Evet canm kemikli et suyundan yaparsan iskembe corbasi kivami daha guzel oluyorellerinize sağlık başarılar :) yalancı işkembe çorbası diyerek çok yapıyorum ben bu çorbayı :) içine sarımsaklı sirke çok yakışıyor :)
Evet canm cocuklarla yedigimiz icin fazla aci koyamiyrumEllerine sağlık.Bende yaparım bu çorbadan.Üzerine sarmısaklı ,pulbiberli sosla da güzel oluyor tavsiye ederim. .Yarışmada başarılar dilerim hemşerim
Cok tesekkurler cnmEllerinize sağlık, mis gibi olmuş...
Eminim tadıda şahanedir...
Ay sagol canmm ben hergun yiyorumm
Ay evet ona niyetlenmistim benim kiz tavuk tavuk deyince buna dondukEline saglik evla cim cok nefis gorunuyor acikcasi dulavrat çorbası yapmani bekliyordum ilk senden duymustum merakla bekliyordum hayirlisi artik :) yarismada basarilar
Sagol canm benimçok güzel. ben de yapıyorum bu çorbayı. elinize sağlık
Ellerine sağlık canım, çok lezzetli gorunuyor. Yarışmada başarılar dilerimKizlarr yine bir tarifle buradayimm.Yoresel bir corba yapicaktim ama evde en cok tuketilen ve pratik bir corba yapicagm.
Malzemeler
2 adet kemigi derisi alinmis tavuk budu
5 su bardagi su
Yarim limon
5 yemek kasigi un
2 yemek kasigi yogurt
Sivi yag
Tereyag
Tuz
Karabiber
Yapilisi
Tavuk butlarini belirtiken su miktari ile haslayip sogumaya birakiyoruz.ben aksamdan kaynatip sogumaya birakiyrm yapmak istedigimde pratik hazir bulunuyor.o ara 4 yemek kasigi unu 1 yemek kasigi tereyag ve 2 yemek kasigi sivi yag ile kavuruyoruz.Unun tadinin agiza gelmemesi icin guzel kavuruyoruz ama yakmadan.sonra tavuk suyunu ilave ediyoruz.kaynamasini beklerken tavuk butlarini kup kup dogruyoruz.sonra onlari ilave ediyruz.kaynamayi beklerken orta atesde terbiyeyi hazirliyoruz.1 yumurta yarim limon 1 yemek kasigi un 2 yemek kasigi yogurt.cok guzel cirpilmasi lazim ki yumurta beyazi sicaga girdiginde pisip tel tel olup yemekte lezzetsiz bir goruntu vermemesi icin.Kaynadiktan sonra cirparak azar azar ekliyoruz.Tuzu ilave ediyoruz.Bir tasim kaynatip aliyoruz ocaktan.Karabibet cekip uzerine servis ediyoruz.Herkese afiyet olsun.Eki Görüntüle 1827619 Eki Görüntüle 1827620 Eki Görüntüle 1827621 Eki Görüntüle 1827622 Eki Görüntüle 1827624 Eki Görüntüle 1827625 Eki Görüntüle 1827626 Eki Görüntüle 1827627 Eki Görüntüle 1827628 Eki Görüntüle 1827629 Eki Görüntüle 1827630 Eki Görüntüle 1827631 Eki Görüntüle 1827645 Eki Görüntüle 1827649 Eki Görüntüle 1827650
Eki Görüntüle 1827655
Sagol canm benimEllerine sağlık harika görünüyor
Başarılar dilerim
Cok tesekkurlerr cnmElinize Sağlık enfes görünüyor. Başarılar dilerim:)
Canm ozellikle kasikla olctugum fotoyuda paylastim benm kasiklar uzun uzun 2 kasigim 1 tepeleme kasiga denk o yuzdenTATLIM BİŞİT SORUCAMevlaefe 5 KAŞIK UN ÇOK DEĞİLMİ?
Sagol NevrestemmmEllerine,emeğine sağlık canımÇok sık yaptığım çorbalardan biri,çok severim Sunum çok güzel olmuş
Yarışmada başarılar dilerim
Teskkurler cannmmTavuk çorbasını çok severim ama ben terbiyeli yapmıyorum.
Merak ettim bu halini.
Elinize sağlık, başarılar.
Çok güzel görünüyor evlaefebende sık yaparım bu corbayi, üstüne de sarımsaklı sirke yaparım, ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim.
Bu arada çiçeklerin de çok güzel.
Tesekkurler canmmEllerine sağlık canım, çok lezzetli gorunuyor. Yarışmada başarılar dilerim
Coookkk tesekkurler cnmmOhh miss . .
Başarılar. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?