Terk eden geri döner mi?

Merhaba canim. Durumumuz benzedigi icin yazmak istedim.2.5 seneden fazla bir iliskim oldu cok seven uzerime dusen erkege bir anda birseyler oldu ettigimiz ufak kavgalari sorun gosterip ve benden ayrildi . bende son zamanlar cok soyleniyordum ilgisizliginden beni sorunlu gibi gosterdi resmen.ama asilamayacak seylerde degildi alttan bile almadi.Ayni sekilde ikizler burcu.biteli 1 sene oldu bir kac ufak mesajlar atti cevap vermedm ama kesin bir donus olmadi bence cok bekleme derim.gercekten burclara inanmam ama okadar iki yuzlu bir insan cikti ki resmen baska bir karaktere burundu tabi herkes boyle olucak diyemem canim ben yasadiklarimi anlatmak istedim .su an ne kadar uzgun oldugunu inan benden daha iyi kimse anlayamaz.Ama geciyor emin ol.kafani toplayaip ne yapmak istedgine karar ver. bir de canim son zamanlar sana davranislari nasildi?ilgisizlik var miydi?

Son düzenleme:
hiç kavga olmadan sorun olmadan seven erkek neden böyle bişey yapar anlayamadım ya hemen üzülme ama benim ilk aklıma gelen acaba başkasından mı hoşlanmya başladı ben bi süre hiç üzerine düşme derim umarım herşey yoluna girer

bunalımdadır canım bir süre kafasını toplamasına izin ver sen arama o arayana kadar... hatta tamamen kapat kendini merak etsin.. bence kesinlikle arayacak..ama sen ararsan eminim daha çok kaçacak..erkekler böyle malesef..

çok yoğun bir dönemdeydi ama her zaman ki gibiydik yinede, bir sorun yoktu. Ama fazla sıkıntıya gelemiyor son zamanlarda bende farkında olmadan bunaltmış olabilirim, ama tamamen bitirmeye neden değildir heralde. Bir süre kafasını dinlemeli sanırım bu sürede bende aramama sabrını göstericem inşallah. Biliyorum beni oyalamıyordu da gayet olması gerektiği gibiydi bahsettiğim gibi ailesi vs. beni aşırı sahiplenmişlerdi o yüzden bende ayrılmayacağımıza o kadar inandım ki şimdi zor geliyor.

sosyal paylaşım siteleri var malumunuz oradaki fotolarımızı dahi kaldırmamış tabi onlara bel bağlayıp umutlanmıyorum. Belki de girmediğini için değiştirmemiştir bilemiyorum. Öyle işte şu mübarek günlerde bol bol dua ediyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Anliyorum canim benide ailesi cok severdi sahiplenmisti ayni sekilde tanismistim hepsiyle .evlerinde oturmayada gittim.canim fotolariniz kaldirmadiysa bitirmemistir diye dusunuyrm . benim eski sevglm aksine bu foto islerini isik hiziyla kaldirmisti. arkadaslrnde dedgi gbi kafasi karismis olabilir kendi haline birak. Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda barisirsnz skma canini Gelismeleri yaz buraya

Son düzenleme:
hep aynı bahanelerle gidiyo bu erkekler malesef aynı şeyleri ben de yaşadım 4 seneyi bitiriverdi.ve sonrasında tam 2,5 sene oyaladı beni mesajlar mailler..geri döndü mü? tam döndü dedim yine yüzüstü bıraktı.o yüzden umut bağlama derim ben çünkü üzülen sen olursun tıpkı benim gibi.ben onu allahıma havale ettim. yaşattıklarını yaşasın dedim.şimdi 4 aydır sesi çıkmıyo çıkmasın da.nefes aldığını bile duymak istemiyorum çünkü.zamanla emin ol geçicek bunlar....

yalnız değilsinn benzerini yaşadım o kadar gurursuz davrandım ki neler yapmadım ama ben döndüremedim söylediği tek şey seni ömrüm boyunca seveceğim ama artık olmaz olamaz oldu ve nedensiz................. hala onu untamıyorum 1 yılı geçti ama o dönmedi severek ayrılmak çok acı dedi gitti bitirdi sebepsizz

şuan geçmesini istemiyorum düzelsin her şey eskisi gibi olsun istiyorum, yani bir sebep bile söyleyemedi ki bana nedensiz.

benim kininde burcu kovaydı bende boğa tamamen uyumsuzduk ama burçlara göre hareket etmek istemedim ben başladı bitti bende Allah a havale ettim

sizi çok iyi anlıyorum inş. hakkınızda hayırlsıı olur. ben de çok şeyler yaptım geri dönmesi için. ama ben üstüne düştükçe o daha çok kaçtı.demem o ki siz de biraz kendinizi geri çekin.bırakın kendini dinlesin biraz. yokluğunuzu hissetsin.ben bekleyerek mesajlarına hep cevap vererek onun oyuncağı oldum.hep bir ümitle hah şimdi dönücek diye diye 2,5 sene mi heba ettim.benim dütüğüm hataya düşmeyin.güçlü olduğunuzu ona hissettirin.

benim kininde burcu kovaydı bende boğa tamamen uyumsuzduk ama burçlara göre hareket etmek istemedim ben başladı bitti bende Allah a havale ettim

ben Allah'a havale edemiyorum bile,hala biri beni üzdüğü için onun hakkında kötü konuşsa hemen onu savunmaya geçiyorum çünkü biliyorum kötü bir insan değil. Ben ona değer verdim sevgime emek verdim en çok buna üzülüyorum. Birlikte yaptık tüm planlarımızı ama şimdi hepsi suya düştü tabi ki hayat devam ediyor ve devam edecekte ama en azından şimdilik onunla devam etmesi için dua ediyorum.
Allah'a güveniyorum nasip ettirmeyeceği bir şeyin hayalini kurdurmaz, dua etmeyi nasip etmez Rabbim.

bence seviyosa doner...ama her kiside farklidir bence..benimki biraz inata bindi gibi
.bi seneyi gecti ayrilali ama hala icim aciyo evde bos oldugum gunlerde fln..bi kiz icin ayrildi benden biz evlenicektik biranda terketti..sonra basksyla konstgmu ogrenince benden iyi ayrilan kisi kotu laflar etmeye basladi naparsan yap ilgilendirmiyosn beni fln..aradan 6-7 ay gecti beni msnde ekledi ama hala o kizla beraberler..yinede beni eklemis..en son iki hafta oncede onun bir arkdasiyla gorustugumu ogrenmis..facedeki foto yorumlarindn farketmis sanirim..msj atmis cocuga o benim eski sevgilim biliyosun dimi fln demis..artik kiskandigi icinmi yoksa arkadaslarina rezil olmamak icinmi oyle sormus bilmiyorum...bu yaptiklarinin adini koyamiyorum bu bir pismanlikmi diye cunku hala o kizla beraber..simdide o kiz farkinda degil onu benle aldatio resmen..simdi benim merak ettigim bana birebir yazicakmi bigun pisman olucakmi acaba...

bugün ayrılalı 1 hafta oldu... kutlu olsun...

4 gündür aramıyorum, bakalım ne kadar dayanabileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…