Ekmekler Pideler Tereyagli ekmek cok lezzetli ve Resimli

benim bu ikinci yapisim gercekden cok lezzetli ben bu sefer tahin seker biras da ceviz karistirdim oyle yaptim cocuklar bayildilar gercekten tati guzel ama bol bol kalori tavsiye ederim koymak isterdim fotrafini ama beceremiyorum:enbuyukkk:

harıka ama bunlar mıgdeye zararlıymıs reflu oluyormus fazla yaglı ürünlerden...

3880.jpg

canim bu ne guzellikkkkkkkk.........

nasıl güzel görünüyor varyaaa............ ellerine sağlık....uff cnm istedi walla bende yapıcam......hamuru çok ince ve düzgün açamıyorum ama ....yapmayı düşünüyorum....
çok ince açmak şart değil sanırım
a.s.
teşekkürler paylaştığın için........

hosseda neden olmasin olabilir sonucta yeigimiz ekmeklerde suyla yogruluyoyerimseniben
barcin olabilir bilmiyordum ama hergun yemessen bisey olmaz sanirimyerimseniben
alperen tesekkur ederim:Saruboceq:
cicika duzgun acmaya gerek yok zaten cok kolay aciliyo borek hamuru gibi degil mayali oldugundan yumusak oluyo zorlanmadan aciliyoa.s

ayyy süper bişey bu yaaa. hemen kaydediyom hatta bakayım evde maya varsa yapıcam canım çekti.
ellerine sağlık.

ya canım ben rulo yapin yaptiginiz rulonun iki ucundan tutup burkun asiltin uzatin yapın dediğiniz bölümü anlamadım tamam şimdi hamuru 5 er li guruplara ayırdım ama hamuru açıyozmu su böreği hamuru gibi mi olcak öyle mi oklava ile büzüştüreceğiz.yoksa çok güzelmiş tarifi.

ya canım ben rulo yapin yaptiginiz rulonun iki ucundan tutup burkun asiltin uzatin yapın dediğiniz bölümü anlamadım tamam şimdi hamuru 5 er li guruplara ayırdım ama hamuru açıyozmu su böreği hamuru gibi mi olcak öyle mi oklava ile büzüştüreceğiz.yoksa çok güzelmiş tarifi.

hayir buzusturmuyoruz bak simdi her yufkayi acabildigin kadar acip aralarina yag surerek ust uste koy bi kenardan baslayip rulo yap sonra bu uzun rulonun iki ucundan tut hem asil hem burk sonrada tepsiye dola anlatabilmisimdir umarim afiyet olsun arkadasim:1hug:

Back
X