teras ya da balkonlarımız

edebiyat61

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
44
1
298
Trabzon
sevgili becerikli zevkli hanımlar, balkon ve teras düzenlemesi hakkında bilgi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. Evimde bir balkon ve teras bulunmakta yeni taşındım nasıl yeşillendirip dizayn edebileceğimi bilmiyorum yardım bekliyorum. Daha önce bu konu açıldı mı onu da bilmiyorum. Şimdiden ilgilerinize teşekkür ederim.

cnm koçtaş praktiker ya da ikea gibi mağazaları gezersen bence çok güzel fikirler objeler bulabilirisn. çok şık masa sandalye takımları,şezlong deniyor sanırım sallanan koltuklar yapmasından gerçeğine çeşit çeşit çiçekler fenerler falan var. benim balkonum sadece çamaşırlık koyacak kadar olduğu için pek öyle şeyler almıyourm ama senin gibi terasım olsa önce güzel bi masa sandalye takımı alırdım. rattan yada ahşap. çiçekler koyardım.

cnm koçtaş praktiker ya da ikea gibi mağazaları gezersen bence çok güzel fikirler objeler bulabilirisn. çok şık masa sandalye takımları,şezlong deniyor sanırım sallanan koltuklar yapmasından gerçeğine çeşit çeşit çiçekler fenerler falan var. benim balkonum sadece çamaşırlık koyacak kadar olduğu için pek öyle şeyler almıyourm ama senin gibi terasım olsa önce güzel bi masa sandalye takımı alırdım. rattan yada ahşap. çiçekler koyardım.

çok teşekkürler canım en kısa zamanda bakacağım belki fotoğraf da koyarım buraya

sevgili becerikli zevkli hanımlar, balkon ve teras düzenlemesi hakkında bilgi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. Evimde bir balkon ve teras bulunmakta yeni taşındım nasıl yeşillendirip dizayn edebileceğimi bilmiyorum yardım bekliyorum. Daha önce bu konu açıldı mı onu da bilmiyorum. Şimdiden ilgilerinize teşekkür ederim.

$540295_2699998879581_2006147484_n.webp

ben bu sekılde duzenlemıstım balkonumu yazın cok guzel bı ortam olmustu. Annemın eskı perdelerını ortadan kesıp ıkıye ayırdım o sekılde taktım. Isık topları fenerler mumlar çiçekler tabı daha guzel seyler de koyulabılırseneye belkı daha guzel bı sey yaparım:72:

bu konu güzel olmuş ,benimde bir teras ve bir balkonum var ,balkonu kapattırdım pimapenle birde küçük masa koydum ,2 sandalye o kadar .ama terasa henüz birşey yapmadım çünkü üstünün kapanması gerekiyor ,yağmurlu havada filan tüm yağmur terasta çünkü ;kar yağdığında düşünemiyorum bile çıkılmaz artık hiç ,ama yaz için benimde düşüncelerim var ,bir daha ki yaza artık ..
buradaki paylaşımlardan fikir alabilrim diye düşünüyorum ..

bende de bir balkon var ve ne yapacağımı bilmiyorum sadece bir masa ve sandalye olarak düzenlesem yetecek ama
kibar ve rahat bir şekilde döşemek istiyorum
çok baktım ama bulamadım

edebiyat61 merhaba,

öncelikle hayırlı olsun yeni eviniz..
benim de bu aralar aklımda sürekli balkonu yeniden düzenleme fikri var, biraz araştırma safhasındayım şu ara..
şu an masa+sandalye kullanıyorum ama kimse sandalye tepesinde tünemek istemiyor, o yüzden daha rahat alternatiflere bakacağım..
benim balkon şimdilik bu şekilde Smyrnetalya: Balkon sefası

bunlar da beğendiklerim Smyrnetalya: Balkonda keyif zamanı

dilerim işinize yarar..
araştırıp güzel şeyler buldukça buraya eklerim..
sevgiler

$522881_2700000359618_1218742882_n.webp

PERDELER DE BOYLE:) AMA COK KIRLENIYOR VE TÜLÜN TEMİZLENMESİ ZOR O YUZDEN FARKLI BI SECENEK LAZIM BANA DA EN GUZELI SMYRNETALYANIN OLDUĞU GİBİ CAMLA KAPATMAK SANIRIM:nazar:

TEŞEKKÜR EDERİM SİZİNKİNİN YANINDA:):nazar:

aaa aşkolsun, benimkinin nesi var..ben de değiştirmek istiyorum zaten, sandalye tepesinde tünemekten bıktım :50:
bence değişik olmuş balkonunuz, çok ta sevimli, perde olayı da süper ama haklısınız çok kir tutar..
ben camla kapattım çünkü 1. katta oturuyoruz, altımızda da sundurma var, allah korusun, hırsızlık durumu olmasın diye yaptırdım..bir de çok güzel güneş alıyor öğleye kadar, kışın oturup kahve keyfi yaparız diye düşündüm:-)

ben çok sevdim balkonunuzu, güle güle oturun, güzel keyifleriniz olsun..

aaa aşkolsun, benimkinin nesi var..ben de değiştirmek istiyorum zaten, sandalye tepesinde tünemekten bıktım :50:
bence değişik olmuş balkonunuz, çok ta sevimli, perde olayı da süper ama haklısınız çok kir tutar..
ben camla kapattım çünkü 1. katta oturuyoruz, altımızda da sundurma var, allah korusun, hırsızlık durumu olmasın diye yaptırdım..bir de çok güzel güneş alıyor öğleye kadar, kışın oturup kahve keyfi yaparız diye düşündüm:-)

ben çok sevdim balkonunuzu, güle güle oturun, güzel keyifleriniz olsun..

Çok guzel dusunmussunuz kısın hem içeride hem dısarıda gıbı hısseder ınsan yagmuru hıssetmek ızlemek cok guzel...

Çok guzel dusunmussunuz kısın hem içeride hem dısarıda gıbı hısseder ınsan yagmuru hıssetmek ızlemek cok guzel...

Evet bugün ben de aynı şeyi düşündüm!:-) Antalya'da ilk yağmurlar başladı da..
Yağmur yağarken balkonda oturup birşeyler içmek çok keyifli oluyor, üstelik üşümüyorsunuz da;)
Eğer böyle bir isteğiniz varsa, dilerim siz de gerçekleştirirsiniz;)

Back
X