Terlik Sorunsalı

Mermer ve parkede terlik sesi çok çıkıyor,bazen bile parke üstünde terlikle yürüsem çok ses çıkıyor çıkarıyorum ben de alt kata ses gitmesin diye,merdivene halıflesk serebilirsiniz eğer olursa.

Mermer ve parkede terlik sesi çok çıkıyor,bazen bile parke üstünde terlikle yürüsem çok ses çıkıyor çıkarıyorum ben de alt kata ses gitmesin diye,merdivene halıflesk serebilirsiniz eğer olursa.

Onu ben de dusundum. Ama ev sahibim taşındigimizdan beri tamirat islerine elini surmedi (madden) ve evi çok kotu bir halde alip adam ettim. Yani eve surekli masraf yapmak istemiyorum.

Herkes panduf örneği vermis ama ince tabanli panduf tabanli terlik kullaniyorum. Su corap atan arkadaşın kalin corabini begendim ise yararsa sicak tutarsa onu kullanmayi düşünüyorum. Ama dedim ya cok soguk bir yer ve öyle corap yeterli olur umarim.

Üst kat komsumun gece tuvalete kaçta kalktığını bile duyduğum günler oldu.Bebeginin sesini birkez bile duymadım ama kadin sabaha karşı herseferinde kendini öyle bir yataktan atip koşuyor ki ben de sicriyorum. O patikler güzel ,ben de öyle bir hediye mi alsam komsuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…