Tepeden tirnaga tüy(dis hekimlerinin kullandigi uyusturucu igne)

Lazere basladim bende yuzume ama cidden tuy olmayan yerlerde tuy cikmaya basladi koyu koyu pisman olmali miyim acaba?? Mantik su: derindeki kılları çıkarıyomuş ve köklerini yakıyormus.. kac seans lazim hic bi fikrim yok. Lumea dusundum bende.. hangi model kullaniyorsunyz ve jiletlemek sart mi yani oncesinde ne kadar surede yapmak gerekiyor birde? Jiletleden yapsak yakmiyor mu acaba

Buarada ben lazerden oncede jiletleme yapmiyorum

Lumea dan memnun olmayan da cok kişi var ama okuduğuma göre siz memnunsunuz. Kıl yoğunluğunuz vb nasıldı acaba? Ben beyaz tenli siyah tüyleri olan biri olarak kararsizim
Ya ben öncesi de lazere gittim çok azalmıştı ama korona sürecin de hormonel Bi bozukluk yasadım kollarım ve yüzüm de cok artmıştı. Ben bupdayım tüylerim de koyu. Valla gayet memnunum lumea da koca gibi işte kullanmadan iyi mi kötü mü bilemiyosun

Yok ağda da yapabilirsin jilet istemezsen ben yüzüme ağda yapmıştım mesela. İlk 4 seansı 15 gün de yapıyorsun. Sonrasın da cıktıkca yapıyorsun ya

Kalıcı makyaj öncesi kullanılan uyuşturucu kremler var. Yüzünü kessen hissetmezsin. Hem de pahalı değil. Ben olsam ondan alırdım.

Sanırım buz lazer dışında yüzü bitiren lazer yok. Diğerleri de daha da tetikliyor diyor herkes. Buz lazerin de kesin garantisi yok , en garanti iğneli deniyor ama onun da riskleri var. İz kalması vs.

Sanırım buz lazer dışında yüzü bitiren lazer yok. Diğerleri de daha da tetikliyor diyor herkes. Buz lazerin de kesin garantisi yok , en garanti iğneli deniyor ama onun da riskleri var. İz kalması vs.
Işinin ehli birine yaptirirsaniz bir problem yaşamazsınız bence. Yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım, yuzumde hiçbir iz vs yok.

Maalesef istanbula uzagim yinede tesekkurler.

Benim yaptigin yerdeki kiz dedi yuz biraz uzun surer cok yuksek atmadigimz icin dedi, ama biter dedi

Peki jiletliyor muydun oncesinde?

Peki jiletliyor muydun oncesinde?
Lazere gidecegim vakit evet ama bekleme suresinde jiletlemek zorunda kalmamistim.Cunku lazerden sonra killar cikmaya basladiginda ayni zamanda dokulmeye basliyor ve tekrar cikma sureleri uzamaya baslamisti ve yari yariya 2 seanstan sonra azalmisti.Hic zor durumda kalmamistimk8 gozumde cok büyütürdüm öncesinde

Dişçilerin kullandığı türünden şeyler tehlikeli yalnız yanlış doz kullanıldığında ya da fazla kullanıldığında yutkunma yetiniz kayboluyor denemeyin bence. Emle krem ya da sporcuların kullandığı soğutucu türü bir şey deneyebilirsiniz burnum kırıldığında kullanmıştım ama onunda dozunu ayarlamak lazım yüz kasları hassas çünkü

Beni jiletlemek acaip korkutuyo bilmiyorum
Cahillik mi dersin ne dersin? Buarada ben lazere gidiyorum zaten, 4 kez filan gittim ama cogaldi azalacagina siyahlasti.. ustte cikan tuylerde dokuluyo lazerden bi kac gun sonra dedigin gibi.. ama bi sonu gelsin istiyor insan. Simdi gittigim yeri iptal edip bu saydigin soprano cihazli bi yere gecsem nasil olur acaba

Benide jilet yapmak korkutuyordu çozum olmazsa daha beter olacak yüzüm diye.Benim tuylerim hic siyahlamamisti.Daha ilk seanstan itibaren çok memnundum.Bence bu lazer cihazina sahip olan bir yer bulun geçin derim ben.Umarım sizde bana dua edersiniz.

Benide geriyi cidden bakalim bi yer arastiriyorum keske onceden bilseydim bu cihazi simdiye biterdi nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…