Tercihim tutar mı yorum yapın lütfeenn :(

veraaaa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
12
0
6
Zonguldak
Kızlaaar,benim bu sene sıralamam 4718 ingilizce öğretmenliği okumak istiyorum,başa marmara sonra gazi sonra da diğer illeri falan yazdım.ille Ankara istiyorum ama gaziyle aramda 1400 sıra var tutar mı lütfen yardım edin yoksa gazinin altına hacettepe ing.ed yazıp Ankara'yı garantilemek istiyorum.

gazinin altına değil bana kalırsa üstüne yap haccetttepe tercihini çünkü hacetttepe o bölümde daha iyi..kolay gelsin inşallah senin için en iyi ve en hayırlısı olur

gazinin altına değil bana kalırsa üstüne yap haccetttepe tercihini çünkü hacetttepe o bölümde daha iyi..kolay gelsin inşallah senin için en iyi ve en hayırlısı olur
Ama hacettepeye gidersem ing.ed okuyacağım ve bayaa zor öğretmenliğe göre.gazi tutmaz mı sizce

Ama hacettepeye gidersem ing.ed okuyacağım ve bayaa zor öğretmenliğe göre.gazi tutmaz mı sizce
ing.ed okuduğunda formasyon alıp öğretmen olabilirsin yinede..ben puan durumlarını bilmiyorum onun için gazi tutmaz diye bişey diyemem ben sadece hacettepenin bu bölümde daha iyi olduğunu biliyorum..ama gaziyi araştırdım ben orayı yazmak istiyorum diyorsan yaz tabiki sonuçta istediğin bi okul olması senin için çok daha iyi

peki,sağ olun yine de

Dilde 1000 bile çoook büyük bir farktır. Tutmayabilir maalesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…