Terlik Sorunsalı

Merdivenler mermer oldugundan dolayi parke ustunde ses cikarmayan hemen hemen her sey sap sap ses cikariyor. Ve merdiven olmasindan dolayi adimlar büyük atiliyor ister istemez.

Terlik giymeme durumum yok Ankarada yasiyoruz. Yerden isitma degil kombi var insan donar. Ozellikle cati kati cok soguk oluyor. Ki ortalama isitmaya 500-600 tl civari harciyoruz.
Mermer ve parkede terlik sesi çok çıkıyor,bazen bile parke üstünde terlikle yürüsem çok ses çıkıyor çıkarıyorum ben de alt kata ses gitmesin diye,merdivene halıflesk serebilirsiniz eğer olursa.
 
Mermer ve parkede terlik sesi çok çıkıyor,bazen bile parke üstünde terlikle yürüsem çok ses çıkıyor çıkarıyorum ben de alt kata ses gitmesin diye,merdivene halıflesk serebilirsiniz eğer olursa.


Onu ben de dusundum. Ama ev sahibim taşındigimizdan beri tamirat islerine elini surmedi (madden) ve evi çok kotu bir halde alip adam ettim. Yani eve surekli masraf yapmak istemiyorum.

Herkes panduf örneği vermis ama ince tabanli panduf tabanli terlik kullaniyorum. Su corap atan arkadaşın kalin corabini begendim ise yararsa sicak tutarsa onu kullanmayi düşünüyorum. Ama dedim ya cok soguk bir yer ve öyle corap yeterli olur umarim.
 
Üst kat komsumun gece tuvalete kaçta kalktığını bile duyduğum günler oldu.Bebeginin sesini birkez bile duymadım ama kadin sabaha karşı herseferinde kendini öyle bir yataktan atip koşuyor ki ben de sicriyorum. O patikler güzel ,ben de öyle bir hediye mi alsam komsuma:KK9:
 
Back