peki bu maxim ayak terlemesine de iyi gelir mi acaba
benim ayaklarım çok terliyor
hangi ayakkabıyı giysem yara yapıyor
ve bir de koku oluyor
ne kullandıysam faydalı olmadı
eğer ayak terlemesine de iyi geliyorsa ben de alayım
ben çok aşırı terlemem ama bodylerde ıslaklıktan hiç hoşlanmam.
bu sitede nick ini hatırlamadığım bir arkadaş adidas roll on tavsiye etmişti. sarı kapaklı- intensive. ondan aldım, bir haftadır çok memnunum.hem kuruluk sağlıyor, hem de kokusu güzel.
önceden dove stick kullanıyordum, kokusu çok güzel ama ıslaklık oluyordu yine.
adidası da deneyin isterseniz.
ben bu maximi bizim burdaki eczanelede bulamadım -bikaç eczaneyede sipariş ettirdim bulamadılar istanbul anadolu yakasındayım
nasıl bulabilirim bu maximi -lütfen bilenler yardımcı olsun -yazda geldi ,bu ter tam bi baş belasıı(
tşk
deotak fresh kullanıyorum ben banyodan cıkınca koltukaltını kurulayıp bunu incecik sürüyorsun biraz bekleyip kendi deodorantını sıkıyorsun bir hafta kadar terlemiyorsun ve hatta kokmuyorsun da :))) deodorantın da daha kalıcı oluyor tavsiye ederim ... ben kendim
Kızlar merhaba bnm bi sorum olucak,yaklaşık 7 aydır birlikte oldugum bir sevglim var.çok yakışklı uzun boylu ama teri biraz kötü kokuyor,daha dogrusu koltuk altından çok gögüs tarafı yani baharı kokuyor.ilk defa onda gördüm böle bişey.Bana yardım edermisn onu sevviyorum ama....hele bügun iyiye fenaydı ve ayrılmayı düşündm yarıdm ederseniz çok mutulu olurum.teşşekkürler