Terapi...

Çok haklısın benim için işgenceye dönüşüyor
tepkinin kötü olmasından ziyade farklı olması korkutuyor beni
en azından sen 6 senedir bunu nasıl söylemezsin beni nasıl kandırırsın lafı ile gelmesinden korkuyorum
söyledikten sonra her beraberlikten sonra aldınmı almadınmı diye beni bunaltmasından çekiniyorum
offf ne biliyim
bazen şiddetli bir tartışmada ağzımdan atasım geliyor ama yutuyorum

bence de "6yıl neden beni kandırdın" demeye hakkı var... ancak eşinizin anlamaması da tuhaf.
fakat uzun suredir aynı seyi aynı kisi ile yaşıyorsanız bu sorun sizin özelinizde bir durum olmaktan cıkıp karsılıklı bir problemdir artık.

madem ki yüzlesmekten ve sonradan soracagı seylerden cekiniyorsunuz daha yuvarlak cümlelerle de durumunuzu ona anlatabilirsiniz.
fakat once kendinize özelestiri yapmanız gerek, erkegi tatmin etmek uzere bir rol bicip sırf evlisiniz diye eşinizi mutlu etmek icin yaptıgınız fedakarlık hic normal degil, hele 6yıl cok ama cok fazla. sorun da belki kendi duygularınızı bu sekilde ikinci plana atmanızdadır...

böyle hayat gecmez. evliligi cinsellige indirgemiyorum ama ilişkinin en temel ayaklarından biri oldugunu da yadsıyamayız.
muhtemelen tüm genckızlıgınız boyunca baskıladıgınız birseyin bir anda süper olmasını beklememişsinizdir fakat "normal" olanın bu şekilde oldugunu düşünüp devam etseniz de artık yetiskin bir kadın olarak eşinizle, sevdiginiz kisiyle bu durumu saglıgınız icin paylasmanız gerek.

isterseniz yeni konu açın, benzer sorunu yaşayan kadınlar ve eşleriyle kurdukları iletisim belki size daha cok yardımcı olur.
eşinizin nasıl biri oldugunu, psikolog kararı verirseniz maddi durumunuz nasıl vs bilmedigimden dolayı keskin şeyler söylemekten kaçınıyorum dogrusu.
çünkü ben direkt konusma taraftarıyım. hatta 6yıl bunları yaşamanıza ragmen sürdürdügünüz evlilik bile şaşırtıcı geldi.

Evet iyi şeyler oluyor sanki ama ben cinsellik yüzünden öyle mesefe koydum ki araya çok uzağız
Şimdiye kadar hep evde annemler var çekiniyorum dedim artık bahanem kalmadı kaçacak noktam yok, ama zorlayamıyorum kendimi
Eskiden böyle değildim çok istekli olmasam da rahatsız olmuyordum

Zamana Bırakma sebebim de ilk başta kadındoğumcuma sordum doğumdan sonra ilk bir sene normal dedi
Sonraki bir sene de kendime itiraf etmem sürdü

aslında doktorunuz 1yıl konusunda sizi uyarmıs. uzadıgı taktirde tekrar danıssaydınız veya hemen bir psikologa gitseydiniz belki sürec bu kadar uzamazdı.
ancak diger geçen 1 yıl süresince ilişkinizde paylasım ve sorumluluk noktasında da cok sorunlar yaşadınız...
neyse, eşinizle konusup yeni bir baslangıc yaparcasına düzeltme kararı vermişsiniz, umarım her sey sizin icin güzel olur...

aslında doktorunuz 1yıl konusunda sizi uyarmıs. uzadıgı taktirde tekrar danıssaydınız veya hemen bir psikologa gitseydiniz belki sürec bu kadar uzamazdı.
ancak diger geçen 1 yıl süresince ilişkinizde paylasım ve sorumluluk noktasında da cok sorunlar yaşadınız...
neyse, eşinizle konusup yeni bir baslangıc yaparcasına düzeltme kararı vermişsiniz, umarım her sey sizin icin güzel olur...

Ikinci bir yıl da geçmişi tamir etmekle geçmiş geçmişe bakınca farkediyorum
Cinsellik düşünmek aklıma bile gelmemiş
Ama şimdi inanılmaz çıkmazda hissediyorum

Hatta söylediğime bile pişman oldum diyebilirim çünkü dün gece elinden telefon internet düşmüyor falan diye söylendi doktor araştırıyor olduğumu bilnimesine rağmen!!!

Belki de hiç çabalamamalıyım...

Ikinci bir yıl da geçmişi tamir etmekle geçmiş geçmişe bakınca farkediyorum
Cinsellik düşünmek aklıma bile gelmemiş
Ama şimdi inanılmaz çıkmazda hissediyorum

Hatta söylediğime bile pişman oldum diyebilirim çünkü dün gece elinden telefon internet düşmüyor falan diye söylendi doktor araştırıyor olduğumu bilnimesine rağmen!!!

Belki de hiç çabalamamalıyım...

telefon ve internet konusunda başka sıkıntılarınız varsa bilemem.
cinsel manadan bagımsız bir sekilde sizinle evde vakit gecirmek istedigi icin söylemiş olabilir,

mesela bazen kendi yaptıgım işe o kadar gömülüyorum ki erkek arkadasım forumda konularını gordugumuz "eşim kendi kendine vakit geciriyor benimle ilgilenmiyor" diyen kadınlarla benzer sikayetlerde bulunabiliyor.
yani böyle bir durumun varsa ve diger tüm bos vakitlerini cocuklara harcadıgın icin özlüyorsa söylenmiş olabilir.

onemli olan doktor arastırıyorum dedikten sonraki tepkisi.
umursamayıp kendi istekleri icin bencillik ediyorsa haklısın derim.

cabalama konusunda da bu sorun elbette onunla ve evliliginizle de ilgili.
ancak madem bunu çözmek istiyorsun öncelikle kendin icin cozmeye calıs,
ayrılsanız bile cinsellik hayatın bir parcası, bastırılan duygular baska bir yerden patlak verebilir, belki cok daha gergin bir kadın olursun... cocuklarının cinsel gelisimiyle ilgili yonlendirirken de etkisini gorursun bunun.
o yüzden kendini kotu hissettigin olumsuz yakıstırmalar yaptıgın dusuncelerden uzaklasmak icin de terapi iyi gelecektir bence.

bazen yaşadığımız travmalar sonucu olabiliyor.
hep mi vardı yoksa doğumdan sonramı oldu?

153ü arayıp ne dicem ki :KK17:
153 tuşla canım 4 sonra 1 bas randevu almak istiyorum dersin yetişkin için istanbuldasın dimi canım sonra sana yakın olan yerleri söylüyorlar istediğini seçiyorsun

telefon ve internet konusunda başka sıkıntılarınız varsa bilemem.
cinsel manadan bagımsız bir sekilde sizinle evde vakit gecirmek istedigi icin söylemiş olabilir,

mesela bazen kendi yaptıgım işe o kadar gömülüyorum ki erkek arkadasım forumda konularını gordugumuz "eşim kendi kendine vakit geciriyor benimle ilgilenmiyor" diyen kadınlarla benzer sikayetlerde bulunabiliyor.
yani böyle bir durumun varsa ve diger tüm bos vakitlerini cocuklara harcadıgın icin özlüyorsa söylenmiş olabilir.

onemli olan doktor arastırıyorum dedikten sonraki tepkisi.
umursamayıp kendi istekleri icin bencillik ediyorsa haklısın derim.

cabalama konusunda da bu sorun elbette onunla ve evliliginizle de ilgili.
ancak madem bunu çözmek istiyorsun öncelikle kendin icin cozmeye calıs,
ayrılsanız bile cinsellik hayatın bir parcası, bastırılan duygular baska bir yerden patlak verebilir, belki cok daha gergin bir kadın olursun... cocuklarının cinsel gelisimiyle ilgili yonlendirirken de etkisini gorursun bunun.
o yüzden kendini kotu hissettigin olumsuz yakıstırmalar yaptıgın dusuncelerden uzaklasmak icin de terapi iyi gelecektir bence.

Anlamsız bi tepkiydi verdiği, hep oyun oynadığı için kızardım misilleme yaptı doktor araştırıyorum dediğimde anlayamadığım bi tepki verdi

Aslında beni en çok korkutan kız çocukları cinsel Kimliğini anneden kazanır kısmı oldu ben annemle babamı elele bile görmedim bu güne kadar
Belki de aileyle alakalı kızım da böyle olsun istemiyorum

ankarada da vardır canım zaten seni yönlendiriyorlar içeriğini sormuyorlarr

153 tuşla canım 4 sonra 1 bas randevu almak istiyorum dersin yetişkin için istanbuldasın dimi canım sonra sana yakın olan yerleri söylüyorlar istediğini seçiyorsun

Ankaradayım ücretsiz mi randevu Alınan yer?
Devlet hastanesi falan mı yoksa Belediye hizmeti mi?
Özel değilse ne için gidiyorsun

Ankaradayım ücretsiz mi randevu Alınan yer?
Devlet hastanesi falan mı yoksa Belediye hizmeti mi?
Özel değilse ne için gidiyorsun

ücretsiz canım

ayriyetten bazı belediyelerden de alabiliyorsun

ben geçmişimde yaşadığım öfke kontrolü için gidiyordum canım eşimin üstüne çok varıyordum

Memnun musun peki? gittiğin yer devlet hastanesi mi?

memnunum baya faydası olmaya başladı artık kendimi durdurmaya başladım devlet hastanesi değil kadın sağlıkla bir yerde psikologda

Anlamsız bi tepkiydi verdiği, hep oyun oynadığı için kızardım misilleme yaptı doktor araştırıyorum dediğimde anlayamadığım bi tepki verdi

Aslında beni en çok korkutan kız çocukları cinsel Kimliğini anneden kazanır kısmı oldu ben annemle babamı elele bile görmedim bu güne kadar
Belki de aileyle alakalı kızım da böyle olsun istemiyorum

kendisini de bu konuyla ilgili sucluyor olabilir, gerginligi de öyle yansımıstır.
yerinde olsam gecmisle ilgili cok ciddi sıkıntılarım olurdu ve devam etmezdim muhtemelen.
fakat madem cabalamayı, deneyip görmeyi sectin; eşini masum gostermek icin demiyorum fakat soyledigin sey karsısında onun da egosu zedelenmis olabilir veya cinselligi nasıl cozecegiz diye dert ediyordur, sadece dısavurum sekliniz farklıdır...?
o yüzden ona kızıp u dönüşü yapma bence,
bu terapiyi oncelikle kendin icin iste. o vakit eşini mutlu etmek degil kendi ic huzurun icin yaptgını düşünmenle belki süreç daha hızlı da ilerleyebilir.

bu konuda bir uzmanlıgım yok ama cocukların illa anne babalarını öyle gormesinin şart oldugunu düşünmüyorum.
mesela siz ayrılmıs da olabilirdiniz veya babasından uzak yasayan cocuklar var, onların cinsel gelisimi bozuk mu oluyor yani?
onemli olan sizin cocukları nasıl yönlendireceginiz bence,
abartılı bile olmayan en ufak davranısında kızım bacagını actın teshirci misin, sevgili edinmek neymis, sevdiginin elini tutan fuhus yapmıs olur vb seyleri direkt veya dolaylı yoldan söylemediginiz sürece sıkıntı olmaz.
elbette eşinle kendi hayat görüsünüze göre yetistirirsiniz de demek istedigim sey önceki konularda belirttigin rahatsızlık duydugun seylerle ilgiliydi.

fakat cinselligin bastırılmasında ve muhtemel sorunlarda ailelerin büyük rol oynadıgı noktasında yazdıgına tamamen katılıyorum.

Olay fızyolojık olabılır, Kadın doğum doktoruna once muayene olmanızı tavsıye ederım.Daha sonrasında durumu asamayacagınızı dusunursenız Evlilik terapıstı tavsıye ederım.Cınsel yönden de guclendırıyorlar.. Aglanacak bı durumunuz yok.. Kendınızı kotu hıssetmeyın lütfen..

kendisini de bu konuyla ilgili sucluyor olabilir, gerginligi de öyle yansımıstır.
yerinde olsam gecmisle ilgili cok ciddi sıkıntılarım olurdu ve devam etmezdim muhtemelen.
fakat madem cabalamayı, deneyip görmeyi sectin; eşini masum gostermek icin demiyorum fakat soyledigin sey karsısında onun da egosu zedelenmis olabilir veya cinselligi nasıl cozecegiz diye dert ediyordur, sadece dısavurum sekliniz farklıdır...?
o yüzden ona kızıp u dönüşü yapma bence,
bu terapiyi oncelikle kendin icin iste. o vakit eşini mutlu etmek degil kendi ic huzurun icin yaptgını düşünmenle belki süreç daha hızlı da ilerleyebilir.

bu konuda bir uzmanlıgım yok ama cocukların illa anne babalarını öyle gormesinin şart oldugunu düşünmüyorum.
mesela siz ayrılmıs da olabilirdiniz veya babasından uzak yasayan cocuklar var, onların cinsel gelisimi bozuk mu oluyor yani?
onemli olan sizin cocukları nasıl yönlendireceginiz bence,
abartılı bile olmayan en ufak davranısında kızım bacagını actın teshirci misin, sevgili edinmek neymis, sevdiginin elini tutan fuhus yapmıs olur vb seyleri direkt veya dolaylı yoldan söylemediginiz sürece sıkıntı olmaz.
elbette eşinle kendi hayat görüsünüze göre yetistirirsiniz de demek istedigim sey önceki konularda belirttigin rahatsızlık duydugun seylerle ilgiliydi.

fakat cinselligin bastırılmasında ve muhtemel sorunlarda ailelerin büyük rol oynadıgı noktasında yazdıgına tamamen katılıyorum.

Eminim çocuklar olmasa Çoktan vazgeçmiştim daha çok yakın bir zamana kadar bitmiş bir ilişki olarak görüyordum durumumuzu ama çocuklar babadan bir gün ayrı kalsa çıldırıyorlar resmen...

Back