Terlik Sorunsalı

matmazelAnjel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
1.367
2.488
133
32
Bir apartmanın en ust katinda dublex bir evde kiraci olarak yasiyoruz. Evimizin alt katinda ve ust katinda her yerde hali var. Merdivenlerim mermer. Alt kat komsum yapiyla ilgili seyleri konusmak icin geldi bu konulari konusurken laf arasina sıkıştırdı " esim merdivenlerdeki terlik sesinden cok rahatsiz oluyor" dedi.

Haksiz oldugunu dusundum ama yine de icime dert etti.
Yaz boyunca rahatsiz etmemek icin terlik giymedik hatta karnimin agrimisligi da vardir soguk yere basmaktan simdi kis geldi terlik mecburen kullaniyoruz her merdivenden cikarken huzursuz cikiyorum inerken de oyle. Bir tek yatak odam ust katta gunluk toplamda 10 kez 15 adim ya kullaniyoruz ya kullanmiyoruz.

Bir apartmanın en ust katinda dublex bir evde kiraci olarak yasiyoruz. Evimizin alt katinda ve ust katinda her yerde hali var. Merdivenlerim mermer. Alt kat komsum yapiyla ilgili seyleri konusmak icin geldi bu konulari konusurken laf arasina sıkıştırdı " esim merdivenlerdeki terlik sesinden cok rahatsiz oluyor" dedi.

Haksiz oldugunu dusundum ama yine de icime dert etti.
Yaz boyunca rahatsiz etmemek icin terlik giymedik hatta karnimin agrimisligi da vardir soguk yere basmaktan simdi kis geldi terlik mecburen kullaniyoruz her merdivenden cikarken huzursuz cikiyorum inerken de oyle. Bir tek yatak odam ust katta gunluk toplamda 10 kez 15 adim ya kullaniyoruz ya kullanmiyoruz.
E altı kauçuk olanlar veya polar terlikler ses çıkarmaz ki siz nasıl bir terlik kullanıyorsunuz

Bende boyle bir evde oturuyorum ve bizim evde kimse merdivenlerde terlik giymiyor kimse bsy demedi aramizda konusmadik kendimiz rahatsiz oldugumuz icin giymiyoruz cunku normalde ses cikarmayan terlikler merdivende taktak ses yapiyor bence rahatsiz edici

Terlik altına silikon sürseniz hem kaymayı hem sesi engelleyebilir belki şu an aklıma geldi, diy videolarından aklımda kalmış

Komşu önceden biliyor muydu senin terlik kullandığını?
Bilmiyorsa gerçekten kendi farketmiş ve rahatsız olmuş demek ki.

Haklı, kilracı olunca ses illa batar başkasına.

Panduf giyin lastik tabanlı kalın çoraplar var
Evde terliğe ben de çok yabancıyım

Ayağım üşüyorsa çorap giyerim, ama arazide yürüyormuş gibi terlik giymem
Ev yani
Ayakkabıyı çıkarmamak da ses yapar.

Merdivenler mermer oldugundan dolayi parke ustunde ses cikarmayan hemen hemen her sey sap sap ses cikariyor. Ve merdiven olmasindan dolayi adimlar büyük atiliyor ister istemez.

Terlik giymeme durumum yok Ankarada yasiyoruz. Yerden isitma degil kombi var insan donar. Ozellikle cati kati cok soguk oluyor. Ki ortalama isitmaya 500-600 tl civari harciyoruz.

Ha
Komşu önceden biliyor muydu senin terlik kullandığını?
Bilmiyorsa gerçekten kendi farketmiş ve rahatsız olmuş demek ki.
Hayir bilmiyordu sesin gittiğini ben de biliyorum ama ozellikle kis aylari icin bir cozumum olamadı. Aslinda bir tarafım alt tarafi 15 basamak gunde 8-10 kez toplasan ,5 dk diyor diger tarafım da her seye ragmen kimseyi rahatsiz etmek istemiyor

Bir de ek yapayim evlerin ses yalitimi berbat. Yan komsumla birbirimizin birlesik duvarından net duyariz birbirimizi. Ben de diğer bitisik iki komsumun merdiven sesini duyarim.

Alti yumusak ama merdivenler mermer oldugu icin her sey şıp şıp ses yapıyor. Yani çorapla bile olsam asagiya hızlıca insem sesi olusuyor.
bız dublex evde otururken boyle halı yaptırmıstık Zoroufy-StairRod-Category(1).jpg

Yapmaniz gereken birer tane ses çıkarmayan terlik alıp alt komsunuza "canım size ses gelmesin diye yeni terlikler aldık. Şimdi nasıl? Ses geliyor mu? Geliyorsa başka çözüm düşünelim" demek.

Yani çözüm bulmak isteyen bunu yapar.

Bu kadarcik şeyi dusunmeliydiniz

b2b5916b4cbb0a3e249b712883c83635--indoor-sock.jpg
canım çizme panduflardan al
pazarda bile var fiyatİda uygun

Ses yapmaz hiçbir şekilde ayaklarinizda sıcacık olur hep

Back