çok garip bir şekilde yazın böyle değil asla kokmuyor ne oluyorsa kışın oluyor kışları hem kokuyor hem pencereyi kapatıp klima açmak istiyor kötü kokulu hava iyice içeride dönüyor ve şu en önemli kısım pazartesi salı falan kokmuyor çarşamba kokmaya başlıyor perşembe ve cuma iyice zirve yapıyor haftada bir duş aldığını düşünüyorum
söyleyeceğim artık başka çare yok ama düzeleceğini asla sanmıyorun havalar soğuk diye duş almıyor bence. Baktım söylemek de kar etmiyor o zaman odamı değiştireceğim mecbur
muhtemelen kış diye sadece pazar günleri banyo yapıyor geri zekalı
yazın sıcak olduğu için her gün duş alıyor olabilir
oda arkadaşın iğrenç bir insan. ocak ortası yerim değişebilir demişsin, bence bekle biraz daha.
değişiklik olmazsa mutlaka amirinle konuş, şikayet et. nedir bu yahu?
kaç yaşında insanlarsınız kimse kimsenin pis terinin kokusunu çekmek zorunda değil
mide bulandırıcı insanlar
bunlara ne laf söylersen söyle asla anlamıyorlar
eski iş yerimde odamıza kokan bir çocuk gelmişti, benim departmana
çocuk hakikaten kokuyordu yani gencecik çocuk ama bildiğin yıkanmıyordu
diğer departmanda da mizahi yönü yüksek, herkesle şakalaşmayı seven bi kız arkadaş vardı
bi akşam üzeri bizim odaya geldi. 1 dk falan kaldı, "burası pis erkek kokuyor ben kaçıyorum" dedi ve gitti
ona rağmen bu çocuk anlamadı mesela. biz 3 kadınız, ortamdaki tek erkek kendisi ve odaya gelen kişi burası pis erkek kokuyor diyor
bu hala anlamıyordu
sonra ben başka nedenden ayrıldım oradan, pis pis ne yaptı kaldı mı çıktı mı o çocuk bilmiyorum