Tepeden tirnaga tüy(dis hekimlerinin kullandigi uyusturucu igne)

Gerçekten iğneli çok acıtır ama sonuçları efsane bir daha kıl tüy çıkmıyor.Diş hekimlerinin kullandığı uyuşturucuları da kullanamazsınız.Düşünsenize Yirmilik vs çekilirken kullanıyorlar ve yüzünüz nerdeyse lokal anesteziye girmiş kadar hissisleşiyor.Emla krem var onu deneyin

nereye gittiniz?

Igne cok sacma olur emla krem var herkes onu sürüyor eger canı yanıyorsa eczande vardir

Ne lazeri yaptiriyorsunuz?

Yuz aciyan bir bolge, IPL benzeri lazerler pek acitmiyor deneybilirsiniz (kalici cozum olmuyor ama 1 ay puruzsuz geziyorsunuz). Yuz icin ayrica Philips Lumeayi tavsiye ederim.
Lumea'lar düzenli kullanıldığında etkili mi? Tavsiye eder misin? Bazı yorumlar 'bitti,daha çıkmıyor' diyor, bazı yorumlar 'agda gibi işte,çıktıkça yapiyorsun-daha kolay sadece' diyor...kullanan biri olarak sen ne diyorsun???

Konu sahibi,ben lazerciden şey almıştım, böyle bir poşette mavi jel. Futbolcular sakatlanınca bunu degdiriyorlar. Dokunduğu gibi on saniye hissizleşiyorsun, makina ile canin yanmıyor. Sonra tekrar degdiriyorsun...araştır bulursun mutlaka

2 numara diyorum, ciktikca yapiyorsun ama duzenli yaparsan cikan kil sayisi gercekten cok cok daha az. lakin soyle 3 ay salarsan misal eski haline donuyorsun.

Bende tüylü biriydim şükürler olsun ki lazer sayesinde baya azaldı. Hem de iğneli değil. Ndyağ lazere gidiyorum (bel göbek yüz kol üst bacak için) diğer bölgelere Alexandrite yaptırıyorum. Bence temiz ve güvenilir bir yer Bulursanız ndyağ yaptırın. Önce azaltın sonra incelen tüyler için iğneli ye gidin hem acısı daha az olur hem de maddiyat açısından

Jetokain den bahsediyorsunuz sız, ben de penısılın yaptırırken yarım ampul kullandırtıyprdum ondan.. Sıze bu sebeple verırler mı bılmıyorum eczaneye sorun Bı

Hazır iğneli epilasyon konusu varken hemen sorayım .kocaelide var mı öyle güvenli yer acaba.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…