- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
ben bu topiği daha yeni görüyorum
Terazi kadınların güzellik yanı sıra kendine has sempatik yüzleri vardır bu topikte de baktım da koyulan fatolara gerçekten d öyle:)
oooo hoşgeldin aramızaaaa, süpersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terazi kadınların güzellik yanı sıra kendine has sempatik yüzleri vardır bu topikte de baktım da koyulan fatolara gerçekten d öyle:)
selam kızlar
ben de geldim aranıza terazi burçtaşınız olarak
Terazi hatunları napionuz hava güzel gezip tozalımmı dediniz
hoşgeldin canımcımmmm
sormaaaa yaaaa mütevaziyiz ama bu konuda taviz verilmezki...
çok tatlıyızzz çookkkkk
evettt çok tatlıyız şahaneyiz bitaneyiz 13 ekim 82 bidaha dünyaya gelsem gene terazi gelmek isterdim şanslıyızzz
hoşbulduk büyüyelim kocaman bir aile olalımhooop hoşgeldin canımmmm... Bütün teraziler toplandık,gitgide de büyüyoruz
Merhaba arkadaşlar, son 6 aydır enteresan bir şekilde devamlı doktordayım... Eylül sonu terazilerde de aynı sorun var mı?
Terazi Burcuyum,
terazi burcunun özelliklerinide tasirim,ve iyiki terazi burcuymuyum
evettt çok tatlıyız şahaneyiz bitaneyiz 13 ekim 82 bidaha dünyaya gelsem gene terazi gelmek isterdim şanslıyızzz
hoşbulduk büyüyelim kocaman bir aile olalım
Hoş geldin!selam kızlar
ben de geldim aranıza terazi burçtaşınız olarak
Ben deTerazi Burcuyum,
terazi burcunun özelliklerinide tasirim,ve iyiki terazi burcuymuyum
hoş geldiniz. amcamın oğlu ve iş arkadaşım da 29 eylül doğumlu TERAZİler... tabii 3 sene farkla.bende eylül sonuyum 29 eylül:)
sen de hoş geldin aramıza...günaydın.. ben de teraziyim 25 eylül doğum günüm :)
günaydın.. ben de teraziyim 25 eylül doğum günüm :)
Günaydın, güzel terazi hatunları...
Sohbetimiz "günaydın" dan öteye gitmiyor ne yazık ki!