Ter derdi bitsin derseniz süper sonuç alabilirsiniz!!!

melodi arkadaşım bend esana katılıyorum ,gerçekten herkes farklı bi ürün önermiş hangisini kullanacaz biz şimdi

canım kesinlikle volver in kullandığı fa rıce dry roll onu kullan tavsiye ederim. ter kokusu ve ıslaklık kalmadı kesinlikle beyaz giydiğimde sarı iz olmuyor. çok memnunum.a.s.

Ben 7-8 senedir roll-on kullanıyorum zaten böylece ter kokum falanda yok en iyisi fa bencede nivea,rexona...denemediğim ürün kalmadı ama en güzeli fa pink paradise yi kullanıyorum kokusuda güzel bence

size kesinlikle HIDRO FUGAL i tavsiye ediyorum...o kadar terleyen bi insandim,denedim...simdi terlemeyi unuttum...internetten arastirabilirsiniz...a.s.

merhaba,hydro fugal terleme ıcın tavsıye etmıssınız ben ınternetten arastrdım ama turkıyede satılmıyor sanırım.nerden alabılrız??
cok rahatsızım ter konusunda.acıl yardım lutfen:)tskler:)

merhaba,hydro fugal terleme ıcın tavsıye etmıssınız ben ınternetten arastrdım ama turkıyede satılmıyor sanırım.nerden alabılrız??
cok rahatsızım ter konusunda.acıl yardım lutfen:)tskler:)
gratis'te satılıyor. 19.90 tl.

Ter kokusu için Rexona'nın deodorantları çok iyi.. tavsiye ederim, çok memnunum.. yaz aylarında olmazsa olmazlarımdan

Arkadaşlar selam, uzun süredir kullandığım bir ter kokusu önleyici sprey var. Tamamen doğal koltuk altı bölgesindeki bakteri oluşumunu engelliyor. zaten kokuya da terlediğinizde meydana gelen bakteriler sebep oluyor. Denemek isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Kesinlikle öneririm.

Ter kokusu için Rexona'nın deodorantları çok iyi.. tavsiye ederim, çok memnunum.. yaz aylarında olmazsa olmazlarımdan
Fıstığım ben deodorant pek kullanamıyorum ya rahatsız oluyorum sıktığım an roll on ve deo stick leri tercih ediyorum şuana kadar da en etkili olanı Nivea double effect deo stick :) yaz kış kullanırım alışkanlık haline getirmişim

güvenilir markaları tercih etmek lazım. gaz içeriği çok zararlı olabiliyor.

Ben de rexona deodorant kullanırım mutlaka bal Bidonum.. alışkanlık , kendimi daha rahat hissediyorum deodorant sıkınca..stick , roll on beni kesmiyor ..

Ben de rexona deodorant kullanırım mutlaka bal Bidonum.. alışkanlık , kendimi daha rahat hissediyorum deodorant sıkınca..stick , roll on beni kesmiyor ..
çok hevesleniyorum deodorant kullanmaya fıstığım ya kendimi alıştırmaya okadar çalıştım ki ııh yok sıktığım an sıkıştırılmış gaz varya içinde bu sprey deoların ondanmıdır bilemedim inanılmaz boğazımı yakıyo tıkıyo beni :) aslında deolar daha etkili ama kullanamıyorum işte bende roll on ve stick lere kayıyorum ister istemez :) roll onlar kaşıntı yapıyor ama sticklerden memnunum şuan özellikle niveanın leke bırakmayan siyah beyaz ambalajlısı süper yazın çok işime yarıyo

Evet hayatım ilk sıklığında bir rahatsızlık veriyor ama sonra gidiyor.. ne biliyim ben rexona sıktığım zaman ne kadar spor yaparsam yapayımm, terlersem terleyim.. Hiçbir şekilde ter kokusu almıyorum.. buda hoşuma gidiyor :)

Kokusu çok kalıcı kuzum özellikle shower clean bayılıyorum buna deosunu kullanmaya çalıştım ben bunun :) gerçekten gün içersinde bile miss gibi kokusu burnuna geliyor insanın sadece günde 1 fısla hemde tazelemiyorum hiç akşam eve gidiyorum mesela kokusu hala kalmış kıyafetimde düşün :) stick lerde roll onlarda bukadar etkili olmuyo koku olayı rexonanın deoları çok kalıcı antiperspirant çünkü rexonalar niveanınkiler antitranspirant fazla etkili olmuyolar.. fakat niveanın deolarında pek sıkıntı yaşamıyorum ama rahat kullanılıyor.. kalıcılık olarak rexona kadar değil ama ben yinede seviyorum niveanın deolarının kokularını

Aa ben direk tene sıkıyorum deoyu Nuraym.. hatta sadece koltuk altına sıkarım .. kıyafetlerime ve tenimede parfüm sıkarım .. Ohh mis

Aa ben direk tene sıkıyorum deoyu Nuraym.. hatta sadece koltuk altına sıkarım .. kıyafetlerime ve tenimede parfüm sıkarım .. Ohh mis
Aynen kuzum rexonanın shower clean olanı tende çok kalıyo kokusu kıyafete siniyo :) ben bide niveanın klasik pudrasız deosunu çok seviyorum pudrasız olması hem leke yapmıyor hemde kokusu çok kalıcı :) yaa ben de deo alıcam bak heves ettirdin bana fıstığım

Shower clean , evet çok güzel kokusu var, tertemiz .banyodan yeni çıkmış hissi veriyor :) ben de kullanıyorum

Shower clean , evet çok güzel kokusu var, tertemiz .banyodan yeni çıkmış hissi veriyor :) ben de kullanıyorum
Stick ve roll on tene direk temas ettiğinden daha sağlıksız mış galiba kuzum öyle bişiler okumuştum özellikle stickler gözenekleri tıkıyormuş felan.. kanser olasılığı çok yüksekmiş.. deoların böyle bi sorunu yok daha hijyenik oluyomuş.. bende deoya başlıycam artık.. :)

Al benden de o kadar fıstık sankı degısık bir gaz pis bir şey yutuyormuşum gibime geliyor
o yüzden rexona roll onları tercıh edıyorum ozellıkle shower fresh olanı banyo sonrası temiz koku hep üzerinde gibi

Bununla birlikte kesinlikle etkisi olan doğal çözümler de var
Kol altına elma sirkesi sürmek
Limon yağı ve karbonat sürmek (ayrıca beyazlatıyor)
Çay ayacı yağı sürmek gibi eylemler de oldukça yararlı

evet kuzumm geçenlerde heveslendim yine deodorant spreylerden aldım ama duruyo öylece kullanamıyorum bitürlü.. Bende rexona shower clean stick kullanıyorum şuan kokusuna mest oldum gün boyu kalıcı miss gibi kokuyo gerçekten :) roll on kaşıntı yapıyor koltuk altımda birde yapış yapış oluyo nedense ama stickler daha etkili yumuşacık yapıyo ne terliyorum ne ter kokuyorum :) shower cleanın deo spreyini aldım işte sırf kokusu müthiş diye ama yok deodorant sıkamıyorum ben gerçekten boğazım yanmaya başlıyo öksürük tutuyo tıkanıyorum aniden

ha evet shower fresh yazmısım ama shower clean olması lazım uzerınde yaprak desenı gıbı bır şey var
bır de nıvea dubble effect ıle fa deoları cok guzel dıyorlar
ben deodorant sprey seklınde bırtek dusch das mıdır nedır ondan kullanmıştım asırı kalıcı ve guzeldı ama suan burada bulamıyacagım için fa ya da nıvea alıyım dıyorum

yazdıgım dogal yontemlerı de ıhmal etmıyorum deoları daha cok dısarı cıkarken dıgerlerını evde uyguluyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…