sagolun ama hala konuşuyoruz ama sanki hiç sevgili olmamışız gibi onsuzluga da birden alışmak cok zor biz cok sey paylastık sadece sevgilim deil ailem en yakın arkadasımdı o benim tam sj atmıorum diorum aklıma gelio nie bizim için ugrasmıosun die arıorum kızıorum hiç bişi demio
sagolun ama hala konuşuyoruz ama sanki hiç sevgili olmamışız gibi onsuzluga da birden alışmak cok zor biz cok sey paylastık sadece sevgilim deil ailem en yakın arkadasımdı o benim tam sj atmıorum diorum aklıma gelio nie bizim için ugrasmıosun die arıorum kızıorum hiç bişi demio
2 gündür dayanıyorum, dayanmaya devam edeceğim ama anlayamıyorum neden neden. Erkekler de olur mu böyle dönemler yani bir anda vazgeçip herşeyi yıkıp sonra akılları başlarına gelir mi?
Ne diyeyim hayırlısı diye düşünmeye çalışıyorum, Allah O'nu bana beni ona yazmışsa zaten bir şekilde kavuşuruz.
Benim gibi Bu durumu yaşayanlar var mı
benım karslastıgım kısılerde genelde bu durum bahane olarak gosterılır.. yanı kendısı ayrılmak ıstıodur zaten bişe olmustur artık ıstemıodur.. en ıyı ıhtımalle kızın kendısıne ne kadar bağımlı oldugunu ölçüodur.. bak tatlım.. bunu dayanmak olarak gorme.. hanı oruc olursun yemeklerı gordukce onları dusundukce daha dayanaılmaz gelır bu da öyle.. 3 yıl-1 yıl-9 ay-6 ay bu gıbı surelerde çeşitli ilişkilerım oldu ve artık erkeklerı genel olarak okuyabılıyorum.. ne gerek war özgüvenını zedelemeye.. eger oylanmaya ve hatalarını gormeye ıhtıyacın warsa we sevıyorsan sana bı kıtap onerebılırım canım :)
o da aklıma geldi ama yani 3 gün içinde insan değişir mi, hani bir süredir olsa evet bende böyle düşünebilirdim ama neyse hayırlısıysa zaten geri gelecektir. tabi ki kitap için sevinirim
bu bence 3 gunluk mesele değildir. "seda diker aslında giden erkek yoktur" kitabın adı canım..oku cok rahatlıcaksın :)
bence nedensiz gittiyse geri döner bizim nedenlerimiz vardı ve o artık bizim ilişkimizi kafasında bitirmiş pazartesi günü staja baslıcam gönüllü olarak ii gelir die düşünüyorum okul baslayınca da yeni bi hayat kurcam yeniden.ama inş pişman olup geri gelir hiç umudum yok aslında sadece istiyorum dün gece konuştuk bi iki uc saat falan biz mutluyduk aslında dedim o da bosver yoluna bak gibisinden biişler dedi onun pişman olmasını nasıl saglayabilirim
biz uzaklaştık zaten o çalışmaya basladı cok uzak bi yerde bana göre onu bir daha göremem sanırım okul baslayınca onla oldugumz yerlere tekrar döncem o sokaklar falan şimdiden bunalıorumne güzel oyalanacak bir şeylerin var bende iş başvurusu yapıyorum, yakında da olduğum şehirden başka bir yere gidicez bir süreliğine çünkü burada durdukça her yerde bir anımız var daha kötü oluyorum. En iyisi uzaklaşmak.
orası öle ama aglaya aglaya canım cıktı aramaktan da bıktım artık ben ben acı cekerken onun hayatına devam etmesi de koyuyor insanaÖncelikle durumunuza üzüldüm gerçekten, aynanın karşısına geçin ve kendi gözlerinizin içine bakarak şunları söyleyin;
''GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR BEN GİDENİ DEĞİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?