• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terchilere çok az vakit kala, yardım eder misiniz kızlar?

nehirsda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
24
0
36
Ankara
Kızlar şuan iki üniversite arasında bir türlü seçim yapamıyorum. Nolur bi yardım edin, bir şey söyleyin :43:
Evime oldukça uzak olan, kavgasıyla gürültüsüyle beni çok korkutan, siyasi olayların sık olduğu, ama türkiyede bir "adının" olduğu Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mi? Yoksa evime yakın, bana daha sıcak gelen, ayrıca hakimlik sınavında başarısı daha yüksek olan Konya Selçuk Hukuk Fakültesi mi?
Siz olsanız ne yapardınız kızlar?

Gecen gun bi hoca dinledim televizyonda hukuk icin okul adi onemli degil artik kendini gelistirmeye bakiyo dedii herturlu seyi gozonunde bulundur masrafiydi ailenden uzak olusuydu ben yakini secerdim sanirim.hayirlisi olsunn

Aa Marmara hukukta o kadar olay oluyo muydu ?
İstanbul hukuk dersen evet,orda siyasi olaylar çok fazla ama Marmara'yı bilmiyodum
Hukuk kamuda çalışılmıyo mu nasılsa,bencede okulun önemi kalmıyo o zaman
Ama tabi asla Marmara ile Selçuk'u aynı kefeye koyamazsın
Benimde tercihlerim arasında Selçuk var,nasıl iyi midir ?
Olursa bende İstanbul'dan geleceğim,alışabilir miyim ?

ben marmara dan mezunum ama hukuk değil. tamam bizim göztepe kampüsünde olaylar olur ama haydarpaşa kampüsü bildiğim kadarıyla oradaydı hukuk; dünyanın en sakin yeri. başka yerle karıştırıyorsun bence.

Back