Gerçekten işe yarıyorsa alayım. Bide bir arkadaş adını hatırlayamadım adidasın sarı kapağını önermişti. Ben rolonlardan sonuç alamamıştım. Yılardır kullanmadım. pudralı stick kullanıyorum. o da kıyafetlerin koltukaltını bembeyaz yapıyor. Çalıştığım için akşama kadar dayanmıyor. ne yapacağımı şaşırdım.bugün gidip bir bakayım kokusuna merak ettim. umarım işe yarar. bi de tecrübe ettiğim şey kokusu yoğun olan ürünler kokuyu azaltıyor. :çok üzgünüm:
size kesinlikle HIDRO FUGAL i tavsiye ediyorum...o kadar terleyen bi insandim,denedim...simdi terlemeyi unuttum...internetten arastirabilirsiniz...a.s.
Ben geçen yıl fa'nın deo stickini kullanmıştım çok memnun kalmıştım.bu yılda ondan alacağım.tavsiye ederim.üstelik şeffaf kıyafetlerde iz bırakmıyorkokusu çok hoş akşama kadar geziyorum eve geliyorum hiç ter yok denecek kadar az bire çok uzun süre gidiyor mesela bana yaz boyunca yetiyor:icecream:.
canım türkiyede satılıyor mu peki.... fiyatı ne kadar acaba.... bilgi verirsen
arkadaşlar bende senelerdir kullandığım 1kremi tavsiye ederim kesinlikle ter kokusunu önlüyor ben çok memnunum:dance:sizde kulanın faydasını görceksiniz,deotak krem kesin çözüm:teytey:
sana katılıyorumcanım deotak süper,
terlemeyi engellemiyo ama kesinlikle koltuk altında ter kokosu oluşmuyo her duştan sonra tekrarlamak gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?