Terk edildikten sonra eski sevgiliyi aramak?

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
Yaklaşık 1 senedir süren bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdeydik, çevremde pek insan yok o da en değer verdiğim insanlardan biriydi çok seviyorduk fakat sürekli tartışma içerisindeydik bunlar ufak sorunlar olsada hiç bir sorunu çözemez hale geldik bu sebeple terk etti beni 3 hafta oldu ayrılalı, ayrıldıktan sonra 3-4 kere konuştuk ayrılmışta olsak hayatından çıkmamamı söyledi fakat zamana ihtiyacım olduğu için onunla konuşmayı hepten kestim bunu ona da söyledim, çok seviyorum ve bu durum beni çok üzüyor her gün düşünmekten başka bir şey yapamıyorum onu kaybetmekte istemiyorum sizce aradan biraz zaman geçtikten sonra ona yazmalı mıyım veya aramalı mıyım? geri döner mi dersiniz?

Biraz zaman verin birbirinize ama cok tartisiyorsanaiz ve bunu alttan alamiyorsaniz her iki taraf icinde geçerli bu bence bitmesi sizin icin daha hayirlida olabilir.

Adama bak be ayrildiktan sonra hayatindan cikmayamissin kızım aklını başına al anlasamayan insan ayrildiktan sonra da anlasamaz bu ne demek oluyor biliyormusun ben senden sıkıldım dünyada milyonlarca kız varken seni niye çekeyim ben baska heyecanlar peşindeyim sende iyi kızsın hani beni unutana kadar yanımda kal da bari vicdanım rahat kalsın da rahat rahat önüme bakayım demek oluyor!

Tartışma sebepleriniz neydi ki durum buralara kadar geldi?

Madem ayrılık oldu siz de durup biraz kendinizi dinleyin kafanızı boşaltın. Biraz zaman verin. Size karşı yaptığı ters yanlış şeylerden dolayı tartışma oluyorsa hiç geri dönmeyin ama yok aslında hallolacak şeylerse benim de ona karşı hatam vardı (üstüne gitmek VS) sevgisine ona güveniyorum derseniz de ve iletişime geçmezseniz aklınızda kalacaksa da tekrar deneyebilirsiniz,ben böyle yapardım.

Son düzenleme:
Ne konuda tartışıyordun?
Üstüne gitmiş olabilir misin?

iletişim halinde oldukça unutmanız zorlaşacak. kendinize hakim olun, sizi oyalayacak meşgale bulun ama sakın aramayın. zamanla alışacaksınız. aranızda ki sorunları aşabilseydiniz zaten ayrık olmazdı.

Yaklaşık 1 senedir süren bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdeydik, çevremde pek insan yok o da en değer verdiğim insanlardan biriydi çok seviyorduk fakat sürekli tartışma içerisindeydik bunlar ufak sorunlar olsada hiç bir sorunu çözemez hale geldik bu sebeple terk etti beni 3 hafta oldu ayrılalı, ayrıldıktan sonra 3-4 kere konuştuk ayrılmışta olsak hayatından çıkmamamı söyledi fakat zamana ihtiyacım olduğu için onunla konuşmayı hepten kestim bunu ona da söyledim, çok seviyorum ve bu durum beni çok üzüyor her gün düşünmekten başka bir şey yapamıyorum onu kaybetmekte istemiyorum sizce aradan biraz zaman geçtikten sonra ona yazmalı mıyım veya aramalı mıyım? geri döner mi dersiniz?
Bence aramamalı ve hayatınıza devam etmelisiniz. Zaten çok seviyorsa o sizi arayacaktır

Ben 3 kere terk edildim hepsinde de aynı hatayı yaptım üstüne geldikçe kaçıyorlar kesinlikle arama sorma mesaj atma

Aradıkça kendi değerini düşürürsün. Yasını tutma kendi hayatına devam et hobi edin mutlu olmaya çalış o sana döner zaten ama bu kezde sen istemezsin.

• Muhteşem
Reactions: 000
Aramayın, mesaj atmayın, onu unutmaya çalışın. Eski sevgiliyle olmaz. Her şey daha da kötü olur. Bir kere vazgeçen ikincide daha da kolay vazgeçer. Hayat tecrübesidir.

• Muhteşem
Bu kadar vazgeçilmez hissettirirseniz , daha sizi canı sıkılınca çok arar.

• Beğen
Arama sorma umutsama. Aradikca uzaklasir. Sizi istemeyen bir adam icin uzulmek te kendinize haksizlik cok yazik0

X