Terapi...

Eski konularına söyle bir göz attım. Sen doğum sonrası depresyonda falan da olabilirsin. Bazen bu depresyonlar yıllarca sürebiliyor. Sanırım çalışıyorsun. İkiz çocuklar, bakımları, eşten yardım ve kayınvalide gibi hususlar seni iyice bunaltmış. Annende eşini pek sever gibi durmuyor, gelmesin diyeceğim ama hafta içi eşin yok sana destek verecek. Çalışmak zorundamısın. Belki çalışmazsan kocanın yanına gitsen senin için daha iyi olur. Belki o da sana destek verir biraz. Birde çalışma stresi yaşamazsın. Çocuklar 4 yaşına gelinceye kadar annelere izin verseler ne güzel olur. Ama nerde. Biz çalışan çocuklu kadınlar, çocuklar küçükken çok zorlanıyoruz.

Annemlerle esimin arası düzeldi eşim buraya geldi annemler gitti
Nispeten herşey düzene girdi diyebilirim

Çalışma konusu ise çalışmadan yapamam ben çok alışığım ama yıllardır evliliğimde o kadar çok şey birikti ki şaşırılacak bi sonuç değil aslında

Zaten o kadar belli ediyorum ki numara yapmam falan mümkün değil karşımdaki çocuk olsa anlar
Söyle bu hayat böyle gitmez ama beni işin maddi boyutu ürkütüyor
Ürkütmesin ucuz olan yerler de vardır ve yardımcı olacak doktorlarda

Beş senelik evliliğimin iki senesi yani doğumdan sonrası cinsellikten kaçmakla geçti sonunda tüm cesaretimi toplayıp eşime cinsel dürtüm olmadığını tedavi olmak istediğimi söyledim...

Şu an Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum!!!

Nereye gideceğim nerden başlayacağımı bilmiyorum
Maddi olarak yüklü meblağlar ödeyemem, neresi uygun fiyatlı bilemiyorum...

Çıkmazda hissediyorum kendimi!!!

Öncelikle fizyolojik olarak bir sorun olup olmadığına baktırın.Eğer hormonal bir sıkıntı yoksa psikologa gitmeniz gerekir.Psikiyatrise gidersen yapacağı tekşey ilaç vermek olur.O zaman ihtimal varsa bile orgazm olma ihtimali sıfırlanır.Psikiyatri ilaç verir, psikolog düzenli görüşmelerle terapi yapar.Devlet hastanelerinde direkt psikologa gidemezsiniz.Önce psikiyatristten randevu alacaksınız ve psikiyatrise psikologla görüşmek istediğinizi belirtirseniz o sizi yönlendirecek.Geçmiş olsun.

Eğer hormonal bir sıkıntı yoksa psikologun ilk sorgulayacağı şey,eşinizle en son ne zaman birlikte vakit geçirdiğiniz.Bana göre çocukları bırakabileceğiniz birileri varsa eşinizle en az bir hafta başbaşa , ev dışında bir otelde vakit geçirin.Birazda senin isteklerin doğrultusunda fantazi yapın.Bu psikologdan daha ucuz ve daha kısa süreli bir çözüm olabilir.Yaşam stresi buna engel olabiliyor,çocuklardan dolayı kısıtlı zaman ve dikkat dağılması buna sebep olabilir.

Ankaradayım
Ama gidip başarılı olanları duymaya çok ihtiyacım var hiç bir forumda göremedim
Şahin uçar ile ilgili yorumlara bir bakın isterseniz.

Eğer hormonal bir sıkıntı yoksa psikologun ilk sorgulayacağı şey,eşinizle en son ne zaman birlikte vakit geçirdiğiniz.Bana göre çocukları bırakabileceğiniz birileri varsa eşinizle en az bir hafta başbaşa , ev dışında bir otelde vakit geçirin.Birazda senin isteklerin doğrultusunda fantazi yapın.Bu psikologdan daha ucuz ve daha kısa süreli bir çözüm olabilir.Yaşam stresi buna engel olabiliyor,çocuklardan dolayı kısıtlı zaman ve dikkat dağılması buna sebep olabilir.

Eşim sağolsun benim isteklerine Yönelik davranıyor zaten ama çocukları bırakacağım kimse yok ki bunu söyleyebileceğim kimse yok

Bu tip şeyler psikolojik olmaktan çok fiziksel oluyor aslında. Çoğu vakada hormonlarla ilgili durumlar söz konusu oluyor. Terapiden önce işinin ehli bir jinekologla görüşüp bu ihtimali elemeniz daha mantıklı bence.

prolaktin hormonun yükseekse mesela hem depresyona giriyorsun hem de cinsel isteksizlik yapıyor.

sizin durumunuzu biliyorum inşaallah bir çöüm blursunuzda hem evliliğinizdeki sorunlarr de sizdeki sorunlar hallolur

Zaten o kadar belli ediyorum ki numara yapmam falan mümkün değil karşımdaki çocuk olsa anlar
Söyle bu hayat böyle gitmez ama beni işin maddi boyutu ürkütüyor
benide konuşmak ürkütüyor
konuşunca eşinin tepkisi ne oldu peki

benide konuşmak ürkütüyor
konuşunca eşinin tepkisi ne oldu peki
Terapisti gitmek istiyorum isteksizim dedim Tamam git gerekiyorsa ben de geleyim dedi sustu seninle alakası yok içimde o dürtü yok dedim herşey ortada belli zaten dedi konu kapandı
Zaten anlıyorlar ki...

Terapisti gitmek istiyorum isteksizim dedim Tamam git gerekiyorsa ben de geleyim dedi sustu seninle alakası yok içimde o dürtü yok dedim herşey ortada belli zaten dedi konu kapandı
Zaten anlıyorlar ki...
benimki anlamıyor o zaman
ya da ben bilmeden istemeden oskarlık bir oyuncu oldum

öncelikle geçmiş olsun
ne güzel cesaret edip söylemişsin
6 senelik evliyim ve cesaret edemedim
her ilişki işgenceden numara yapmadan öteye geçemedi
bigün bende cesaretimi toplarmıyım acaba

işkence gibi diyorsunuz... hem de 6 yıl??
neden eşinize söylemiyorsunuz?
tepkisi cok kötü oldu diyelim, antropoz olmasını mı bekleyeceksiniz stressiz bir sekilde yastıga kafanızı koyabilmek icin?
yapmayın lütfen, kendinize deger verin.
eger ortada bir sorun varsa bu karsılıklıdır,
eşinizle paylasın size destek olsun, hayatınızı paylastıgınız kisi, sizin en mahreminizi bilen kişi o, onunla sorunlarınızı paylasmaktan cekinmeyin, beraber çözüm arayın...

Artık şehir dışına gitmiyor annemler gitti çocuklarla İkimiz ilgileniyoruz nispeten herşey daha iyi ancak Tabiki 5 Yıldır sadece haftasonu görüşüyor olmanın öfkesiyle uzaklaşmışlığım, hastalığım, ailesiyle yaşadığımız Sıkıntılar vs vs artık taştı bende sanırım. affedemediğim ama zamana Bıraktığım şeyler var ama zihnim öyle demiyor galiba...

Önce kadındığumcuma mı gitmeliyim yoksa pskiyatriye mi onu bilemiyorum
Anti depresan kullandığım için psikoloğa direkt gitmek doğru olmaz sanırım

Ben de sgk anlaşması olduğu için madalyon düşünüyorum aslında

Ayrıca gerek daha önceki devlet hastanesi deneyimim gerekse kendim devlet hastanesinde çalıştığım ve sistemden bilgilerimi iş Arkadaşlarımın görme olasılığı sebebiyle özelden başla çarem yok

olumlu gelişmeler olmasına sevindim, üstelik beraber gidelim diye de teklif etmiş...
aslında soruna dair tüm sorumlulugunu almanı dogru bulmuyorum,
ama onun elinden geleni yaptıgına inanıp zamana bırakmayı secmissin ne diyebilirim ki... bu süre zarfında da kendinle ilgili birseyler yapmak istiyormuşsun, bence terapide önce eşinle ilgili konuları da halletmeye calısın, hatta onun da aynı hekime/psikologa gitmesi iyi olabilir.

diger konuda da pek bilgim yok ama ilac kullanılsa da gidilebilir bence, sizofreni gibi birsey degil ki bu. madalyonda hem psikologlar hem de psikiyatrlar oldugu icin ilk bilgilerini degerlendirip gerekirse doktora yönlendiriyorlarmış.

ancak internetten diger uzmanları araştırmakta fayda var, vajinusmusu yenelim baslıklarına da bakabilirsin belki tavsiye edilen doktorlar olur. hatta pek cok yönden iyi öneriler gelebilir, bu işin maddi boyutu da var sonuçta.

işkence gibi diyorsunuz... hem de 6 yıl??
neden eşinize söylemiyorsunuz?
tepkisi cok kötü oldu diyelim, antropoz olmasını mı bekleyeceksiniz stressiz bir sekilde yastıga kafanızı koyabilmek icin?
yapmayın lütfen, kendinize deger verin.
eger ortada bir sorun varsa bu karsılıklıdır,
eşinizle paylasın size destek olsun, hayatınızı paylastıgınız kisi, sizin en mahreminizi bilen kişi o, onunla sorunlarınızı paylasmaktan cekinmeyin, beraber çözüm arayın...
Çok haklısın benim için işgenceye dönüşüyor
tepkinin kötü olmasından ziyade farklı olması korkutuyor beni
en azından sen 6 senedir bunu nasıl söylemezsin beni nasıl kandırırsın lafı ile gelmesinden korkuyorum
söyledikten sonra her beraberlikten sonra aldınmı almadınmı diye beni bunaltmasından çekiniyorum
offf ne biliyim
bazen şiddetli bir tartışmada ağzımdan atasım geliyor ama yutuyorum

antidepresan ne kullanıyorsun prozac mı? prozac ise sebep tek başına o bile olabilir

benimki anlamıyor o zaman
ya da ben bilmeden istemeden oskarlık bir oyuncu oldum

Ben söylemediğim sürece eşim de bişey demiyordu ama senin bi ilişki başlatmaman bile bi eksiklik hissetmesine sebep oluyordur eminim
ama benim gibiysen böyle hayat geçmiyor Yada ben geçiremiyorum
Eşim masumane öpse bile cinselliğe yorup tersliyorum

olumlu gelişmeler olmasına sevindim, üstelik beraber gidelim diye de teklif etmiş...
aslında soruna dair tüm sorumlulugunu almanı dogru bulmuyorum,
ama onun elinden geleni yaptıgına inanıp zamana bırakmayı secmissin ne diyebilirim ki... bu süre zarfında da kendinle ilgili birseyler yapmak istiyormuşsun, bence terapide önce eşinle ilgili konuları da halletmeye calısın, hatta onun da aynı hekime/psikologa gitmesi iyi olabilir.

diger konuda da pek bilgim yok ama ilac kullanılsa da gidilebilir bence, sizofreni gibi birsey degil ki bu. madalyonda hem psikologlar hem de psikiyatrlar oldugu icin ilk bilgilerini degerlendirip gerekirse doktora yönlendiriyorlarmış.

ancak internetten diger uzmanları araştırmakta fayda var, vajinusmusu yenelim baslıklarına da bakabilirsin belki tavsiye edilen doktorlar olur. hatta pek cok yönden iyi öneriler gelebilir, bu işin maddi boyutu da var sonuçta.

Evet iyi şeyler oluyor sanki ama ben cinsellik yüzünden öyle mesefe koydum ki araya çok uzağız
Şimdiye kadar hep evde annemler var çekiniyorum dedim artık bahanem kalmadı kaçacak noktam yok, ama zorlayamıyorum kendimi
Eskiden böyle değildim çok istekli olmasam da rahatsız olmuyordum

Zamana Bırakma sebebim de ilk başta kadındoğumcuma sordum doğumdan sonra ilk bir sene normal dedi
Sonraki bir sene de kendime itiraf etmem sürdü

Belediyelerden ve 153 tuşlayın 4 1 tuslayabilirsin burdakiler ucretsiz

Back