• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk eden geri döner mi?

nzlsl

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
15
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım :=)

Bir sıkıntım var artık kendi aklım yetmiyor bana aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar vardır belki de.
2 yıldır sorunsuz giden ilişkim hiçbir neden yokken bitti sebebini bilmiyorum. Her şey gayet güzeldi, evlenmek için sadece standartlarımızı iyileştirmeyi bekliyorduk. Onun ailesi de beni çok sevdi kabullendi hatta ayrıldığımızı duyunca onlarda çok üzüldü vs vs...
Neden niye niçin diye diye kendimi yedim bitirdim, sevmese 2 yıl niye sürdürsün zaten sevmese hissederdim, ailesinin içine sokmazdı değil mi?
Peki bir anda hiçbir şey yokken bitirdi sizce pişman olur mu? İkizler burcu çok sıkıntıya gelemiyor, bende çok sıkmam gerçi ama son zamanlarda çok söylendiğim için mi oldu..
Kafam çok karışık. En son msj attım şansımız yok dedi ama olay daha taze olduğu için mi öyle demiştir? Bir süre aramasam sormasam normale döner miyiz, aynı şeyleri yaşayanlar var mı aranızda arkadaşlar :(
Şimdi bekliyorum annesi o sana dönecek merak etme dedi ama... öyle işte

Bence hiç üstüne gitmeyin, biraz bekleyin.Mutlaka erkek arkadaşınızın yaptığının bir açıklaması vardır.
Ne kadar buna dayanabilirsiniz bilmiyorum ama kesinlikle ne arayın ne de mesaj atın.
Klasik bir laf ama ben buna inanırım.
Bırak gitsin dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.

benim bir bucuk yıllık güzel giden bi ilişkim vardı onun okulu bitti ve gitti bnm okulumun bitmesine daha 3 yıl var sonra bu işe basladı benden sogudu ve ayrılmak istedi konuştugumzda bana deger verdigini ama cok kıskanc oldugunu ben üniversite okurken onun huysuzluk yapıp kavga cıkarcagını benim mesleğim dolayısyla orda yasamam da pek mümkün deil küçük bir yerde yasıyor sen burda mutlu olamazsın falan dedi bnde hak veriorum aslında ama cok üzülüorum hala konuşuyoruz ama o kafasında kesinlikle bitirmiş bizden bişi olmaz dio yanımdayken de böle sorunlar olmuştu ama ben bi şekilde onun süphelerini atlattıgımı sanmıştım onu hala cok seviorum :(

Bence hiç üstüne gitmeyin, biraz bekleyin.Mutlaka erkek arkadaşınızın yaptığının bir açıklaması vardır.
Ne kadar buna dayanabilirsiniz bilmiyorum ama kesinlikle ne arayın ne de mesaj atın.
Klasik bir laf ama ben buna inanırım.
Bırak gitsin dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.

benim bir bucuk yıllık güzel giden bi ilişkim vardı onun okulu bitti ve gitti bnm okulumun bitmesine daha 3 yıl var sonra bu işe basladı benden sogudu ve ayrılmak istedi konuştugumzda bana deger verdigini ama cok kıskanc oldugunu ben üniversite okurken onun huysuzluk yapıp kavga cıkarcagını benim mesleğim dolayısyla orda yasamam da pek mümkün deil küçük bir yerde yasıyor sen burda mutlu olamazsın falan dedi bnde hak veriorum aslında ama cok üzülüorum hala konuşuyoruz ama o kafasında kesinlikle bitirmiş bizden bişi olmaz dio yanımdayken de böle sorunlar olmuştu ama ben bi şekilde onun süphelerini atlattıgımı sanmıştım onu hala cok seviorum :(

sagolun ama hala konuşuyoruz ama sanki hiç sevgili olmamışız gibi onsuzluga da birden alışmak cok zor biz cok sey paylastık sadece sevgilim deil ailem en yakın arkadasımdı o benim tam sj atmıorum diorum aklıma gelio nie bizim için ugrasmıosun die arıorum kızıorum hiç bişi demio :(

sagolun ama hala konuşuyoruz ama sanki hiç sevgili olmamışız gibi onsuzluga da birden alışmak cok zor biz cok sey paylastık sadece sevgilim deil ailem en yakın arkadasımdı o benim tam sj atmıorum diorum aklıma gelio nie bizim için ugrasmıosun die arıorum kızıorum hiç bişi demio :(

burdan söylemek kolay ama gitmek istiosa kapıyı aç. mücadele etme. kendıne değer ver,zaman yarat ,kendınle ılgılen.. emek harcanan şey sevılırmıs, bu noktadan sonra kendıne emek harca.. ılk gunden kolay olmayabılır ama zamanla cok zevklı olur.. benım butun sevgılılerım gerı geldı.. ama ben ıstemedım.. "Allahım" dedım, "hep ben adam edıp yolluyorum, bırı de adam olup gelsın".. işte o kişiyle evlendım.. ki onda bıle pürüzler cıkabılıo.. her seferınde kendıme yonelıoyorumm... unutmayın hayatta sıze sızden daha yakın kimse yok, kendınızı severek kalın :)

2 gündür dayanıyorum, dayanmaya devam edeceğim ama anlayamıyorum neden neden. Erkekler de olur mu böyle dönemler yani bir anda vazgeçip herşeyi yıkıp sonra akılları başlarına gelir mi?
Ne diyeyim hayırlısı diye düşünmeye çalışıyorum, Allah O'nu bana beni ona yazmışsa zaten bir şekilde kavuşuruz.
Benim gibi Bu durumu yaşayanlar var mı

bende öyle hissediyordum o da öyle davranıyordu. En azından bir neden var sizin için ortada bu nedenleri aşarsanız düzelir, bizde ortada bir neden bile yok. Hakkını helal et dedi ve gitti

2 gündür dayanıyorum, dayanmaya devam edeceğim ama anlayamıyorum neden neden. Erkekler de olur mu böyle dönemler yani bir anda vazgeçip herşeyi yıkıp sonra akılları başlarına gelir mi?
Ne diyeyim hayırlısı diye düşünmeye çalışıyorum, Allah O'nu bana beni ona yazmışsa zaten bir şekilde kavuşuruz.
Benim gibi Bu durumu yaşayanlar var mı

benım karslastıgım kısılerde genelde bu durum bahane olarak gosterılır.. yanı kendısı ayrılmak ıstıodur zaten bişe olmustur artık ıstemıodur.. en ıyı ıhtımalle kızın kendısıne ne kadar bağımlı oldugunu ölçüodur.. bak tatlım.. bunu dayanmak olarak gorme.. hanı oruc olursun yemeklerı gordukce onları dusundukce daha dayanaılmaz gelır bu da öyle.. 3 yıl-1 yıl-9 ay-6 ay bu gıbı surelerde çeşitli ilişkilerım oldu ve artık erkeklerı genel olarak okuyabılıyorum.. ne gerek war özgüvenını zedelemeye.. eger oylanmaya ve hatalarını gormeye ıhtıyacın warsa we sevıyorsan sana bı kıtap onerebılırım canım :)

benım karslastıgım kısılerde genelde bu durum bahane olarak gosterılır.. yanı kendısı ayrılmak ıstıodur zaten bişe olmustur artık ıstemıodur.. en ıyı ıhtımalle kızın kendısıne ne kadar bağımlı oldugunu ölçüodur.. bak tatlım.. bunu dayanmak olarak gorme.. hanı oruc olursun yemeklerı gordukce onları dusundukce daha dayanaılmaz gelır bu da öyle.. 3 yıl-1 yıl-9 ay-6 ay bu gıbı surelerde çeşitli ilişkilerım oldu ve artık erkeklerı genel olarak okuyabılıyorum.. ne gerek war özgüvenını zedelemeye.. eger oylanmaya ve hatalarını gormeye ıhtıyacın warsa we sevıyorsan sana bı kıtap onerebılırım canım :)

o da aklıma geldi ama yani 3 gün içinde insan değişir mi, hani bir süredir olsa evet bende böyle düşünebilirdim ama neyse hayırlısıysa zaten geri gelecektir. tabi ki kitap için sevinirim

bence nedensiz gittiyse geri döner bizim nedenlerimiz vardı ve o artık bizim ilişkimizi kafasında bitirmiş pazartesi günü staja baslıcam gönüllü olarak ii gelir die düşünüyorum okul baslayınca da yeni bi hayat kurcam yeniden.ama inş pişman olup geri gelir hiç umudum yok aslında sadece istiyorum dün gece konuştuk bi iki uc saat falan biz mutluyduk aslında dedim o da bosver yoluna bak gibisinden biişler dedi onun pişman olmasını nasıl saglayabilirim :(

durumunuza çok üzüldüm.. umarım her şey biran önce yoluna girer. hakkınızda hayırlısı neyse o olur...
üzülmeyin demek kolay ama ne dersek diyelim siz acınıza devam edeceksiniz biliyorum...
ama bakın annesi bile demiş, döner sana diye..
bir yorumunuz da erkeklerde böyle bir dönem olur mu demişsiniz.. ben evet böyle bir dönem olduğuna inanıyorum.. erkeklerin arada sırada kafalarının gidip geldiğine yani...

kendinizi yıpratmayın, sabırla bekleyin...

o da aklıma geldi ama yani 3 gün içinde insan değişir mi, hani bir süredir olsa evet bende böyle düşünebilirdim ama neyse hayırlısıysa zaten geri gelecektir. tabi ki kitap için sevinirim

bu bence 3 gunluk mesele değildir. "seda diker aslında giden erkek yoktur" kitabın adı canım..oku cok rahatlıcaksın :)

bu bence 3 gunluk mesele değildir. "seda diker aslında giden erkek yoktur" kitabın adı canım..oku cok rahatlıcaksın :)

teşekkür ederim mutlaka okuyacağım. Ama hiçbir şey yoktu o yüzden, off bilmiyorum düşüne düşüne bir sonuca varamıyorum kendimi yıpratıyorum, hayırlısı...

bence nedensiz gittiyse geri döner bizim nedenlerimiz vardı ve o artık bizim ilişkimizi kafasında bitirmiş pazartesi günü staja baslıcam gönüllü olarak ii gelir die düşünüyorum okul baslayınca da yeni bi hayat kurcam yeniden.ama inş pişman olup geri gelir hiç umudum yok aslında sadece istiyorum dün gece konuştuk bi iki uc saat falan biz mutluyduk aslında dedim o da bosver yoluna bak gibisinden biişler dedi onun pişman olmasını nasıl saglayabilirim :(

ne güzel oyalanacak bir şeylerin var bende iş başvurusu yapıyorum, yakında da olduğum şehirden başka bir yere gidicez bir süreliğine çünkü burada durdukça her yerde bir anımız var daha kötü oluyorum. En iyisi uzaklaşmak.

ne güzel oyalanacak bir şeylerin var bende iş başvurusu yapıyorum, yakında da olduğum şehirden başka bir yere gidicez bir süreliğine çünkü burada durdukça her yerde bir anımız var daha kötü oluyorum. En iyisi uzaklaşmak.
biz uzaklaştık zaten o çalışmaya basladı cok uzak bi yerde bana göre onu bir daha göremem sanırım okul baslayınca onla oldugumz yerlere tekrar döncem o sokaklar falan şimdiden bunalıorum :(inş iş konusunda hayırlı olsun hakkında

Öncelikle durumunuza üzüldüm gerçekten, aynanın karşısına geçin ve kendi gözlerinizin içine bakarak şunları söyleyin;

''GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR BEN GİDENİ DEĞİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR''

Öncelikle durumunuza üzüldüm gerçekten, aynanın karşısına geçin ve kendi gözlerinizin içine bakarak şunları söyleyin;

''GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR BEN GİDENİ DEĞİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR''
orası öle ama aglaya aglaya canım cıktı aramaktan da bıktım artık ben ben acı cekerken onun hayatına devam etmesi de koyuyor insana :(

Iliskiler 2 kategoride toplanir.

Kontrol edenler ve kontrol altina alinanlar ( kurbanlar)

Kontrol altina alinanlar

O'nu cok istiyorsunuz (umitsiz bir vakasiniz)

↓

O'nu geri dondurmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz

↓
Ego sunu sisiriyorsunuz.

Havalara giriyor ve ulasilmazi oynamaya basliyor.

Siz gucunuzu kaybediyorsunuz.

Daha cok ugrasiyorsunuz O'nu kazanmak icin.

O ise kaciyor sizden..

Kontrol edenler :
O' nu istemiyor gibi davraniyorsunuz.

Merakini cekiyorsunuz. ( ne oldu diyor?)

Anlamaya calisiyor.

Siz ulasilmazi oynamaya basliyorsunuz. ( top sizin elinize geciyor)

Guc size geciyor.

Ve sizi isteyen O oluyor.

Bu yuzden eger kontrolu elinize almak istiyorsaniz :

1.ayrildiginizi kabul edin ve neler yapabilirsiniz bunun ustunde dusunun.
2.Cok zor bile gelse plani uygulayin.Vazgecmek Yok!
3.Zor olabilir ama imkansiz degil.
4.Asla erkek arkadasiniza ,esinize vs, fikir danismayin.
5.Guclu olun, zavalli gorunumden cikin.
6.Eski erkek arkadasinizi veya esinizi degistiremezsiniz.Kendinizi degistirin.
7.Farzedelimki ex 'iniz birisini buldu.Bunun sizi etkilemesine izin vermeyin.
8.Kendinizi emniyette hissetmeniz icin ex 'inize bel baglamayin.( unutmayin siz onunla bu dunyaya gelmediniz.onsuzda yasarsiniz)
9.Ex'inizi opsiyon olarak gorun ,hayatinizdaki number one olarak degil.
10.Ex'inizi geri dondurmek icin o'nu memnun etmeye asla calismayin.( ornegin, hediye almak, cok nazik davranmak, seni seviyorum demek, onu cok dusundugunuzu gostermek gibi)

--------------------
Not: Aramama kuralini bozarsaniz yeniden ayni seye baslayacaksiniz.Ayni noktaya donmemek icin aramama kuralini bozmayiniz.
alıntı

Back