- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 32
- Konu Sahibi matmazelAnjel
-
E altı kauçuk olanlar veya polar terlikler ses çıkarmaz ki siz nasıl bir terlik kullanıyorsunuzBir apartmanın en ust katinda dublex bir evde kiraci olarak yasiyoruz. Evimizin alt katinda ve ust katinda her yerde hali var. Merdivenlerim mermer. Alt kat komsum yapiyla ilgili seyleri konusmak icin geldi bu konulari konusurken laf arasina sıkıştırdı " esim merdivenlerdeki terlik sesinden cok rahatsiz oluyor" dedi.
Haksiz oldugunu dusundum ama yine de icime dert etti.
Yaz boyunca rahatsiz etmemek icin terlik giymedik hatta karnimin agrimisligi da vardir soguk yere basmaktan simdi kis geldi terlik mecburen kullaniyoruz her merdivenden cikarken huzursuz cikiyorum inerken de oyle. Bir tek yatak odam ust katta gunluk toplamda 10 kez 15 adim ya kullaniyoruz ya kullanmiyoruz.
E altı kauçuk olanlar veya polar terlikler ses çıkarmaz ki siz nasıl bir terlik kullanıyorsunuz
Hayir bilmiyordu sesin gittiğini ben de biliyorum ama ozellikle kis aylari icin bir cozumum olamadı. Aslinda bir tarafım alt tarafi 15 basamak gunde 8-10 kez toplasan ,5 dk diyor diger tarafım da her seye ragmen kimseyi rahatsiz etmek istemiyorKomşu önceden biliyor muydu senin terlik kullandığını?
Bilmiyorsa gerçekten kendi farketmiş ve rahatsız olmuş demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?