Ekmekler Pideler Tereyagli ekmek cok lezzetli ve Resimli

canım bezeleri ne kadar büyüklükte açıosun ben çok ince yapamıorum dasenağlama

bende fazla ince acamiyorum ama mayali olusundan olsa gerek kolay aciliyo acabildigin kadar aciyosun sonra zaten rulo yaptiktan sonra iki ucundan burka burka asiltiyosun ozamanda inceliyo biraz merak etme:1hug:yerimseniben

Harika bisey bu canim yaaa.Offf diyetteyim diye daha bir canim cekti.Ellerine saglik.Tarifini dosyama aldim bile.

ayyy bu aynı pastane poaçaları gibi görünüo, bayıldım görüntüsüne, bende yapıcim en kısa zamanda, teşekkürler şeker

ellerine saglik ben de bugun yaptim arkadaslarimla paylastim cok begendiler tarifin herkes istediler verdim ama ben bes beseyi uste uste koydum astim yoksa teker tekermi acilcak dogrumu yapmisim acaba tekrar ellerine saglik

ellerine saglik ben de bugun yaptim arkadaslarimla paylastim cok begendiler tarifin herkes istediler verdim ama ben bes beseyi uste uste koydum astim yoksa teker tekermi acilcak dogrumu yapmisim acaba tekrar ellerine saglik

afiyet olsun tek tek acilip aralarina yag surulup ust ute konulacakti ama olsun demekki oylede guzel olmusyerimseniben bidahaki sefere tek tek yapar farki gorursunuz hangisi hosunuza giderse oyle yaparsiniz:asigim:a.s.

bende yaptım gerçekten çok güzel oluyor teşekkürler paylaştığınız için yalnız bir şey sormak istiyorum bu hamura herhangi bir şey koyup öyle de yapablir miyiz acaba mesela kıyma sucuk falan yaparız ya öyle kıymalı ekmek, sucuklu ekmek filan olur mu acaba ?

Back
X