dık mı yatıyosunuz
saga sola donuyor musunuz?
bu burun tam anlamıyla ne zaman kaynıyor
benim 47.günüm...ya yatağa sırtüstü yatıcam bu gece umuduyla yatıyosun ama sabah yan uyanıyorsunnaniknanikama alçılıyken kesinlikle sırtüstü...6 ayda kaynıyor günden güne çok değişiyor yani bana arkadaşlar öyle söylüyor belkide üzülmemem için öyle söylüyorlardır:sinifsinif:
benim de aynıısı olmuştu.. elflatun bana dedi ki ; yürüyüp dolaştıkça ödemler gözlerden aşağıya doğru iniyor..
dombilik komik bir suratım olmuştu :)))))
yurt disinda yasayan arkadaslar homöpatik ilac kullanmanizi tavsiye ederim morluklar icin Arnica globuli sislikler icin Apis melifica globulisi eczaneden kendiniz alabilirsiniz tamamen dogal yan etkisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?