Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazi Sevgilisi Veya Eşi Olanlar

E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar benim sevgililerim genelde terazi, bazen çok mu kıskançlar
sizi nasıl etkiliyor, çözebildiniz mi onları :)

:enbuyukkk:

kıskanc :)))
yaa asırısı kötüü kıskanclıgın normal olunca fazla etkilemez

benim nişanlım da terazi ve kıskanç
ama bende kıskancımkaydirigubbakcemile2

ben de kıskancım aslında,
peki baska özellıklerı nedır sızce?
mesela cok ılgılenınce mı ılgılenırler,
ya da cok sosyal mi sizikiler de hangı özellıklerınden memnun degılsınız mesela?

baska yorum yokmuuuuuuu

dengesizdir-sosyaldir arkadaş çevresine daha çok önm verir-herşeyi anlık yaşamak ister..bnm 4 senelik izlenmlerim :)

tanidigim bir terazi var, kendisi cok kararsiz olduugnu slöyler hep, ama dengesiz degilimdir der

bnm erkk ark ım terazi.. benim yerime herşeyi düşünür.ama çok romantik olduğunu düşünmüorum..kendsi öle olduğunu fakat şuanki şartların el vermediğini sölüyo..arkadaş çevresine evet çok önem verir..aile çok önemlidir. hayatının aşkını bulursa evlenmeye yatkındır ve güzellik bakım çok önemlidir onun için.şmdilik bukdr geldi aklıma

hmmmmm anladim
zerafete cok önem verirlermis
ve titizler biraz

en belirgin özelliği iş bitiriciliği, yani elinden uçan da kaçan da kurtulamaz. Araştırmacıdır herşeyin yolunu yöntemini bulur. Bulana kadar asla vazgeçmez. Sonraaa he evet zarif ve dikkat çekici kadınlardan hoşlanırlar, romantik bi yanları vardır ama çok sık göremezsiniz. Arkadaşları çok çok çok önemlidir onlar için, çok sinir bozucu ama bazen onları tercih edebilirler. Aynı şekilde ailelerini de yere göğe koyamazlar. Kendilerine güvenen, yetenekli, zeki ve güzel kadınlarla evlenmeyi tercih ederler. Ortamların renkli kişilikleridirler. Mesela düğünlerde ilk kalkıp oynayanlardandırlar :))) Zevklidirler, cömerttirler, kibardırlar kapıları falan açarlar siz geçmeden önce. Çok sahiplenicidirler ve DıKKAT gizli kıskançtırlar!!!! Kıskandıklarını belli etmemeye çalışırlar, bunu zayıflık olarak görüyorlar sanırım. Mesela şöyle yaparlar, normalde o kadar çok aramayan erkek siz bu akşam arkadaşlarımla çıkıyorum dediğinizde ikide bir arayıp ince detaylar içeren, bulunduğunuz ortamı koklamaya çalışan sorular sorarlar :)))) Kavga etmekten hiç hoşlanmazlar, ilişkiyi sorgulamazlar, bunu konuşmak da istemezler. Kavgacı bir tipseniz sizden kaçarlar. Gururludurlar, özür dileme süreçleri biraz uzun sürer. Bazen hiç dilemezler. Hem çok zordurlar hem de eğlenceli :=)

bunca şeye katlanıp vazegeçemedim, gerisini siz düşünün.....

Son düzenleme:
cnm bbnmki de terazi çok romantiktir incedir ve zevklidirler bi kere dengrsizlikleri var ve bnmki aşırı derece kıskanç öyle böyle değil ben hayatımda böyle bşey görmedm diğerleri de öyle mi bilmiyorum haa bi de iyisine çok iyidir ama sinirli anı çok beterdir :roflol:

benim nişanlım da terazi. 5 senedir tanıyorum kendisini. en belirgin özelliği iş bitiriciliği, yani elinden uçan da kaçan da kurtulamaz. Araştırmacıdır herşeyin yolunu yöntemini bulur. Bulana kadar asla vazgeçmez. Sonraaa he evet zarif ve dikkat çekici kadınlardan hoşlanırlar, romantik bi yanları vardır ama çok sık göremezsiniz. Arkadaşları çok çok çok önemlidir onlar için, çok sinir bozucu ama bazen onları tercih edebilirler. Aynı şekilde ailelerini de yere göğe koyamazlar. Kendilerine güvenen, yetenekli, zeki ve güzel kadınlarla evlenmeyi tercih ederler. Ortamların renkli kişilikleridirler. Mesela düğünlerde ilk kalkıp oynayanlardandırlar :))) Zevklidirler, cömerttirler, kibardırlar kapıları falan açarlar siz geçmeden önce. Çok sahiplenicidirler ve DİKKAT gizli kıskançtırlar!!!! Kıskandıklarını belli etmemeye çalışırlar, bunu zayıflık olarak görüyorlar sanırım. Mesela şöyle yaparlar, normalde o kadar çok aramayan erkek siz bu akşam arkadaşlarımla çıkıyorum dediğinizde ikide bir arayıp ince detaylar içeren, bulunduğunuz ortamı koklamaya çalışan sorular sorarlar :)))) Kavga etmekten hiç hoşlanmazlar, ilişkiyi sorgulamazlar, bunu konuşmak da istemezler. Kavgacı bir tipseniz sizden kaçarlar. Gururludurlar, özür dileme süreçleri biraz uzun sürer. Bazen hiç dilemezler. Hem çok zordurlar hem de eğlenceli :=)

bir balık kızı olarak ben bile bunca şeye katlanıp vazegeçemedim, gerisini siz düşünün.....

ne tesadüf benim eşimde terazi ve ben balıgım.. benim eşimde kıskanç degildir

benim nişanlım da terazi. 5 senedir tanıyorum kendisini. en belirgin özelliği iş bitiriciliği, yani elinden uçan da kaçan da kurtulamaz. Araştırmacıdır herşeyin yolunu yöntemini bulur. Bulana kadar asla vazgeçmez. Sonraaa he evet zarif ve dikkat çekici kadınlardan hoşlanırlar, romantik bi yanları vardır ama çok sık göremezsiniz. Arkadaşları çok çok çok önemlidir onlar için, çok sinir bozucu ama bazen onları tercih edebilirler. Aynı şekilde ailelerini de yere göğe koyamazlar. Kendilerine güvenen, yetenekli, zeki ve güzel kadınlarla evlenmeyi tercih ederler. Ortamların renkli kişilikleridirler. Mesela düğünlerde ilk kalkıp oynayanlardandırlar :))) Zevklidirler, cömerttirler, kibardırlar kapıları falan açarlar siz geçmeden önce. Çok sahiplenicidirler ve DİKKAT gizli kıskançtırlar!!!! Kıskandıklarını belli etmemeye çalışırlar, bunu zayıflık olarak görüyorlar sanırım. Mesela şöyle yaparlar, normalde o kadar çok aramayan erkek siz bu akşam arkadaşlarımla çıkıyorum dediğinizde ikide bir arayıp ince detaylar içeren, bulunduğunuz ortamı koklamaya çalışan sorular sorarlar :)))) Kavga etmekten hiç hoşlanmazlar, ilişkiyi sorgulamazlar, bunu konuşmak da istemezler. Kavgacı bir tipseniz sizden kaçarlar. Gururludurlar, özür dileme süreçleri biraz uzun sürer. Bazen hiç dilemezler. Hem çok zordurlar hem de eğlenceli :=)

bir balık kızı olarak ben bile bunca şeye katlanıp vazegeçemedim, gerisini siz düşünün.....

aynen bende balığım ve sölediklerime bunları da ekliyorum.çünkü neredeyse birebir aynı delikafadulden

arkadaşlar bende terazi burcuyum öncelikle terazi burçları dengesiz diil tam aksine çok dengeli bir burçtur fakat çok kararsızdır. iyi ve güzel giyinmesini bilir. sosyal bir insan olur bu burçtakiler ve gezmeyi dolaşmayı sever. arkadaşlarına dostlarına çok değer verir. kıskançlık bende had safhada ama burcumun özelliğimi bilmiyorumyerimseniben aslında bende bu burcun özelliklerinin çogunu taşıyorum acaba yükselenim demi terazi

bende eşimde teraziyiz. eşim çok girişken, çok çalışkan akıllı birisidir. olduramayacağı şey yoktur diyebilirim. ben daha sakin bir yapıya sahibim. ama genel özelliğimiz dürüst olmak haksızlığa gelememek içi dışı bir olmak

ben teraziyim ama hiç kıskanç değlim bekarken terazi sevgilimde oldu hiç kıskanç değildi tersine öz gventavan yapmıştı beyefendide

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

X