• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk eden geri döner mi?

bugün ayrılalı 1 hafta oldu... kutlu olsun...

4 gündür aramıyorum, bakalım ne kadar dayanabileceğim
canım bnde aramıcaktım ama kuzeninden duydum cok mutluymuş telde adımı şifrelerini falan değiştirmiş o kadar canım yandı ki aradım dayanamayıp hiçbşi demedi bile öle buz gibi konuştum daha da canım yandı :(

canım bnde aramıcaktım ama kuzeninden duydum cok mutluymuş telde adımı şifrelerini falan değiştirmiş o kadar canım yandı ki aradım dayanamayıp hiçbşi demedi bile öle buz gibi konuştum daha da canım yandı :(

aramamak daha iyi sanırım, belkide özellikle sana duyuruyor neden gelip onun mutlu olduğunu kafana vuruyor ki? o hiç birşeyi değiştirmedi şifreler vs. aynı hatta bahsetmiştim nette fotolarımız bile duruyor ama sonuçta bizde ayrıldık o yüzden çok da önemli şeyler değil sanırım.

aramamak daha iyi sanırım, belkide özellikle sana duyuruyor neden gelip onun mutlu olduğunu kafana vuruyor ki? o hiç birşeyi değiştirmedi şifreler vs. aynı hatta bahsetmiştim nette fotolarımız bile duruyor ama sonuçta bizde ayrıldık o yüzden çok da önemli şeyler değil sanırım.

Tesadüfen girdim bu konuya..ama çok da merak ettim? Ne oldu? Bir gelişme var mı?

2 gündür dayanıyorum, dayanmaya devam edeceğim ama anlayamıyorum neden neden. Erkekler de olur mu böyle dönemler yani bir anda vazgeçip herşeyi yıkıp sonra akılları başlarına gelir mi?
Ne diyeyim hayırlısı diye düşünmeye çalışıyorum, Allah O'nu bana beni ona yazmışsa zaten bir şekilde kavuşuruz.
Benim gibi Bu durumu yaşayanlar var mı
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım :=)

Bir sıkıntım var artık kendi aklım yetmiyor bana aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar vardır belki de.
2 yıldır sorunsuz giden ilişkim hiçbir neden yokken bitti sebebini bilmiyorum. Her şey gayet güzeldi, evlenmek için sadece standartlarımızı iyileştirmeyi bekliyorduk. Onun ailesi de beni çok sevdi kabullendi hatta ayrıldığımızı duyunca onlarda çok üzüldü vs vs...
Neden niye niçin diye diye kendimi yedim bitirdim, sevmese 2 yıl niye sürdürsün zaten sevmese hissederdim, ailesinin içine sokmazdı değil mi?
Peki bir anda hiçbir şey yokken bitirdi sizce pişman olur mu? İkizler burcu çok sıkıntıya gelemiyor, bende çok sıkmam gerçi ama son zamanlarda çok söylendiğim için mi oldu..
Kafam çok karışık. En son msj attım şansımız yok dedi ama olay daha taze olduğu için mi öyle demiştir? Bir süre aramasam sormasam normale döner miyiz, aynı şeyleri yaşayanlar var mı aranızda arkadaşlar :KK43:
Şimdi bekliyorum annesi o sana dönecek merak etme dedi ama... öyle işte
canım taa 2 sene önce yazmışsın bunu sonuç ne oldu ?

evt sonuç ne oldu bnde merak ettim şuan bende benzer durumdayım ve ikizler burcu

evt sonuç ne oldu bnde merak ettim şuan bende benzer durumdayım ve ikizler burcu

Back