Kızlar size acil bir şey danışmam lazım. Benim burcum terazi, başta belirteyim. 3-4 haftadır spor salonunda bakıştığım bir terazi erkeği var. Hatta instagramdan onu takip ettiğim an geri döndü. Fotoğraflarından birini beğenince birkaç gün boyunca benim fotoğrafımı da beğenmesini bekledim, beğenmedi. Derken bir baktım bir beğeni! Onndannnn

Fakat bu inatçı erkeğimiz beni facebooktan falan da eklemedi, ben de eklemeyeceğim. Tutuldum mu bilmiyorum, salonda görmediğim zaman meraklanıyorum ve içim içimi yiyiyor, hep onu düşünüyor ve onun hakkında konuşmak istiyorum. Bugün arkadaşlarım bana, ben ona bakmıyorken bana baktığını söylediler. Ben nasıl mutlu nasıl mesuuduum... Bir gün ağırlık çalışırken bana gülümsedi, ben heyecandan öyle kasım kasım kasılıyor ve buz kesiyorum ki anlatamam, tebessüm edebildiysem de o bunu fark etti mi bilmiyorum-maalesef-
Her neyse, fiziği anlatıyorum boy 179-180 falan aşırı kaslı, fena kaslı. Muhteşem bir yüzü, minik bir burnu var. Saçlar kumral, parlak ve düze yakın dalgalı.
Kendimi anlatıyorum 184 boyunda, maalesef kalın

-ama çok da değil- kıvırcık, uzun saçlı ve güzel yüzlü

Bu bakışmaların boşa çıkmayacağını düşünüyorum. Biri lütfenn bunu açıklasın, içim de rahat etsin. Önerileri olan varsa da dinlemeye hazırıım