Ekmekler Pideler Tereyagli ekmek cok lezzetli ve Resimli

sympathique begendiyse tamamdir:hooray:
sen bu rejimden cikamassin iyisimi yap bi ara ye aklinda kalmasin merak etme sana fazla dusmezhihoyyyt
evet buyuk parca olarak pisti kesmedim sonra resimde gordugun gibi koparta koparta yedik

vala cok dogru soyluyosun ,benim bu recimden cikacagim falan yokkaydirigubbakcemile3
en iyisi ne olursa yap azcik ye diyosun cokacimcoook
cokta dogru diyosun anamyerimseniben
bakim bi ara yaparim insallah
aslinda tek tek olsa daha iyi olur, hani aile icin buyuk iyide, misafirlere falan yaparsak kucuk iyi olurda oda baya zahmetli olur dimi
yada misafirlere bunu ortaya koycan ,koparta koparta yesinlerkaydirigubbakcemile3

vala cok dogru soyluyosun ,benim bu recimden cikacagim falan yokkaydirigubbakcemile3
en iyisi ne olursa yap azcik ye diyosun cokacimcoook
cokta dogru diyosun anamyerimseniben
bakim bi ara yaparim insallah
aslinda tek tek olsa daha iyi olur, hani aile icin buyuk iyide, misafirlere falan yaparsak kucuk iyi olurda oda baya zahmetli olur dimi
yada misafirlere bunu ortaya koycan ,koparta koparta yesinlerkaydirigubbakcemile3

haklisin misafire tek tek olsa daha iyi olur ozaman sen ceviz kadar bezeler yapip onlari ac ucer katli yapip iyice burk kendi etrafinda dola ucunu altina sakla yerimseniben

cok güzel görünüyo yaa yanınada demli bir cay bide peynir degmeyin keyfimize tşkler a.s.

Of of of bu rejimde bakılcak konu muydu bu yahuuu :(
Ellerine sağlık , şimdi olsa rejim mejim dinlemem höpür höpür götürürüm valla..

Ben yaptım, hamur işinden falan anlamam kıvamı tutturmam da zor oldu, ekle unu..
Ama süper oldu, artık borekleri ben yapcakmışım. Bir dahaki sefere haşhaşlı yapmayı düşünüyorum a.s.

dayanamadım hamileyim ,resmi görünce canım çekti kalktım yaptım şu anda fırında,evet unu bıraz az ,bıraz daha eklemek gerekiyor ama güzel olacak tel tel

ya ben bu toplu alinti yapmayi bi turlu beceremiyorum tek tek yaza yaza sayfalar dolusu mesaj yaziyorum:roflol:
yapanlara afiyet olsun yapmayanlarda yapsin hemen:mymeka: unu az dediniz ya tarifteki un olcusunu yazmistim bende kendim ayarladim ununu olcmeden falan goz karari demekki bi bardak daha eklemeliyim tarifeCADIARZU
tesekkurler yorumlariniz icina.s.

ellerine saglik carsaf boregi gibi aciyoruz incecikmi olcak yoksa biraz kalinmi oluyorlar cok lezetli gozukuyorlar

valla canımn harıka oldu bahçeye çıktık esımle komsuyada çardık,çay peynır zeytın mis miiiisssss.komşuda bize dondurma ısmarladı böreğe karşılık teşekkurler bu tarifi bızle paylaştığın ıçın favorilerim arasına gırdı

canım bu tarif bizim burda haşhaşla yapılıyo..
ama ben hiç yapmadım ..
şimdi yaptım senin tarifi şuan fırında umarım güzel olur..
çok teşekkür ederim canım..

valla canımn harıka oldu bahçeye çıktık esımle komsuyada çardık,çay peynır zeytın mis miiiisssss.komşuda bize dondurma ısmarladı böreğe karşılık teşekkurler bu tarifi bızle paylaştığın ıçın favorilerim arasına gırdı

afiyet olsun :1hug:
bende tesekkur ederim bunlari benle paylastigin icin ben cok insana cok seyin tarifini verdim ama bu kulubdeki kadar tesekkur gormedim herkese cok tesekkur ederim beni onemsediginiz ve biseyler yazdiginiz icin

else sanada tesekkur ederim yorumun icina.s.

tuce denemeyen pisman olur hemen denea.s.

zemus afiyet olsun evet hasaslida olur diye dun duydum bende yapicam bidahaki seferea.s.

Back
X