• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercihler kabusum oldu ...!

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Merhaba kızlar, ikinci kez üniversite yolu gözüktü bana fakat tercih yapmakta çok zorlanıyorum . sayisalcıyım ve sıralamada seksen bin , bir kaç bölüm geliyor mesela hukuk %50 burslu özel üniversite , diyetisyen, sosyoloji ,psikoloji ,mimarlık ve inşaat mühendisliği sizlerden ricam yardımcı olmanız.
Tıp istiyordum fakat sıralamayla maalesef olmuyor . Bir yıl daha kaybetmek istemiyorum, hala kafamda birşeyler oturtamadim. hata yapmaktan korkuyorum , mesleklerinizi kısaca artı ve eksilerinden bahseder misiniz rica etsem.

İstanbul Nişantaşı üniversitesi mühendislik geliyor.

mimarlık diyemiyorum maalesef mimarlık bölümünde bir akademisyen olarak
çünkü günden güne mezun artıyor ve mezunlar asgari ücretle başlayıp işe hayatının şokunu yaşıyorlar
erkek ark ise odtü inşaat müh mezunu olup epey iş bulamadı bi süre...(askerlık baş engeldi tabi)
diyetisyenlik en iyisi gibi duruyor derim

Avukatım, artıları:çevren çok genişse babanın da sana güzel bi ofis açacak durumu varsa kazanmaya başlarsın.eskisinden daha az da olsa bi saygınlığı var halâ halk arasında.avmlere ve diğer üst aranan yerlere kartını gösterip aranmadan gecebilirsin:KK53: eksileri: çevren yoksa baban seni memur maaşıyla okuttuysa vay haline.stajyerken parasız ayak işi yapan bir kölesin,1 yıl boyunca her türlü hizmeti etmeye yorulmaya ve karsiligini alamamaya hazır ol.staj bitince kimse sana gel benimle çalış demez.bagli avukat olarak calisirsan eğer çok sansliysan en fazla alacağın maaş 2000.öyle heyecanlı ve bol savunmalı mahkemeler düşünme.3 dk süren duruşmalar daha sonra 839494 saat süren icra dairelerinde dosya aramalarla karsilasacaksin.icra memurları seni adam yerine koymayacak çıldırıp kavga edeceksin ama sonra artık alisacaksin.kendi ofisini açarsan çevren yoksa elektriğini suyunu ofis ihtiyaçlarını odeyemedigin için 1 sene sonra kapatirsin.

Ben idealistim dersen buyur gel ama bırak idealistligi bu yolda insanın yaşama enerjisi kalmıyor bil.

mimarlık diyemiyorum maalesef mimarlık bölümünde bir akademisyen olarak
çünkü günden güne mezun artıyor ve mezunlar asgari ücretle başlayıp işe hayatının şokunu yaşıyorlar
erkek ark ise odtü inşaat müh mezunu olup epey iş bulamadı bi süre...(askerlık baş engeldi tabi)
diyetisyenlik en iyisi gibi duruyor derim
Artık üniversite okumak ya fayda etmiyor asgari ücret nedir yani şaka gibi.

Avukatım, artıları:çevren çok genişse babanın da sana güzel bi ofis açacak durumu varsa kazanmaya başlarsın.eskisinden daha az da olsa bi saygınlığı var halâ halk arasında.avmlere ve diğer üst aranan yerlere kartını gösterip aranmadan gecebilirsin:KK53: eksileri: çevren yoksa baban seni memur maaşıyla okuttuysa vay haline.stajyerken parasız ayak işi yapan bir kölesin,1 yıl boyunca her türlü hizmeti etmeye yorulmaya ve karsiligini alamamaya hazır ol.staj bitince kimse sana gel benimle çalış demez.bagli avukat olarak calisirsan eğer çok sansliysan en fazla alacağın maaş 2000.öyle heyecanlı ve bol savunmalı mahkemeler düşünme.3 dk süren duruşmalar daha sonra 839494 saat süren icra dairelerinde dosya aramalarla karsilasacaksin.icra memurları seni adam yerine koymayacak çıldırıp kavga edeceksin ama sonra artık alisacaksin.kendi ofisini açarsan çevren yoksa elektriğini suyunu ofis ihtiyaçlarını odeyemedigin için 1 sene sonra kapatirsin.

Ben idealistim dersen buyur gel ama bırak idealistligi bu yolda insanın yaşama enerjisi kalmıyor bil.
Okurken sıkıldım çok teşekkür ederim:bicak::mapus:

İnşaat mühendisliği hakkında bilgisi olan varmı peki ?

Psikoloji de lisans asla yetmeyecek baya eğitim alman lazım onun için de ya zengin baba yasemin koca maalesef

Insaat iyi ama nişantaşı unisi cidden kötü

Aralarında en iyi diyetisyenlik ve hukuk duruyor

İnşaat mühendisliği hakkında bilgisi olan varmı peki ?

Nişantası üniversitesiyse inş müh çok tırt bir üni. Bakkal gibi üni açıyorlar. İnş müh. şantıiyede çalışabilecek misin, inşaat işçileriyle muhatap olabilecek misin ? O kadar erkek varken kadını pek seçmezler gibi geliyor.

Psikoloji de lisans asla yetmeyecek baya eğitim alman lazım onun için de ya zengin baba yasemin koca maalesef

Insaat iyi ama nişantaşı unisi cidden kötü

Aralarında en iyi diyetisyenlik ve hukuk duruyor
Nisan taşı üniversitesi mı kötü bana hep iyi bahsettiler ama ben iyi sanıyorum.

Nişantası üniversitesiyse inş müh çok tırt bir üni. Bakkal gibi üni açıyorlar. İnş müh. şantıiyede çalışabilecek misin, inşaat işçileriyle muhatap olabilecek misin ? O kadar erkek varken kadını pek seçmezler gibi geliyor.
Şuan sadece kafam karışık inanın benimde hiç bir fikrim yok istediğim bölümün çok altındayım maalesef .

Bide hemşirelik var onu hiç yazmadım çünkü hiç istemiyorum :olamaz:h

Nisan taşı üniversitesi mı kötü bana hep iyi bahsettiler ama ben iyi sanıyorum.
Nişantaşı üni caps yapıp görsellerde arat istersen . Hemem hemen herkese burs veriyor sıralamadı baya kötü yani. Ciddiye alınacak bi üni olduğunu duusnmuyirum

Back
X