- 12 Temmuz 2006
- 1.682
- 4
ben bu tarifi hataylı bir arkadaşımdan ögrendimçok hoşuma gitmişti öğrendim ve şimdi kendim yapıyorum gerçekten çok güzel oluyo yapınca görüceksiniz çok doyurucu vede lezzetli tavsiye ederim
750 gram kıyma
1 tutam maydanoz
1 adet soğan
2 su bardağı su
1 çorba kaşığı salça
4 diş sarımsak
2 adet domates
5 adet sivri biber
Kimyon
Karabiber
Pul biber
Tuz
3patates
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Kıymanızı karıştırma kabına alın üzerine, soğanı rendeleyin, ince kıyılmış maydonozu ekleyin, sarımsağı ince kıyın ve ekleyin üzerine sıvyağ ve tuz, baharatları da ekleyip hepsini karıştırın. Fırın tepsisini yağlayın ve kıymalı harcınızı tepsiye eşit olacak şekilde yayın.
üzerine yuvarlak dilimlenmiş domatesleri uzunlamasını kesilmiş biberleri ve patatesleri dizin daha sonra 2 bardak suda 1 kasık salçayı karıştırın 170 derece fırında üzeri kızaranakadar pişirin
afiyet olsun
750 gram kıyma
1 tutam maydanoz
1 adet soğan
2 su bardağı su
1 çorba kaşığı salça
4 diş sarımsak
2 adet domates
5 adet sivri biber
Kimyon
Karabiber
Pul biber
Tuz
3patates
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Kıymanızı karıştırma kabına alın üzerine, soğanı rendeleyin, ince kıyılmış maydonozu ekleyin, sarımsağı ince kıyın ve ekleyin üzerine sıvyağ ve tuz, baharatları da ekleyip hepsini karıştırın. Fırın tepsisini yağlayın ve kıymalı harcınızı tepsiye eşit olacak şekilde yayın.
üzerine yuvarlak dilimlenmiş domatesleri uzunlamasını kesilmiş biberleri ve patatesleri dizin daha sonra 2 bardak suda 1 kasık salçayı karıştırın 170 derece fırında üzeri kızaranakadar pişirin
afiyet olsun
Son düzenleyen: Moderatör: