- 3 Eylül 2012
- 21.835
- 57.403
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Hayır bence işini iyi yapan mühendislere de ihtiyacımız var . Herkes bu düşünceyle tıpa dişe abanıyor sıralaması kötü öğrencilere mühendislik kalıyorMühendisliklerin hemen hepsi çok zordur
İlk yılımıydı
Bu kadar ümit vaad ediyorsa bir yıl daha çalışsın derim ben
Diş hekimliği, tıp hedefli
Ben mühendisimHayır bence işini iyi yapan mühendislere de ihtiyacımız var . Herkes bu düşünceyle tıpa dişe abanıyor sıralaması kötü öğrencilere mühendislik kalıyor(
Bence sıcak bakıyorsa mühendisliğe,yazsın
Ne güzel ,işinizi seviyor musunuz? :)Ben mühendisim
Tabi mühendise ihtiyacımız var fakat eğer daha iyi yerler vaad ediyorsa neden olmasın
Benim kardeşimde ilk yıl tıp, hukuk, diş hekimliği, eczacılık dışında her yere gidebilecek puanı vardı
Ama o bir yıl daha çalıştı
Bu yaz avukat Allahın izni ile
Ben mühendisim ama akademisyenlik yapıyorumNe güzel ,işinizi seviyor musunuz? :)
Benim demek istediğim,kafasında tıp falan yoksa boş yere hazırlanmasın, böyle istekliyken iyi bir mühendis olsun :))
O zaman görüyorsunuzdur çoğu zaman mühendislikle ilgi alakası olmayan, puanına göre oraları yazan öğrencilerin olduğunuBen mühendisim ama akademisyenlik yapıyorum
Meslektaşlarımı yetiştirmek için
Çok şükür seviyorum
Ama mesleğim için ne kadar yeterliyim onu bilmiyorum
İnşaallah iyi bir mühendis iyi bir akademisyenimdir
hayır cnm o eskidenmişbu arada sosyal hayatı da düşünmek lazım,
hani 4 yıl üni dönemi de az değil,
makina gibi bölümlerde pek kız öğrenci bulunmaz, sonra kendini kötü hissetmesin.
o bölümleri yazacaksa bu duruma hazırlıklı gitsin.
Ahhh hiç sormayınO zaman görüyorsunuzdur çoğu zaman mühendislikle ilgi alakası olmayan, puanına göre oraları yazan öğrencilerin olduğunu
Yani birkaçı hariç, çoğu arkadaşım açıkta kalmamak için mühendislik yazmış resmen -_-
hayır cnm o eskidenmiş
gayet kız var hemde erkeklerden daha fazla olmaya başladı
benim sınıfımın yarısından fazlası kızdı :)