Terk edilip hiç bi şey yokmuş gibi eski sevgiliyle konuşmak

Bence yanlış bişey yapmamışsın zaten bir hissin de yok yani soğudum diyorsun. Bişey sormuş yanıt vermişsin o da kötü bişey dememiş sana sonuçta. Ha başka mesajlar da yazarsa onlara cevap vermezsin gerek yok. Ama bunda acaba doğru mu yaptım yanlış mı diye düşünmeni gereksiz gördüm ben açıkçası.
Hala cepteymiş gibi görüyor mudur diye yazdım. Çok sevmiştim ve hissettirmiştim bunu ona. Eminim. Zaten artık mesaj atacağını sanmıyorum. Sadece meraktan yazıyorum diye açıklamada bulunmuştu

Her katil iyice öldürdüm mü diye olay yerine bir kez donermis. Terk eden de arkasinda nasil bir enkaz biraktim diye gormek icin mi bilmem ama genelde bosluk aninda soyle bir yoklar. Senin ona cevap vermen, ne yazdigin onun umurunda degil inan. Sen su an bu kadar ince dusunuyorken o kendi dunyasinda yasiyor. Bir gecmisim var diye mesajina cevap yazman sacma olmus, sanki ortak cocugunuz var gibi. Simdiye kadar coktan engellemen gerekirdi. Terk edebilme cesareti gosteren tekrar terk eder. Adamdaki karakter oyle. Boyle biri icin cok fazla ince dusunuyorsun. Tum iletisimi kesmen, hic cevap vermemen senin de kendini daha cabuk topatlamani saglayacaktir. Aksi takdirde bu girdaptan cikamazsin.

Siz gerçekten soğudunuza içinizde bittiğine emin misiniz?
Şöyle söyliyim. En büyük hayal kırıklığım . Empati kuralım lütfen emek verdiniz çabaladınız olmadı karşı tarafın pişman olmasını ilişkideyken size vermediği değerinizi ayrıldıktan sonra anlayıp vermesini istemez misiniz?

Her katil iyice öldürdüm mü diye olay yerine bir kez donermis. Terk eden de arkasinda nasil bir enkaz biraktim diye gormek icin mi bilmem ama genelde bosluk aninda soyle bir yoklar. Senin ona cevap vermen, ne yazdigin onun umurunda degil inan. Sen su an bu kadar ince dusunuyorken o kendi dunyasinda yasiyor. Bir gecmisim var diye mesajina cevap yazman sacma olmus, sanki ortak cocugunuz var gibi. Simdiye kadar coktan engellemen gerekirdi. Terk edebilme cesareti gosteren tekrar terk eder. Adamdaki karakter oyle. Boyle biri icin cok fazla ince dusunuyorsun. Tum iletisimi kesmen, hic cevap vermemen senin de kendini daha cabuk topatlamani saglayacaktir. Aksi takdirde bu girdaptan cikamazsin.
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim ama değerimi anlamasını çok ama çok isterim.

Sevip sevmediğini mi düsündü bilemem de insan gibi sorun da varsa konusmak yerine veya ayrılmayi bir sebepten dolayi istiyor ise soylemeyip mesajlara gec cevap vermekti vay efendim bir de görüsmeye gelmeyecek afedersiniz de agzına eder sonra yallah tazyik uzerine de bi helvasini kavururdum.
Birşey olursa onu alakadar etmez ayrıca.
Engelleyin.
Artık yazmıcam zaten ki bana da yazacağını sanmiyorum artık bahanesi yok çünkü

Şöyle söyliyim. En büyük hayal kırıklığım . Empati kuralım lütfen emek verdiniz çabaladınız olmadı karşı tarafın pişman olmasını ilişkideyken size vermediği değerinizi ayrıldıktan sonra anlayıp vermesini istemez misiniz?

Canım ablacım değer veresi olsaydı zaten zamanında verirdi. Bu adamdan bir bk olmaz hiiiiiiiiç yüz verip poposunu kaldırma artık

herkese iyi akşamlar
1 ay önce eski erkek arkadaşım tarafından duyguları karışık olduğunu söyleyerek ilişkimizi bitirdik. Terk edildim açıkçası öncesinde soğukluk ve değer vermeme gibi ardından mesajlara geç cevap verme gibi durumları vardı ve ben ilişkimizi toparlayalım diye 2 kere görüşme ayarladım ikisinde de gelmedi ve ekti beni. Bende en son hakkımı helal etmiyorum güle güle yazıp onu ve herşeyi sildim vicdanım rahat. İki gün önce de bana işe girip girmediğimi merak ettiğini yazan bir mesaj attı bende sanki hiç bi şey olmamış gibi cevap verdim. Kendine çok iyi bak bi şey olursa beni arayabilriisn sen mutluysan benim için sorun yok vs yazdı. Bende hep kısa ve öz cevaplar verdim ona soru sormadım sohbeti ilerletmedim en sonumda iyi geceler yazıp konuyu kapattık. Yanlış mı yaptım bilmiyorum ama o an ona sana ne seni ne alakadar eder gibi bişeyler yazmak istemedim. Sonuçta bi geçmişimiz var ve ben sert konuşmak istemedim. Şimdi benim onu hala sevdiğimi mi düşünmüştür yoksa umursamadığımı mı yoksa başka şeyler mi? Cidden ona karşı bir duygum yok çok soğudum beni yarı yolda bırakmasından dolayı. Sadece her terkedilen gibi pişman olmasını isterim bende Yanlış mıyım? LÜTFEN KIRICI OLMAYIN 💖
Kızgın ve sert ifadeler kullanmamanız iyi olmuş. Geçmişin hatrından falan değil tabi, sonu böyle biten geçmişin hatrı olmaz pek. İyi olmuş çünkü aksi halde ha öfkeli konuşmuşsunuz ha hala seni seviyorum yazmışsınız; aynı kapıya çıkardı.

Böyle durumlarda umursamazlık ve o kişinin yokluğunun hayatınızda hiçbi şeyi değiştirmediğini göstermek en güçlü silahtır. Bu silahı adama geri dönmek için degil, kırılan gururunuzu toplayıp beyefendiye de hayattaki yerini bildirmek için kullanın.

Tekrar yazarsa cevap vermeyin mesela. Göreceksiniz ki bi kez daha yazacak. İnsanın en zor tahammül ettiği sey yok sayılmaktır çünkü. Tepki alamamak en agır tepkilerden bile kötüdür böyle durumlarda.

Tabi bi de bi boşlukta, bi yenilgide kolaycılık ve karaktersizlik edip eski güvenli limanına dönmek isteyen ama orada bi limanın kalmadığını gören insan bunu öyle kolay hazmedemez.

O yüzden siz onu iliskinin bittigi yere gömün gitsin, hayatınıza bakın. O da mezarını biraz eşeler, bu size özgüven kazandırır ona kaybettirir, sonra da herkes kendi yoluna.

Kızgın ve sert ifadeler kullanmamanız iyi olmuş. Geçmişin hatrından falan değil tabi, sonu böyle biten geçmişin hatrı olmaz pek. İyi olmuş çünkü aksi halde ha öfkeli konuşmuşsunuz ha hala seni seviyorum yazmışsınız; aynı kapıya çıkardı.

Böyle durumlarda umursamazlık ve o kişinin yokluğunun hayatınızda hiçbi şeyi değiştirmediğini göstermek en güçlü silahtır. Bu silahı adama geri dönmek için degil, kırılan gururunuzu toplayıp beyefendiye de hayattaki yerini bildirmek için kullanın.

Tekrar yazarsa cevap vermeyin mesela. Göreceksiniz ki bi kez daha yazacak. İnsanın en zor tahammül ettiği sey yok sayılmaktır çünkü. Tepki alamamak en agır tepkilerden bile kötüdür böyle durumlarda.

Tabi bi de bi boşlukta, bi yenilgide kolaycılık ve karaktersizlik edip eski güvenli limanına dönmek isteyen ama orada bi limanın kalmadığını gören insan bunu öyle kolay hazmedemez.

O yüzden siz onu iliskinin bittigi yere gömün gitsin, hayatınıza bakın. O da mezarını biraz eşeler, bu size özgüven kazandırır ona kaybettirir, sonra da herkes kendi yoluna.
O kadar güzel yazmışsınız ki 💖 teşekkür ederim 🙏🏻

Yani tahmin ettiğim gibi gerçekten tam anlamıyla soğumamışsınız. Anlamıştım zaten anlattırken seçtiğiniz cümlelerden. Empati kurarım bu konuda sıkıntı yok da ayrıldıktan sonra neden bana değer vermesini isteyeyim bunu anlayamam. Eğer sizin dediğinize göre ayrılınca pişman olsun sürünsün sonrada geri dönsün değer versin diyorsanız bu adam içinizden çıkmamıştır uzunca bir sürede çıkacağa benzemiyor. Emek vermiş olabilirsiniz ama bu istedikleriniz içinde hala emek vermiş olmayacak mısınız? Ben eminim bu adam sizin vazgeçemediğinizi geçmediğinizi adı gibi biliyordur ve bunu kullanarak sizi üzmeye devam da edecektir. Şimdi empati kısmım bittiğine göre soruyorum size hayat bunlar için çok kısa değil mi ya. Bırak sal gitsin emeklerini her şeyini önüne bak kendine emek ver geleceğine emek ver oohhh mis gibi hayatını inşaa et böceklere elveda 😊

Sen ne yazarsan yaz bazı erkekler anlamak istediklerini anlarlar
O yüzden takılma en iyisi hiç cevap vermemek, barışmak istemiyorsan tabi

Doğru söylüyorsun teşekkür ederim ama değerimi anlamasını çok ama çok isterim.
Bunun ne onemi var ki? Senin degerin onun kiymet bilmesiyle mi olculecek? Boyle tipler deger kiymet bilmez ki. Sen cevap yazdin diye onun gozunde degerin en tepelere cikmaz. Inan empati yetenegi olmayan boyle biri kimsenin degerini bilmez.
O kendi hayatina coktaaaan baslamis, arkaya bakmiyor bile. Sen de oyle yapmalisin. Dunyada iyiler de var. Karsina deger verecek kimler cikacak. Boyle biri icin gecmise takilma. Degerimi bilecek mi falan diye gozunu dikiz aynasinda birakma, yoksa önünü goremezsin.
Evet seni anliyorum. Cunku ben de terk edilmistim. Su duygularin su an cok normal. Ama bu sekilde yasayamazsin. Cok gencsin daha. Karsina seni gercekten sevecek, degerini bilecek insanlar da cikacak. Ancak once kendi degerini bil. Sen degerlisin. Boyle bir adama degil cevap yazmak gunahini bile verme. Birak gittigi yolda kalsin. Ne hali varsa gorsun. Her bitis yeni bir baslangictir. Yeni hayatina merhaba de. Gelecegi guzel karsila, ki hayat da sana guzellikler getirsin.

Ben isterdim
Yorumu ben yazmadım ama hislerini çok iyi anlıyorum, ama bu beklenti insanı sadece mutsuz eder
Kendin için beklentiye girmeyip yeni bir sayfa açmalısın

1 yıla yakındı
Cok benzer şeyler yaşamışız. Senin yine cok olmamis benim aylar sonra dönmüştü beyfendi. Gerci bizde farkli etkenler vardi ileriye dönük yer konusu falan. Seni cok iyi anliyorum. Yukarda bazi yazanlar cok hakli boylelerine cevap bile vermememiz lazim evet görüldü engel ne varsa yapilmali. Bizi sileni silmeliyiz. Böyle yapinca daha degerli oluruz olmasi gereken bu evet. Cooook haklilar. Kıymet bilmez adamlara yapilmasi gereken onlarin dediği.
Ama bende bunları yapamadim. Hislerim bitmedigi icin hep aklimda oldugu için konuştum ters bi sekilde hayatim onsuz devam ediyo hersey yolunda modunda hatalarini mantik cercevesinde yüzüne vurdum, kendini suclu ve pisman hissettiginide gordum. Hatta fazla konustum iletisim ara ara da devam etti. Ama iste biten bi sekilde bitiyo hersey olacagina variyo.

X