- 12 Ekim 2009
- 100
- 1
- 43
- Konu Sahibi BenDenizYildizi
Denedim ve kesinlikle işe yaradı banyo yapalı 3 gün oldu koltuk altım hic kokmuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya karbonat dediğiniz,kabartma tozu mu?
karbonatı bir haftadır deniyorum, evet hiç koku olmuyor ama sivilce benzeri şeyler çıktı koltukaltımda. uç vermiyor ama çok sancı yapıyor biri sönüp diğeri başlıyor. bir süre bırakacağım acaba bundan mı diye? çok mutlu olmuştum oysaki
denizyıldızı daha önceki sayfalarda kararma için merhem ismi yazacağını söylemişsin, bulabildinmi?
karbonatı bir haftadır deniyorum, evet hiç koku olmuyor ama sivilce benzeri şeyler çıktı koltukaltımda. uç vermiyor ama çok sancı yapıyor biri sönüp diğeri başlıyor. bir süre bırakacağım acaba bundan mı diye? çok mutlu olmuştum oysaki
denizyıldızı daha önceki sayfalarda kararma için merhem ismi yazacağını söylemişsin, bulabildinmi?
pikolata illa banyodan sonra diye birşey yok istediğin zaman sür.sürdükten sonra yıkamıyorsun o kalıyor sürdüğün yerde.hergün kullanabilirsin ben neredeyse 3 senedirki yapıyorum