isaura Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2008 778 0 24 Aralık 2008 Konu Sahibi isaura #1 evet arkadaşlar tercih süresi başladı.. mühendis arkadaşlar aramızda kurumlarla ilgili bilgi paylaşımı yapalım.. mühendis için çalışma koşulları, tayin olanakları, maaşlar vs.. gibi.. ben kimya mühendisliği mezunuyum..
evet arkadaşlar tercih süresi başladı.. mühendis arkadaşlar aramızda kurumlarla ilgili bilgi paylaşımı yapalım.. mühendis için çalışma koşulları, tayin olanakları, maaşlar vs.. gibi.. ben kimya mühendisliği mezunuyum..
coyness depresif kişilik Kayıtlı Üye 22 Eylül 2007 938 2 37 25 Aralık 2008 Konu Sahibi isaura #2 evet arkadaslar kamuda calısan muhendislerin bilgilerine ihtiyaclarımız var ortalama kac puanla atanıyor, maaslar, calısma sartları bilgilendirirseniz memnun oluruz:1rolleyes:
evet arkadaslar kamuda calısan muhendislerin bilgilerine ihtiyaclarımız var ortalama kac puanla atanıyor, maaslar, calısma sartları bilgilendirirseniz memnun oluruz:1rolleyes:
Ocean Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 10 Mayıs 2007 8.283 1.849 38 6 Ocak 2009 Konu Sahibi isaura #3 Konu güncelliğini yitirdiğinden dolayı kilitliyorum.