Çok haklısın benim için işgenceye dönüşüyor
tepkinin kötü olmasından ziyade farklı olması korkutuyor beni
en azından sen 6 senedir bunu nasıl söylemezsin beni nasıl kandırırsın lafı ile gelmesinden korkuyorum
söyledikten sonra her beraberlikten sonra aldınmı almadınmı diye beni bunaltmasından çekiniyorum
offf ne biliyim
bazen şiddetli bir tartışmada ağzımdan atasım geliyor ama yutuyorum
bence de "6yıl neden beni kandırdın" demeye hakkı var... ancak eşinizin anlamaması da tuhaf.
fakat uzun suredir aynı seyi aynı kisi ile yaşıyorsanız bu sorun sizin özelinizde bir durum olmaktan cıkıp karsılıklı bir problemdir artık.
madem ki yüzlesmekten ve sonradan soracagı seylerden cekiniyorsunuz daha yuvarlak cümlelerle de durumunuzu ona anlatabilirsiniz.
fakat once kendinize özelestiri yapmanız gerek, erkegi tatmin etmek uzere bir rol bicip sırf evlisiniz diye eşinizi mutlu etmek icin yaptıgınız fedakarlık hic normal degil, hele 6yıl cok ama cok fazla. sorun da belki kendi duygularınızı bu sekilde ikinci plana atmanızdadır...
böyle hayat gecmez. evliligi cinsellige indirgemiyorum ama ilişkinin en temel ayaklarından biri oldugunu da yadsıyamayız.
muhtemelen tüm genckızlıgınız boyunca baskıladıgınız birseyin bir anda süper olmasını beklememişsinizdir fakat "normal" olanın bu şekilde oldugunu düşünüp devam etseniz de artık yetiskin bir kadın olarak eşinizle, sevdiginiz kisiyle bu durumu saglıgınız icin paylasmanız gerek.
isterseniz yeni konu açın, benzer sorunu yaşayan kadınlar ve eşleriyle kurdukları iletisim belki size daha cok yardımcı olur.
eşinizin nasıl biri oldugunu, psikolog kararı verirseniz maddi durumunuz nasıl vs bilmedigimden dolayı keskin şeyler söylemekten kaçınıyorum dogrusu.
çünkü ben direkt konusma taraftarıyım. hatta 6yıl bunları yaşamanıza ragmen sürdürdügünüz evlilik bile şaşırtıcı geldi.