Tercih...

msshoney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
36
İstanbul
merhaba, benim puanım istanbul üniversitersinde matematik bölümüne tutuyor ama 2.öğretim. bu bölümü okuyanlar veya okuduğunu bldiğiniz tanıdıklar var mı memnunlar mı? ve bu bölümde iş yok diyorlar ben akademisyenliği düşünüyorum ama oda çok zormuş ve sanırım torpil istiyormuş birazda. ve yan dal seçeneğim var mı istanbul üniversitesinde ? varsa eğer ne okunuyor nasıl okunuyor biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim çok kararsızım tercih dönemine de girmiş bulunmaktayım burası olmazsa seneye hazırlanacağım aslında fikrim 2.öğretimde olucağım için gündüzler boş olacağından gündüzleri bir yandan da tekrardan hazırlanmak sizce çok mu zor olur ? şimdiden teşekkürler hepinize...

arkadaşım moralini bozmak istemem ama kuzenim matematik mezunu kpssden puanlar çok çok tavanlarda olduğu için kendi bölümüyle alakalı yerlere atanma ihtimali çok çok düşük.. onun bu sıralar düşünebildiği tek şey normal memurluk.. senin için hayırlısı olur inşallah

Bi okula yerleşince okul puanı yarı yarıya kırılıyo ertesi sene.2. öğretimi kazanınca da aynı uygulama var mı emin değilim ama burayı yazıyım seneye gene sınava gireyim diyosanız bunu bi araştırın.Kırık okul puanıyla bi yer kazanmak daha güç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…