- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Atacağınız her kurşunun böğrüme geleceğini hesap ederek yorum yapın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna katılmıyorum ikizlerden hiç hoşlaşmam anlaşması da zorTerazi burcu İkizlerin yan çarıdır
Dengesizim olum anlamıon mu
Bence yalan söylemeyi çok güzel beceriyoruz Kararsızlık bence en mükemmelini istediğiniz için. Ayriyeten biraz da tembel miyiz neBen çok kararsızım ya kullandığım veya söylediğim kelimelerin çelişkili olduğunun sonradan farkına varıyorum o derece dengesizzzz ama halimden memnunum gıcık olsam da bak gene çelişkili
Bende katılmıyorum. Kimse ikizler gibi olamaz hafazanallahTerazi burcu İkizlerin yan çarıdır
Akşam akrep konusu bekle.Kendisini mükemmel sanan ama ne istediğini bilmeyendir. Şahsen teraziler ve yaylar birbirlerinin alternatif çarları gibi. Tabii yay daha kötü totalde.
Terazi erkeği gayet özgüvenli, yavşak olur. Ama bu özgüven bi aslan ihtişamı göstermez.
Teraziler kendinize gelinnnnn
Ay evet aşırı rahatıma düşkünüm keyfimin kahyası ve benBence yalan söylemeyi çok güzel beceriyoruz Kararsızlık bence en mükemmelini istediğiniz için. Ayriyeten biraz da tembel miyiz ne
Ortada oluyorum ama diğeri doğru kinci değilim mesela
Evet ya kincilik sıfır.
Nefret ettiklerimAy evet aşırı rahatıma düşkünüm keyfimin kahyası ve ben
Kuzenimin burcudur kendisi.Atacağınız her kurşunun böğrüme geleceğini hesap ederek yorum yapın
Nasibimi almışım tşkBakın bir de şöyle bi olay var. Teraziyle çok güzel eğlenirsin. Mesela bi ortamda ikizler varsa durmadan konuşur. Sıkılırsın. Yay varsa sinsi sinsi seni manipüle etmeye ve kendisini eğlendirmenizi ister. Kova zaten boş çar onu geçelim. Terazi anı yaşamayı gülmeyi çok iyi biliyor. Bu yüzden terazilerle arkadaş olmayı severim. Kasmadan şartlardan şikayet etmeden ne varsa onunla eğlenmesini gülmesini bilendir ortamda.
Akrep üstü yengeç ay balık olarak söylüyorum ki beni bile mutlu ediyorlar
Abla bizden ne istiyorsun hangi yay seni üzdü . Onun ağzını yüzünü kırayımKendisini mükemmel sanan ama ne istediğini bilmeyendir. Şahsen teraziler ve yaylar birbirlerinin alternatif çarları gibi. Tabii yay daha kötü totalde.
Terazi erkeği gayet özgüvenli, yavşak olur. Ama bu özgüven bi aslan ihtişamı göstermez.
Teraziler kendinize gelinnnnn
Derhal burayı terket piss yay (yok canım ne yükselenim yayı)Abla bizden ne istiyorsun hangi yay seni üzdü . Onun ağzını yüzünü kırayım