Terfi aldm kzlar

denizbaris

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.266
13
116
İstanbul
Bu firmada daha yeni işe başlamış olmama rağmen terfi aldım...
İhracat uzmanı olrak başlamıştım... 1,5 ay geçti dış ticaret yöneticisi oldummm....
Çok mutluyum bir o kadar da gergin...
Umarım bu sorumluluğu taşıyabilirim...

Daha bugüne kadar yeni işe başlayan kız diye gösteriyorlardı, şimdi ne diyecekler kimbilir...

tebrikler canımopuyorumnanaktan

Bu firmada daha yeni işe başlamış olmama rağmen terfi aldım...
ıhracat uzmanı olrak başlamıştım... 1,5 ay geçti dış ticaret yöneticisi oldummm....
Çok mutluyum bir o kadar da gergin...
Umarım bu sorumluluğu taşıyabilirim...

Daha bugüne kadar yeni işe başlayan kız diye gösteriyorlardı, şimdi ne diyecekler kimbilir...
tabiki hasetlerinden çatır çutur çatlayacaklar tebrik ederim yeni işinde başarılar dilerim darısıbaşımıza :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
GENEL MUSEBECı ARANIYORSA BENDE TERFı EDEBıLıRıM

Son düzenleme:
hayırlı olsun tatlım,kimin ne olacağı hiç belli olmaz,ne güzel hak etmişsinki ,dış ticaret yöneticisi olmuşsun.kutlarım.
başarılarının devamı olsun alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Çok teşekkürler kızzzlarrr...
Kısa zaman gibi görünüyor evet firmada yeniydim ama sektörde 11 yıllık iş deneyimim var...
Dış ticaret yöneticisi rahatsızlığı nedeniyle ayrıldı ve Genel Müdür benim olmam gerktiğini söylemiş, Yönetimde (diğer departmanlardan)birçok kişi beni tanımadığı için biraz itiraz etmişler ama bana karar kılmışlar çook butluyum, departmana pazartesi günü bildirilecek...
Umarım ters tepki vermezler...

Çok kısa zamanda çalışmanızdaki başarınızla ve iş yerinizdeki davranışlarınızla genel müdürün gözüne girmişsiniz.
Hakkettiğiniz terfinizden dolayı sizi tebrik ederim ashemez...
Başarılarınız devamı dileğiyle a.s.

tebrikler canım. eminim bundan sonrada görevini en güsel sekilde yerine getireceksin..

Back
X