Merhaba canim. Durumumuz benzedigi icin yazmak istedim.2.5 seneden fazla bir iliskim oldu cok seven uzerime dusen erkege bir anda birseyler oldu ettigimiz ufak kavgalari sorun gosterip ve benden ayrildi . bende son zamanlar cok soyleniyordum ilgisizliginden beni sorunlu gibi gosterdi resmen.ama asilamayacak seylerde degildi alttan bile almadi.Ayni sekilde ikizler burcu.biteli 1 sene oldu bir kac ufak mesajlar atti cevap vermedm ama kesin bir donus olmadi bence cok bekleme derim.gercekten burclara inanmam ama okadar iki yuzlu bir insan cikti ki resmen baska bir karaktere burundu tabi herkes boyle olucak diyemem canim ben yasadiklarimi anlatmak istedim .su an ne kadar uzgun oldugunu inan benden daha iyi kimse anlayamaz.Ama geciyor emin ol.kafani toplayaip ne yapmak istedgine karar ver. bir de canim son zamanlar sana davranislari nasildi?ilgisizlik var miydi?
hep aynı bahanelerle gidiyo bu erkekler malesef aynı şeyleri ben de yaşadım 4 seneyi bitiriverdi.ve sonrasında tam 2,5 sene oyaladı beni mesajlar mailler..geri döndü mü? tam döndü dedim yine yüzüstü bıraktı.o yüzden umut bağlama derim ben çünkü üzülen sen olursun tıpkı benim gibi.ben onu allahıma havale ettim. yaşattıklarını yaşasın dedim.şimdi 4 aydır sesi çıkmıyo çıkmasın da.nefes aldığını bile duymak istemiyorum çünkü.zamanla emin ol geçicek bunlar....
benim kininde burcu kovaydı bende boğa tamamen uyumsuzduk ama burçlara göre hareket etmek istemedim ben başladı bitti bende Allah a havale ettim
aramazsan geri dönucek
aramazsan geri dönucek
keısnlıkle katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?