Pişman değil yeni birini bulamayınca boşluğu yine sizinle doldurmaya çalışıyor. Hala bıraktığım yerde mi diye yokluyor siziSadece her terkedilen gibi pişman olmasını isterim bende Yanlış mıyım? LÜTFEN KIRICI OLMAYIN
bence yanlış yapmışsınız.herkese iyi akşamlar
1 ay önce eski erkek arkadaşım tarafından duyguları karışık olduğunu söyleyerek ilişkimizi bitirdik. Terk edildim açıkçası öncesinde soğukluk ve değer vermeme gibi ardından mesajlara geç cevap verme gibi durumları vardı ve ben ilişkimizi toparlayalım diye 2 kere görüşme ayarladım ikisinde de gelmesi ve ekti beni. Bende en son hakkımı helal etmiyorum güle güle yazıp onu ve herşeyi sildim vicdanım rahat. İki gün önce de bana işe girip girmediğimi merak ettiğini yazan bir mesaj attı bende sanki hiç bi şey olmamış gibi cevap verdim. Kendine çok iyi bak bi şey olursa beni arayabilriisn sen mutluysan benim için sorun yok vs yazdı. Bende hep kısa ve öz cevaplar verdim ona soru sormadım sohbeti ilerletmedim en sonumda iyi geceler yazıp konuyu kapattık. Yanlış mı yaptım bilmiyorum ama o an sana ne seni ne alakadar eder gibi bişeyler yazmak istemedim. Sonuçta bi geçmişimiz var ve ben sert konuşmak istemedim. Şimdi benim onursal sevdiğimi mi düşünmüştür yoksa umursamamışım için başka şeyler mi? Cidden ona karşı bir duygum yok çok soğudum beni yarı yolda bırakmasından dolayı. Sadece her terkedilen gibi pişman olmasını isterim bende Yanlış mıyım? LÜTFEN KIRICI OLMAYIN
Evet ama sms olunca görüldü olarak girmiyor ondan yazmıştımBen olsam okur cevap yazmazdım.
Geçmişiniz var evet ama buluşmaya bile gelmeye zahmet etmemiş.
Evet ama sms olunca görüldü olarak girmiyor ondan yazmıştım
Gereksiz olmuş.herkese iyi akşamlar
1 ay önce eski erkek arkadaşım tarafından duyguları karışık olduğunu söyleyerek ilişkimizi bitirdik. Terk edildim açıkçası öncesinde soğukluk ve değer vermeme gibi ardından mesajlara geç cevap verme gibi durumları vardı ve ben ilişkimizi toparlayalım diye 2 kere görüşme ayarladım ikisinde de gelmedi ve ekti beni. Bende en son hakkımı helal etmiyorum güle güle yazıp onu ve herşeyi sildim vicdanım rahat. İki gün önce de bana işe girip girmediğimi merak ettiğini yazan bir mesaj attı bende sanki hiç bi şey olmamış gibi cevap verdim. Kendine çok iyi bak bi şey olursa beni arayabilriisn sen mutluysan benim için sorun yok vs yazdı. Bende hep kısa ve öz cevaplar verdim ona soru sormadım sohbeti ilerletmedim en sonumda iyi geceler yazıp konuyu kapattık. Yanlış mı yaptım bilmiyorum ama o an ona sana ne seni ne alakadar eder gibi bişeyler yazmak istemedim. Sonuçta bi geçmişimiz var ve ben sert konuşmak istemedim. Şimdi benim onu hala sevdiğimi mi düşünmüştür yoksa umursamadığımı mı yoksa başka şeyler mi? Cidden ona karşı bir duygum yok çok soğudum beni yarı yolda bırakmasından dolayı. Sadece her terkedilen gibi pişman olmasını isterim bende Yanlış mıyım? LÜTFEN KIRICI OLMAYIN
Hayır ben çok kırıldım. En zor zamanımı yaşıyorum ve ne olur yanımda ol dememe rağmen yanımda olmadı. Çok şükür hayatıma yeniden başlıyorum. Dipteydim yanımda değildi ben hayatımı düzene soktuktan sonra gelmesini istemem. Köyü zamanımda yanımda olmayan iyi zamanlarımda hiç yanımda olmasın diye düşünüyorumbence yanlış yapmışsınız.
madem bu kadar güzel gönüllü biriydi zamanında ayarladığınız buluşmalara neden gelmedi? lütfen inanmayın bu adama.
cevap vermeyin, istediğiniz kadar soğuk yanıtlayın,böyleleri bir şekilde mesajlaşmayı devam ettirmeyi başarıyor.
ben engellemenizi tavsiye ediyorum. olur da bir şekilde ulaşırsa da asla cevap vermeyin.
tabi içten içe birleşmek gibi bir isteğiniz varsa bilemem :)
Her yerden engelli her şeyini sildim numarasını Nil’e silmiştim son hanesinnden o olduğunu anladımbence yanlış yapmışsınız.
madem bu kadar güzel gönüllü biriydi zamanında ayarladığınız buluşmalara neden gelmedi? lütfen inanmayın bu adama.
cevap vermeyin, istediğiniz kadar soğuk yanıtlayın,böyleleri bir şekilde mesajlaşmayı devam ettirmeyi başarıyor.
ben engellemenizi tavsiye ediyorum. olur da bir şekilde ulaşırsa da asla cevap vermeyin.
tabi içten içe birleşmek gibi bir isteğiniz varsa bilemem :)
Sevip sevmediğini mi düsündü bilemem de insan gibi sorun da varsa konusmak yerine veya ayrılmayi bir sebepten dolayi istiyor ise soylemeyip mesajlara gec cevap vermekti vay efendim bir de görüsmeye gelmeyecek afedersiniz de agzına eder sonra yallah tazyik uzerine de bi helvasini kavururdum.herkese iyi akşamlar
1 ay önce eski erkek arkadaşım tarafından duyguları karışık olduğunu söyleyerek ilişkimizi bitirdik. Terk edildim açıkçası öncesinde soğukluk ve değer vermeme gibi ardından mesajlara geç cevap verme gibi durumları vardı ve ben ilişkimizi toparlayalım diye 2 kere görüşme ayarladım ikisinde de gelmedi ve ekti beni. Bende en son hakkımı helal etmiyorum güle güle yazıp onu ve herşeyi sildim vicdanım rahat. İki gün önce de bana işe girip girmediğimi merak ettiğini yazan bir mesaj attı bende sanki hiç bi şey olmamış gibi cevap verdim. Kendine çok iyi bak bi şey olursa beni arayabilriisn sen mutluysan benim için sorun yok vs yazdı. Bende hep kısa ve öz cevaplar verdim ona soru sormadım sohbeti ilerletmedim en sonumda iyi geceler yazıp konuyu kapattık. Yanlış mı yaptım bilmiyorum ama o an ona sana ne seni ne alakadar eder gibi bişeyler yazmak istemedim. Sonuçta bi geçmişimiz var ve ben sert konuşmak istemedim. Şimdi benim onu hala sevdiğimi mi düşünmüştür yoksa umursamadığımı mı yoksa başka şeyler mi? Cidden ona karşı bir duygum yok çok soğudum beni yarı yolda bırakmasından dolayı. Sadece her terkedilen gibi pişman olmasını isterim bende Yanlış mıyım? LÜTFEN KIRICI OLMAYIN
Haklısınız. Ama kötü yanıt vermek istemedim. Sizce neden yazmıştır özlediğinden miOlsun o düşünsün okudu mu acaba okumadı mı diye
Haklısınız. Ama kötü yanıt vermek istemedim. Sizce neden yazmıştır özlediğinden mi
En büyük hayal kırıklığım. İşte zaten o yüzden açmıştım. Çok çabaladım emek verdim olmadı şimdi bana yazdı. Bende açmak istemezdim ama buradakiler bana yardımcı olacağımı bildiğim için açtımBu adamı çok takıntı yapmışsın hakkında bir sürü başlık açtın ve içten içe bir gün sana geri dönmesini umuyorsun. Engelleyip iletişimi tamamen kesmen senin için daha iyi olur. Yoksa daha çok zarar verecek sana
Bi şey olursa beni aradın deyip ni kaç şey daha yazdı ona iyi geceler yazdımbence hiçbir şey yazmayın, numarasını da silin. Bitmiş gitmiş işte konuşmaya ne gerek var havasında olun.
Böyle de gayet iyi olmuş, atarlı yazsaydınız havalara girerdi. Normal konuşmuşsunuz. İyi gecelere cevap yazmayaydınız iyiydi :)