- Konu Sahibi Mericeyncim
Soprano XL Alma firması.Cihaza ozellikle bakmıştım ilk epilasyona gittigimde omu degulmi diyeCihaz neydi acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soprano XL Alma firması.Cihaza ozellikle bakmıştım ilk epilasyona gittigimde omu degulmi diyeCihaz neydi acaba![]()
Soprano ıce var oda çok iyiymiş bu dediğinizi yeni duydumSoprano XL Alma firması.Cihaza ozellikle bakmıştım ilk epilasyona gittigimde omu degulmi diye
Soprano ıce var oda çok iyiymiş bu dediğinizi yeni duydum
Açık ten koyu renk tüyler çabucak biter bu işlemlerden sonra bitmediyse hormonlarla alakalıdır ki bu durumda paranızı çöpe atıp duruyorsunuz hormon testi yaptırıp tedavi olup denesenizHanimlar kendi bildim bileli tepeden tirnaga tuyluyum.psikolojim alt ust.devlet dairesinde calisiyorum,bakimli olmaliyim cokta ozeniyorum ama agda yapsam yuzum sisiyor ve sivilce olusuyor makyaj yapamiyorum,icimden duzgun giyinmek bile gelmiyor.ozguvenim sifir cok uzuluyorum.doktora gittim ilac kullandim,lazere gittim sonuc alamadim,simdi de igneli epilasyon yaptiriyorum yuzume ancak inanilmaz aci verici bisey dayanamiyorum.dis hekimleri islemden once disi uyusturduklarinda bir iki saat hic bisey hissetmiyoruz malum benim bu igneyi temin etme imkanim var mi acaba?yada baska onerisi olan(acik tenli siyah ve kalin tuyluyum tuysuz yerim yok,caresizlikten oturup aglar durumdayim.)
Sizinki diod lazer o zaman. Ben Soprano Ice ile yaptırdım. Buz lazer diyorlar ona. Memnunum.Soprano XL Alma firması.Cihaza ozellikle bakmıştım ilk epilasyona gittigimde omu degulmi diye
Sprey şeklinde miydi? Klordetil mi acaba? Klordetilse donarken hissettiğin acı işlemin acısından daha fazla, zaten o yüzden duymuyorsun.Ben lazere giderken mavi buzlu bir şey satmislardi bana. Futbolcuların ayağına degdirdikleri,acıyı alan birseymis. Onunla dondurduktan sonra kessen acımazdi ya, mucize gibi bir şeydi. Bence sor lazercine. Ne söylüyorsa o an alma, internete aynisini yaz, yarı fiyatına internetten sipariş et :)
Umarım kurtulursun tüylerinden...
Bunu duyduğuma çok sevindim ben de bu yıl gittiğim yerdeki dandik cihazdan hiç memnun kalmadım. Gebelik düşünüyorum nasipse biraz bekleyeceğim doğumdan sonra yaptıracağım.Ben Soprano ICE yaptirdim, cok cok iyiydi. Yapan estetisyen medikal lazer olarak tanitti. Ben cok memnun kaldim yuz bolgemde.
Diş hekimlerinin kullandığı iğneler çok güçlüHanimlar kendi bildim bileli tepeden tirnaga tuyluyum.psikolojim alt ust.devlet dairesinde calisiyorum,bakimli olmaliyim cokta ozeniyorum ama agda yapsam yuzum sisiyor ve sivilce olusuyor makyaj yapamiyorum,icimden duzgun giyinmek bile gelmiyor.ozguvenim sifir cok uzuluyorum.doktora gittim ilac kullandim,lazere gittim sonuc alamadim,simdi de igneli epilasyon yaptiriyorum yuzume ancak inanilmaz aci verici bisey dayanamiyorum.dis hekimleri islemden once disi uyusturduklarinda bir iki saat hic bisey hissetmiyoruz malum benim bu igneyi temin etme imkanim var mi acaba?yada baska onerisi olan(acik tenli siyah ve kalin tuyluyum tuysuz yerim yok,caresizlikten oturup aglar durumdayim.)
Anestol emlanın yanından bile geçmiyor benceEmlanın muadili anestol var bi de. O da işinize yarayabilir.
Ben anestolda değil uyuşma hafif etkisizlik bile hissetmedimAnestol emlanın yanından bile geçmiyor benceikisini de denedim emlada kesseniz acımayacak gibi uyuştum, Anestolde hiçbi şey olmadı. O zsten yanıklarda falan sizlamayi azaltmak içinmis
Tamamen bitiriyor mu peki?Ya ben lumea aldım. Gayet basarılı ilk seansta bile 3 hafta cıkmadı.
Peki cihazin adini hatirliyor musunuz,paylasir misiniz?İgneliyle başa çikamazsiniz ve iz kalır.Lazerle niye sonuç alamadınizki.Bende çok tüylu bir insanim öyleki yuzumde bir kili kopartsam ertesi gün geri cikardi.Yillarca yüzümü aldım.Lazer ince tuyleri tetikliyor diye yaptirmadim.En son yillar once buraya çok kıl sorunu olup lazerle bir türlü randıman alamamış bir erkek üye bayanmış gibi yazmış belki lazerle ilgili buradan bir tüyo alirim diye.En son başından bu konuyla ilgili gecenleri tecrübelerini ve erkek üye oldugunu itiraf ederek yazmiş.Bir lazer cihazi markası vermiş ve sonunda o cihazla ilk kez sonucundan memnun oldugunu yazmiş.Içimden çok diyordum şimdide söyleyecegim Allah razı olsun o uyeden bende o zaman bir umut googleden bulundugum sehirde o cihazin nerelerde oldugunu sorgulayip gittim.Tam 8 seansta tuylerim gayet sert ve siyah olmasina ragmen bitti ve ustunde 7 sene geçti geride cikmadi ince tüy falan tetiklenmedide.Bilmiyorum belki sanada umut olur
Bitirme diye bir şey yok. Çıkma süresini uzatıyor. Mesela ben şuan jiletliyorum tüm vücudu mu hemen lumeayı uyguluyorum muhtemel 1 bucuk aya cıkıcak. Cıkıcak diyorum ama mesela 4te 1i falan cıkıyoTamamen bitiriyor mu peki?
Ya zaten Anestol'ü nasıl anestezik krem muadili yerine koyuyorlar anlamıyorum. O sadece böcek ısırıklarında vb gibi şeylerde ağrıyı, kaşıntıyı azaltmak için.Anestol emlanın yanından bile geçmiyor benceikisini de denedim emlada kesseniz acımayacak gibi uyuştum, Anestolde hiçbi şey olmadı. O zsten yanıklarda falan sizlamayi azaltmak içinmis
Sakınnn lumea berbat onca para verip aldığıma bin pişman oldum dahada yapmıyorum zaten kaldırdım koydum bi köşeyeAleksandirayt lazer yaptirdim daha da kalinlasti tuylerim.aslinda lumea yi dusunuyorum ama kalici olmaz zannediyorum ne kadar zamandir kullaniyorsunuz hangi bolgelerinizde?
acıyı ağrıyı azaltma etkisi yok sadece uyuşturup hissettirmiyor. internette kesinlikle bir tedavi kremi olmadığı yazıyor. vajinam için kullanmıştım resmen hisstemiyordum o bölgemi ama etkisi geçince yine ağrım devam ediyorYa zaten Anestol'ü nasıl anestezik krem muadili yerine koyuyorlar anlamıyorum. O sadece böcek ısırıklarında vb gibi şeylerde ağrıyı, kaşıntıyı azaltmak için.
Açık ten siyah tene lazer etki eder bende öyleydim şimdi lumea yapıyorum o bile süper etkili oldu bende canım istediğinde yapıyorum hep elimin altında benim gıdım bildiğin sakaldıHanimlar kendi bildim bileli tepeden tirnaga tuyluyum.psikolojim alt ust.devlet dairesinde calisiyorum,bakimli olmaliyim cokta ozeniyorum ama agda yapsam yuzum sisiyor ve sivilce olusuyor makyaj yapamiyorum,icimden duzgun giyinmek bile gelmiyor.ozguvenim sifir cok uzuluyorum.doktora gittim ilac kullandim,lazere gittim sonuc alamadim,simdi de igneli epilasyon yaptiriyorum yuzume ancak inanilmaz aci verici bisey dayanamiyorum.dis hekimleri islemden once disi uyusturduklarinda bir iki saat hic bisey hissetmiyoruz malum benim bu igneyi temin etme imkanim var mi acaba?yada baska onerisi olan(acik tenli siyah ve kalin tuyluyum tuysuz yerim yok,caresizlikten oturup aglar durumdayim.)
Ben jiletleyip lumea yapmıyorum saldim çünkü genede eskisi gibi kılım çıkmıyor ilk aldığimda düzenli yapmıştım hala etkili :)Bitirme diye bir şey yok. Çıkma süresini uzatıyor. Mesela ben şuan jiletliyorum tüm vücudu mu hemen lumeayı uyguluyorum muhtemel 1 bucuk aya cıkıcak. Cıkıcak diyorum ama mesela 4te 1i falan cıkıyo
İlerleyen süreçte ben de düzenli yapamam 4.de Bi saldım kendimi :)Ben jiletleyip lumea yapmıyorum saldim çünkü genede eskisi gibi kılım çıkmıyor ilk aldığimda düzenli yapmıştım hala etkili :)
Buradan paylaşmanız sorun mu acaba bana da bilgi verir misiniz?Igneli epilasyona gittim ben de yüzüm için. Acı eşiği düşük bir insan olmama rağmen herhangi bir acı hissetmedim. Klişe bir tabir olacak ama sinek ısırığı gibiydi. Şişik, leke vs. olmadı. Yüzüm pürüzsüz şu an.
Istanbul'da iseniz özelden paylaşabilirim gittiğim yeri.